Mamici din Arad...???(49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

No nu stiu de ce tineam minte ca si tu i-ai dat la Tudor
TU esti la munci??
Nu stii cine l-a enervat pe Clau?? Ca l-am sunat si e tunat rau de tot

VEDETI CA ACUM UN CAPITOL ARE 20 DE PAGINI!

Mergi la inceput

Nico habar n-am ce contine Imunobaby Noua ni l-a recomandat un medic iridolog (sper ca asa i se spune )...e natural 100%...efecte?/ DAAAAAA!!!!
Parerea mea e ca e foarte bun!

Asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Si eu er trebui sa ii dau ceva la Dragos. Creca imunogrip. Uite asta nu are polen Nico http://www.naturaplant.ro/produse/2108/Imunogrip

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, nu stiu cine l-a enervat pe barbatu-tau, ca eu am plecat pe la 14.30 si pana la ora aia nu l-am vazut nervos. aporopo... stii ca faur o sa fie tatic? Eu intodeauna sunt ultima care afla zvonurile.
Vi-ati depus dosar pt . ANL-uri> Am intels ca saptamana asta se face selectia.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi da, am inceput sa folosesc Procto-Glyvenol si Proctolog...dar inca nu vad efecte....tot ca naiba doare!

Nico Alesio a priceput ca are mama buba la fund....si saracul tot vrea sa ma pupe sa-mi treaca!E asa scump!
Nu am mai avut niciodata hemoroizi....si nici constipatie, nici alte probleme de genul asta....!Offf!

Clau merci!

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Gabi, n-am stiut de Faur Stai linistita ca nici eu nu stiu multe, ca n-am de la cine
Nu ne-am depus dosaru ca abia de saptamana viitoare cica se depun...a fost azi Clau sa se intereseze!
Am aflat cine l=a enervat pe Clau...ghici...Neamtiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina esti o scumpa , imvatata cu dragos care e alergic ai presupus ca de aceea intreb eu de propolis .Din contra eu vreau sa aibe propolis .Oricum mersi,

Claudia e super linkul, am gasit ce vroiam de acolo :Imuno Royal Junior

Ioana pe mine cand o sa ma pupe Melania , cred ca nu prea curand sau niciodata . azi m-a dragalit putintel la nisip .Sunt fericita !Cine declanseaza hemoroizii astia ? de te trezesti asa din senin ca ai ? serios acum !

Maaaaggdaaaa esti cumva in concediu ???

Flavia intra odata sa ne povestesti cum a fost la control !

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Nico si eu ziceam ca n-o sa ma pupe Alesio vreodata, dar de ceva vreme l-a palit dragostea asa de rau ca toata ziua ma pupa si-mi zice: "te obec mami, te obec Iana"!!
La mine hemoroizii au aparut din cauza sarcinii(restul cauzelor sunt total excluse!)...asa ca abia astept sa nasc si sa ma operez sa scap de nenorociti!

Fetelor voi ce mai faceti????????

Clau pana cand se pot depune dosarele pentru ANL?Ca si noi ne-am trezit la spartul targului...!

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nico, cam pe la ora la care scriai tu am ajuns eu acasa si acum abia m-am trezit. Sunt franta. Ma obosesc drumurile astea tot mai tare. Am plecat pe la 5 ora noastra si am ajuns la 23 si ...., ca trebuie sa luam in calcul si statul in vama, plus ca am fost 2 gravide, amandoua la acelasi dr, deci am avut de asteptat una dupa alta.

Asadar suntem ok, toate masuratorile in grafic, iar ca si greutate bb are vreo 1,250 kg. Pata pe inimioara inca exista, dar inima s-a dezvoltat normal asa ca se pare ca e o formtiune benigna si dr mi-a spus sa nu-mi fac griji. Trebuie doar urmarita.

Despre sexul lui bb, dr s-a distrat cand i-am spus ca dr de aici inclina spre fetita. A incercat sa vada, dar statea al meu copil cu genunchii lipiti si nicicum nu a vrut sa arate nimic . Dr a spus ca el ramane la parerea initiala, de la 20 de saptamani, ca e baietel, dar a spus ca a mai vazut cazuri cand din baietel a fost fetita si invers, asa ca sa ma gandesc totusi si la un nume de fetita .

Ioana, e foarte bun Procto Glyvenolul, dar efectele se vad dupa 2-3 zile, asa ca ia in continuare.

Gabi, Faur o sa fie tatic???????? Faur pe care-l stiu si eu?

Ma duc sa manc ca sunt rupta de foame si apoi nu stiu de fac ca parca sunt mahmura, asa ma simt.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Nico pai cauta pe net tratament direct cu propolis pt cei de virsta ei.
Gabi cind incep inscrierile la gradinita, stii?vad ca si soacra-mea a ajuns la concluzia ca ar fi bine sa mearga din toamna.....

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput