JOS BURTICILE !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Eu sunt totalmente siderata de cand am citit metoda lui Rachel. Chiar pana aici duce dorinta de a slabi imediat, fara nici un efort? E mult mai usor sa iai pastila minune si sa-ti nenorocesti organismul decat sa mananci echilibrat si sanatos si sa faci miscare? Pt 5 kg, daca manca corect + masaj ajungea la aceleasi rezultate.Procesul de slabire trebuie privit ca orice alta provocare a vietii, situatie in care este necesar sa-ti dezvolti autocontrolul, disciplina si rabdarea. Abia atunci poti fi un exemplu pt. ceilalti. Daca copilul meu ar avea aceeasi problema, as fi linistita stiind ca face sport, masaj si mananca ce trebuie, nu ca ia cine stie ce pastile cu efectele descrise mai sus.
Dar asta e o parere personala, fiecare este liber sa faca ce vrea si sa se descurce cu efectele propriilor actiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_tica spune:

salutare si eu sunt mamica de cateva saptamani(trei mai exact) si vreau sa va spun ca din 15 kg cate am pus in sarcina mai am doar 5 si asta dupa 3 zile de la nastere ca m-am urcat rapid pe cantar sa vad ce am dat jos.am plecat in sarcina de la 70 si am ajuns la 85 iar acum am 75 dar problema e ca tot vreau sa mai dau jos pentru ca inainte de sarcina ma ingrasasem 20 de kg deci in concluzie trebuie sa slabesc cam 25 de kg si sincer nu stiu cum sa fac.cine ma poate ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

adar am citit un subiect de aici despre xenical,vechi de acum vreo 2 ani cred. Acolo toata lumea care a scris ca a folosit xenical a spus ca slabesti, si din cate am inteles se recomanda alaturi de un regim usor hipocaloric, isa sunt persoane care au slabit fara nici un fel de regim. O prietena de a mea are cunostinte care la fel l au folosit si au slabit, acum de ce tu nu ai slabit nu pot sa stiu, dar stiu ca ce are efect la unii la alti nu are nici un efect.Depinde de organism. Reductil nu imi iau sub nici o forma. O sa incerc xenicalul totusi, imi iau pentru o saptamana sa vad ce efect are deocamdata. Daca n o functiona nici la mine o las balta.

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

M-as alatura si eu, mai mult pt titlul subiectului:)
Problema mea nu sunt kg, ci burta.
Cum sa fac sa scap de ea?
Cu abdomene nu prea pot ca am discopatie lombara:(
Alte idei?
Vreau abdomenul plat cum era inainte de nastere

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Hei,salut,ma primiti si pe mine in clubul "slabitoarelor"?
Am gasit acest subiect intimplator,dar a fost foarte potrivit.
Caci tot ii spun sotului,:lasa ca de miine ma apuc iar de slabit.
De ce iar? eu am mers iarna la Fitness,tineam un pic de dieta(caci inca alaptam),si minunea a fost,kg se duceau.Dar cind ma-m vazut mai slabuta,iar am inceput-o cu dulciurile si nici exercitii nu mai fac.
Tot spuneam ---de miine.
Dar problema cea mai mare e totusi burta,kg le dau mai repede jos,pe cind burtica ramiine.Eu am avut 3 nasteri in 4ani.(s-a intins binisor burtica)
Toti care ma vad,imi spun ca am slabit,dar burta o camuflez cu tricoul.Cind am mers prima data la sala de sp,antrenoarea imi spune:
--Grupa pentru gravide e la alta ora

Am vrut sa intreb daca SAUNA BELT ajuta pentru a da jos burta,caci acum nu am posibilitatea sa merg la sala si sa fac abdominale nu prea am chef....
DOAMNE AJUTA LA TOTI DORITORII DE SILUETE.
Miine voi face masurari si cintariri,sa stiu exact unde si la cit am ramas.
SUCCES LA TOATA LUMEA
Daca stie cineva ceva despre acesta SAUNA BELT,va rog sa spuneti.Caci la TV arata multe si de toate....

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

M-as alatura si eu, mai mult pt titlul subiectului:)
Problema mea nu sunt kg, ci burta.
Cum sa fac sa scap de ea?
Cu abdomene nu prea pot ca am discopatie lombara:(
Alte idei?
Vreau abdomenul plat cum era inainte de nastere

Flavia (sotie si mamica fericita)

Pai aceeasi problema am si eu. Din titlul subiectului am inteles ca poate o sa primim niste tipuri despre cum sa dam burtica jos. Cele care vor sa slabeasca, se pot alatura fetelor care tin monti, disociatul sau dieta hipercalorica. Din postarile pe care le-au pus fetele aici, nu am inteles ce dieta vor sa urmeze. In concluzie, la fel ca tine, vreau ceva pentru abdomen, in situatia in care am discopatie. Daca sunt fete care au fost in aceasta situatie si care au reusit, va roooog, sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Parerea mea este ca pt cele cu discopatie cea mai indicata este electrostimularea, urmata de masaj. Efectele ar trebuie sa se vada destul de rapid. Succes.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

alincic eu am un fel de sauna belt, e acelasi material da nu i zice asa. e BUNA S O FOLOSESTI CAND FACI MISCARE, EU DE EX O PUN CAND FAC AEROBIC SI BICICLETA, DAU CU ASPIRATORUL ETC.transpir destul de mult asa, si imi place ca mi lasa pielea fina.
Am renuntat la ideea cu xenicalul deocamdata, toata lumea imi zice ca s nebuna ca ma otravesc.

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Ma alatur si eu celor care vor sa mai dea din kg jos. Sunt mamica unui baietel de 11 luni si mai am un plus de 3 kg fata de momentul cand am ramas insarcinata. Nu pot spune ca imi sta chiar rau cu ele ... dar eu nu ma simt bine in pielea mea si asta mai ales din cauza burticii. Am inceput sa fac abdomene in fiecare zi dar .... numai 40 max si asta in 2 ture. Sunt cam lenesa si nu-mi prea place sa mai fac sport .... cu toate ca am fost destul de sportiva la viata mea (29 ani). Cu aceste abdomene inca nu se vede nimic. Vreau sa remediez aceasta "problema" pana voi pleca la mare 22 iunie. Atat kg cat si burtica. Cred ca voi incerca si eu 3-3-3 + abdomene si sa vedem ce rezultate vor fi. Va voi tine la curent. Pentru cele care tintesc la mai multe kg jos le urez multa bafta. Eu am reusit sa dau 12 kg jos de cand am nascut (pusesem 15) prin a elimina grasimile si a reduce cantitativ painea, prajelile si dulciurile. Sport nu am facut dar am facut masaj anticelulitic. Va citesc si daca mai stie cineva vreo dieta mai lejera ...... astept. Mentionez ca vreau sa raman iar insarcinata ... cat mai curan ... si as vrea sa plec de la aceleasi kg ca la prima sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Fetelor,ce mincati voi cind va e pofta de o prajitura?caci eu de parca sunt bolnava,ma tot gindesc la dulciuri si prajituri.

De la 64kg dupa nastere,am ajuns la 59kg.Datorita exercitiilor la sala si un pic de dieta.
Dar mai trebuie date jos inca 4-5 kg,sa ma simt in forma.
DEsi la casatorie aveam 49 kg.Acum macar 55 sa le am.Ca totusi nu mai sunt fata mare,si sotului chiar ii place un pic mai apetisanta(dar eu vreau fara burta).
Cam asta a fost.Sunt bine venite comentariile

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput