tauroaice (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Pai asta e chestia, ca n-o sa-l prea frec eu toata ziua. Eu n-o sa stau decat cateva luni cu bebe, din pacate. In rest va sta cu tati, pana cand va implini 2 ani. Asta din cauza de bani

, n-am nimerit-o.

Imi pare rau ca nu vei putea sta cu bebe atat cat iti doresti.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by mama_lui_alin

Buna fetelor.
Ina78: da, este acelasi mod de calcul si pentru postnatal (prenatalul si postnatalul au aceeasi baza de calcul).Nu este un venit fix lunar fiindca numarul de zile lucratoare din fiecare luna variaza.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
Florina & Alin

Multumesc ptr. raspuns. Inseamna ca o sa ne mai facem calcule in legatura cu cel care va sta acasa.
Vrem si noi bb si nu stim inca cam cu ce se "maninca", nu reusim sa ne organizam in asa fel incit sa fie ok.

Intelesesem ca de la 01.01.2007 se modifica sistemul de calcul, sa inteleg ca nu mi-am facut lectiile cum trebuie.

anangel_lexivad ca merge pe varianta tati acasa, varianta care mi se pare la ora asta si mie mai avantajoasa.

Acum sintem insa la planuri...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ruxandra, asta e situatia, trebuie sa ne adaptam. Oricum am incredere in Cristi ca va fi un tatic bun. E innebunit dupa copii. Tu cum te mai simti?

Andreea, multumesc mult . Pompita de san nu ai? (hai ca incep sa ma intind cam mult )
Restul tauroaicelor, luati cate un de la noi.

25+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

salve.
am fost cu stefan dimineata la pasapoarte sa-l trecem pe pasaportul lui tati, i-am facut poza...a fost distractiv!
voi ce mai faceti????

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Ina78 prenatalul si postnatalul reprezinta acel concediu medical de 126 de zile pe care il ia mamica (de obicei incepe din luna a 7-a de sarcina pana la sfarsitul celor 126 zile calendarisrtice).Suma fixa de care stiai tu este indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani. Aceasta poate fi obtinuta de unul din parinti, la alegere (conditia este sa aiba stagiul de cotizare de 12 luni pana in ziua anterioara nasterii copilului). Din cate stiam eu, dar nu sunt sigura, de la 01.01.2007 suma va fi de 600 RON. Iar daca vreti un bebe, spor la treaba, insa aveti grija sa fiti pregatiti fiindca nu e prea usor.
Cgaby se simte bine Stefan? A revenit la stare lui initiala de copil nazdravan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Buna fetelor,
Am trecut si eu sa va salut:)
Ruxandra, sper ca esti mai bine, ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by mama_lui_alin
Din cate stiam eu, dar nu sunt sigura, de la 01.01.2007 suma va fi de 600 RON.

Da, dar alocatia pt copiii de pana la 2 ani va fi de 200 RON. Asa ca tot acolo ajungem.

Numai alergatura si mai multa, cred..

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. In capul meu e o mare confuzie. O sa ma interesez, dar deja sint mai lamurita.

mama_lui_alin - la ce te referi cind spui sa fim pregatiti?

tauroaicelor si multa sanatate voua si bebitilor!

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Ina78, un copil iti schimba mult viata, in bine, e adevarat.Noi, de exemplu, eram casatoriti de 5 ani cand l-am nascut pe Alin, dupa un program bine planificat, insa tot ne-a cam dat viata peste cap. Acum este OK, ne-am obisnuit cu faptul ca nu mai suntem stapani pe timpul nostru (Alin e seful in casa, oricat ne-am stradui noi sa fim "duri") insa la inceput a fost ingrozitor. Eu eram "mama planurilor" inainte de a avea un bebe (dupa, s-au dus toate planurile) iar sotul era inca un suflet de copil, si i-a venit cam greu sa devina matur si responsabil (inca este in desfasurare procesul de maturizare).Dar nu toata lumea este ca noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Ok Alexandra iti pastrez sterilizatorul dar sper ca nu te razgandesti pe parcurs sa zici ca nu-l mai iei.pompa nu am ca nu am avut la ce sa folosesc
acu ne pregatim de serbarea de sfarsit de an treb sa-i afc costum de mos ca e mosneagu din "punguta cu doi bani".
da-ti-mi idee cum sa-i fac o barba.

Mergi la inceput