Mamici din Arad...???(49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nico, e seful meu... si nu poci ca sa comentez nimic, ca nu se stie cine mai citeste pe aici...

Gabi 27+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi stai linistita pt ca glumeam !numai ca erati taaaaaare mirate si dehhhh... chiar de nu-s gravida tot ma "pisca" curiozitatea .

Apropo de "piscat" pe Hansel si pe Gretel , la teatrul de papusi ,ii pisca foamea la stomac , de atunci ma tot amuz , trebuie retinuta expresia.

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nico aci-s!Merci de intrebare...tot cu buba dureroasa-n fund!
Dar cu chef de prajituri!
Am facut azi una buna rau...cu visine.Va dau si voua reteta poate va incumetati...
Un borcan cu smantana (grasa) - 450ml, 5 oua, 4 linguri faina, zahar - o cana, un pliculetz zahar vanilat si visinele dintr-un borcan cu compot de visine(sau visine proaspete cu zahar) ;visinele aruncate in tava unsa cu unt ;compozitia (oua+zahar+smantana+faina) zapacita la robot si aruncata peste visine si se baga la cuptor.
E super usoara si bestial de gustoasa....

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Eu nu am somn...
Ioana, mi-ai facut pofta cu prajitura...
Flavia, bine ca bebe e bine.
Nico, si eu tot zic ca merg la Teba, dar inca nu am ajuns.Ieri am fost in parc, Mela era cu bunica cred, dar au stat aproape de apa, iar noi la hinte...
Ieri am fost la Selgros si le-am luat gizelor role, asa ca avem ocupatie, dar le-am lasat la bunica...
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Ioana si mie mi-ai facut pofta de prajitura , numai ca am si eu din alt fel...asa ca poate dupa ce o mananc pe a mea ....

Cristina de abia asteptam sa va vedem cu rolele !Mel a fost in parc cu mama mea , joi, ai recunoscut-o bine.

Am pus poze noi in albumul 14.06.2006

Duminica placuta !

poze

Mergi la inceput

DIANA !!!

[iti dorim sanatate,impliniri si multe bucurii alaturi de cei dragi ! si putere sa o vezi pe Timeea de 3 luni .Ti-am urat de pe acum pt ca maine cine stie cand apuc sa intru, asa ca mai bine mai repede decat mai tarziu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Si eu cu acelasi gand am intrat acum ca si Nico!

Diana LA MULTI ANI FERICITI!!!! bum] Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familia ta frumoasa(apropos, mai vrem poze recente!!!),sa iti traiasca copii, sa-ti aduca numai bucurii iar sotul multa dragoste!

Pupici!

Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana, LA MULTI ANI, multa sanatate si multe bucurii in viata!

Nico, pleaseeeee mai scoate din emoticoane ca s-a latit pagina si e greu de citit Nu te superi, nu??

Mergi la inceput

daca m-as pricepe cum
cu cea mai mare placere !

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Diana. sa fii fericita alturi de cei dragi. asteptam poze noi si sa mai dai si tu un semn.
Azi am luat tzeapa la teatru de papusi. Dupa ce am stat aproape juma de ora, a venit unu sa ne anunte ca nu se tine spectacolul pentru ca sunt prea putin spectatori si primim banii inapoi. Erau oricum vreo de toti. Asta e bataie de joc. asa ceva numai la noi se poate intampla. Tudor a fost foarte fericit ca mergem, era povestea lui preferata, 'Amnarul fermecat'(titlul original al povestii e 'Scaparatoarea' de Andersen).Nico explicatiile sunt pentru tine, ca nu ai retinut titul.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput