Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 15
flavia ramona spune:
Ioana, imi pare rau dar ieri nu am mai intrat pe forum. Eu stiu ca s-au vandut doar ieri si a fost parca pana la 16:00. Dar nu stiu exact.
Gabi, cu placere. Da, in zona industriala am fost la Manitoba.
Nimic nou sub soare. Maine merg la medic asa ca nu o sa intru probabil.
pufymic spune:
Flavia bafta multa la medic maine!!!
Eu nu ma simt prea bine....am avut o tentativa de lesin azi cand am iesit afara.....asa ca acum mi-e frica sa mai ies....si tot rau ma simt....si sunt singura...Ovi in delegatie...!
Sper ca voi sunteti bine....si burtici si ne burtici!
Pupici!
Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
Ioana ai grija ce faci ! las-o mai moale cu treburile si odihneste-te , nu mai da vina pe bietul Alesio ca se trezeste cu noaptea in cap . Menajeaza-te si du-te la cofetarie daca ai chef de torturi .
In rest, nimeni, nimic???
Zana a papat azi la cina ce altii considera gustare :piersica cu branza calcica si cereale .Mi-am adus aminte de vremurile apuse cand de 2x pe zi manaca asta.A fost moarta dupa cereale.
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
maggda spune:
Salutica fetelor.Sunt libera 1 luna (1 sapt.-libere,3sapt.concediu),de luni incepe sesiunea dar nu ma stresez deloc,m-am stresat destul 2 ani jumate,gata sunt veterana .Maine are Biutza serbarea de sfarsit de an si uite asa a terminat si clasa intai ,de parca nu demult am dus-o in grupa mica si acum acusi e pana la umarul meu si acusi umbla tata-so cu pusca prin oras dupa ea .
Ioana imi pare rau pt prietena ta ,sa-i de aD-zeu putere sa treaca peste tragedia asta.Tie sanatate si ai grija de tine.
Restul gravidutzelor si ne .
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
Neata fetelor!
Nico pai cum sa nu dau vina pe goanga ca si azi s-a trezit la 7:30....adica cu noaptea-n cap!....offff!
Magda si asteptam poze de la serbare!!!Concediu placut sa ai!Si bafta la examene!
Restul fetelor va pe toate si sper ca sunteti ok!
Eu sunt necajita ca mi s-a declansat o criza hemoroidala! Nu mai pot umbla, nu mai pot sta nici jos, nici in picioare, nici culcata....la cea mai mica miscare imi vine sa ma urc pe pereti de durere!
In rest suntem ok....
Pupici!
Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
quote:
Eu sunt necajita ca mi s-a declansat o criza hemoroidala! Nu mai pot umbla, nu mai pot sta nici jos, nici in picioare, nici culcata....la cea mai mica miscare imi vine sa ma urc pe pereti de durere!
In rest suntem ok....
Ioana, stiu cum e ...ca si eu am avut. GROAZNIC!!!Te tratezi cu ceva?
www.stoc-studio.ro/tudor
Melania 14 spune:
Ioana ma gandesc ca e nasol , desi nici sa-mi imaginez nu pot.Ai mai avut probleme dintr-astea? Ce faci cu Alesio?ma gandesc ca nu prea pricepe prin ce treci tu .
Restul ?????" bate vantu' frunza-n dunga? "
Claudia m-ai lasat cu ochii-n soare !!!!
poze
Claudelu spune:
Ioana imi pare rau!
Nico nu te-am lasat cu ochii in soare, am de lucru ...sorry...eu nu i-am dat Bronhovaxon, stiu ca Gabi si Alina le-au dat baietilor...eu ii dau Imunobaby...deci mai mult de atat nu te pot ajuta
gabitzica spune:
Clau, eu nu i-am dat niciodata lui Tudor Bronhovaxon. I-am dat anul trecut Imunogrip, care e pe baza de echinaceea.
Despre Bronhovaxon, am mai auzit de la mamici care le-au dat copiilor, dar fara prea mari rezultate.
www.stoc-studio.ro/tudor
Melania 14 spune:
Claudia ce contine Imunobaby ? propolis cumva ai vazut ceva efecte ?
poze