Mamici din Arad...???(49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Am ajuns acasa, pe la ora 22, dar nu am rezistat tentatiei sa nu deschid calculatorul si sa citesc ce ati scris.
In concediu a fost super, ne-am simtit bine, dar a fost cam scurt.
Am fost la Praid(acolo am fost cazati) si am facut excursii in fiecare zi, vineri am fost la lacul Rosu si Cheile Bicazului (cam la 80 km de Praid). Am facut multe poze, dar trebuie sa le mutam din laptop si apoi voi pune cateva, sunt foarte multe.
Eu nu am intrat in salina, doar Calin cu Dragos in fiecare zi de la 8 la 11,30. Acolo e super, loc de joaca pentru copii, tot felul de jucarii din lemn(tobogan, trenulet, avion...), eu le-am vazut in poze doar. Dragos nu s-a plictisit deloc, mai ales ca si-a gasit si un prieten din Arad de la gradinita unde merge el, dar e in grupa mare.

Nico, am retinut ca ai intrebat de Bronho-Vaxom...eu i-am dat la Dragos in fiecare toamna in ultimii 3 ani si a avut efect foarte bun, nu s-a racit deloc toata iarna. I-am dat in lunile oct.-nov.-dec., 1 capsula pe zi(nu este sirop sau picaturi, dar am desfacut capsula), 10 zile pe luna, 3 luni consecutiv. Noi am fost foarte multumiti.

Diana, La multi ani, multa fericire si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!

Ioana, am ramas si eu cu hemoroizi de la prima nastere si nu prea m-au deranjat pana acum de vreo 2 luni. Ma gandesc cu groaza ca daca voi naste normal sa nu mi se faca si mai mari, eu am luat Ginkor fort.

Fetelor, va pup pe toate, nu mai pot scrie acum ca mor de somn si maine dimineata merg la lucru.
Mai "vorbim" maine.

Alina (27+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

La multi ani Diana si sa te bucuri de ai tai copii!!!!
ioana mi-ai facut pofta cu prajitua ta.Trebuie sa o fac si eu.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

copiii am vrut sa scriu.

Alina bine ca te-ai odihnit.Nu ne-ai spus cum a fost cazarea, mincarea si cit?!
Poate ne scrii azi!

Alina si bebe Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina M, bine ai revenit! Ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu!
La mine la lucru e crunt! e o caldura de nu ne putem concentra. Avem 7 calculatoare plus serverul care ne bazaie toata ziua in cap

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Alina, cazarea a fost fain,am mers pe cont propriu la socrii unor cunostinte din Arad (sunt pacientii nostri). Au o casa cu etaj(viluta) si noi am fost cazati la etaj unde sunt 3 camere (cu cate 3 paturi fiecare), o bucatarie mare, si 2 bai (una doar cu WC).Noi am fost cu finii nostri, deci am ocupat 2 camere, iar a treia nefiind ocupata a fost perfect ca tot etajul a fost la nostru. Pretul e 400.000 lei camera/noapte, in iulie-august e 600.000 lei. Noi am mancat la un restaurant cu autoservire, mancarea a fost foarte buna si nu a fost scumpa (ungurii fac mancare foarte buna), felul intai era la 40.000/portia indiferent ce supa sau ciorba era si felul doi era 60-70-80.000 lei, depinde ce era. Ne-am mai facut gratar in curte ca aveau un loc foarte fain amenajat. Mancam doar pranzul la restaurant, restul ne descurcam noi cu ce aveam prin frigider.
Aveau si o curte destul de mare unde Dragos alerga pana nu mai putea.
Trebuie sa precizez ca era super curatenie.
In concluzie, noi am fost multumiti.
Nu stiu ce sa-ti mai zic, poate imi mai amintesc.

Gabi, tu cat mai mergi la lucru? Vei intra in prenatal sau mai mergi?

Fetelor, am pus cateva poze, avem foarte multe, dar nu am timp sa mai pun.
Edit ca am latit pagina cu linkul: POZE CONCEDIU

Azi am spalat 3 ture si as mai avea, dar nu mai am unde sa intind hainele. Am facut curatenie, aspirat, spalat...sunt terminata, picioarele sunt ca pernele de umflate.

Alina (27+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush bine ai revenit!Ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu!
Fug sa-ti vad pozele!

Si noi avem poze noi pe pagina lui Alesio!

Pupici!

Ioana(27+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
La multi ani, Diana! Sa fii fericita alaturi de familie.
Ce mai faceti?Timeea, Vladut?
Bine ai revenit, Alinush! Ma bucur ca ati avut o saptamina frumoasa.Mersi pt info. Cum e cu intrarea in salina. Ati avut trimitere de la dr?
Gabi, hai ca nu mai ai mult...
Flavia, tu nu mai zici nimic? Sper ca esti bine.
Gravidutelor, v-ati hotarit cum o sa-i cheme pe bebei?
Acu , daca a venit si Alina, poate ne mai intilnim, ce ziceti?
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Si eu sunt pentru intalneala .

Alina bine ai revenit, am vazut ceva si din poze si mi-ai facut pofta de un concediu la Praid.Si pe mine ma intereseaza cum sta treaba cu intrarea in salina, ai primit trimitere de la dr pt Dragos?

Gabi nasoala de tot faza cu anularea spectacolului la teatrul de papusi , dar am mai auzit de faze din astea .

Diana e bine , ma intalnesc zilnic cu ea , acum ii trec ragadele si se pare ca Timeea are un san preferat , ingrijorator de preferat !

Flavia pe unde umbli? aveai mai mult timp pe vremea cand lucrai !

Da..da... e timpul sa va ganditi cum o sa-i cheme pe bblasi.Sa recapitulam: Adelina si Bogdan , pana acum.Restul ??? Aaa... inca ceva, mai lasati prajiturile si mai mancati si fructe !!!!mai gravidutelor !

Va las, noapte buna !

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

i-auzi ,ragade !!!!! , m-am molipsit de la Anina 33

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Molipsitor, Nico
Iti sta bine Alina graviduta :)Nu mai stiu ce o sa fie la tine, fata sau baiat? E plin de copii frumosi aci la noi -ca l-am vazut si pe Alesio cit e de fain si grasunel .tot vreau sa iti spun Ioana ca tare bine iti sta tunsa si asa te schimba....prima oara cind te-am vazut in poze m-am uitat sa vad daca am intrat la tine pe pagina sau nu ca nu te-am recunoscut...:)

E frumos in salina...sper sa ajungem si noi anul asta daca ma lasa sotul in concediu.

Alina si bebe Dragos

Mergi la inceput