Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 17
maggda spune:
Fetelor ieri "m-am intalnit" cu Calin a lu Alinush pe mess si m-a rugat sa va transmit pupici din partea Alinei.El era la net in salina cu Dragos si finii.Da Nico sunt libera o luna.
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
Clau, m-am gandit ca shefu l-a enervat pe Clau...dar nu am vrut sa ma pronunt. I-am zis eu la claudiu alaltaieri de Anl-uri, ca siut ce ati patit data trecuta
Alina, si eu cred ca ar fi bine sa il dai din toamna la gradi, ca alfel pierde prea mult. Cred ca de la 2.5 ani ii ia, dar ar fi mai bine sa vorbesti. Eu am fost sa iua cererea si mi-a zis sa vin in august cu ea. Trebuie si ceva analize facute pana atunci. Eu vreau sa il dau de la 1 august la gradi sa se obisnuiasca pana nasc.
Flavia, da, de Faur pe care il stii si tu e vorba, dar nu pot sa iti spun povestea aici. sa nu te pui sa il suni sa il feliciti ca nu a facut publica problema. daca esti curioasa iti scriu pm
www.stoc-studio.ro/tudor
flavia ramona spune:
Gabi, stai linistita ca nu il sun. Nu vorbesc asa des cu el. Si da, sunt curioasa, unde ai mai vazut tu gravida care sa nu fie curioasa?????? sa- si scrii PM.
Tu unde la gradi il dai pe Tudor din august? La gradi particulara? Sau cum de nu e vacanta atunci?
gabitzica spune:
Flavia, ti-am scris pm.
Pe Tudor il dau la gradinita PP 17, in Vlaicu. Gradinita are doar o luna vacanta, in iulie. In august incepe, dar sunt toti copiii, de toate varstele impreuna pana in septembrie cand se formeaza grupele. am zis ca il dau mai repede , ca in septembrie nasc, si sa se acomodeze cu gradi.
Gabi 27
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi unde-i gradinita PP17?Si cum e acolo?Ce conditii sunt?
Clau nu-mi zici cand e termenul limita pentru depunerea dosarelor ANL????????
Flavia ma bucur ca e bine bb!
Pupici!
Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Ioana, gradinita PP17, e in capatul strazii ce trece pe langa Piata Fortuna, in spatele scolii gen.11. Gen. 11 e pw Poetului. cica e gradinita buna. Se face si engleza acolo.
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Ioana, zau daca stiu cand e termenul limita pentru depunerea dosarelor...stiu doar ca inca nu se depun...am auzit ca se fac multe magarii si sincer am mari emotii
Totusi vrei sa-l dai pe Alesio la gradi?? de ce nu incerci la PP10, asta de langa mine, ca e super fain si e si aproape? Au clasa de engleza, germana si maghiara...dar atentie trebuie sa mergi deja sa-l inscri pentru ca a fost o colega de-a mea si au zis ca nu mai sunt foarte multe locuri libere
Melania 14 spune:
Noapte buna fetelor, nu mai am chef de mai mult
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
pufymic spune:
Gabi, Clau mersi de info despre gradi!Inca nu stim unde il dam, dar am vrea sa-l inscriem si macar de cand face 2 ani jumate sa-l dam( dc se poate)...
Clau dc afli de termen limita , te rog, imi zici si mie?
Pupici!
Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
Salutarica fetelor,
am dat o fuga la Teba azi, au bagat marfa dar tot de vara, noutatea e ca sunt bodyuri, maieuri si chilotei la 2 RON la fel de ciupite ca si cele cu 4 RON.Am gasit si salopetute cu piciorus si maneca lunga, subtiri, din tricou pt 3-6-12 luni.In rest tricouri, rochite, pantaloni scurti si restul de pana acum.Voi de bavetici nu ati uitat, nu?gravidutelor?
Ioana cum mai esti?
Flavia asta a fost ultimul drum la Szeged ?
Mey cine e Faur asta ca m-ati facut si pe mine curioasa ?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze