tauroaice (17)
Raspunsuri - Pagina 6
ina78 spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
da-ti-mi idee cum sa-i fac o barba.
andreeat & Alex -8 dec.2000
www.ingerifaraaripi.8k.ro
Sint costume de mos Carciun cu barba ... nu si de unde sa iei barba? (cineva care are un asemenea costum).
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ina78 spune:
quote:
Originally posted by mama_lui_alin
Ina78, un copil iti schimba mult viata, in bine, e adevarat.Noi, de exemplu, eram casatoriti de 5 ani cand l-am nascut pe Alin, dupa un program bine planificat, insa tot ne-a cam dat viata peste cap. Acum este OK, ne-am obisnuit cu faptul ca nu mai suntem stapani pe timpul nostru (Alin e seful in casa, oricat ne-am stradui noi sa fim "duri") insa la inceput a fost ingrozitor. Eu eram "mama planurilor" inainte de a avea un bebe (dupa, s-au dus toate planurile) iar sotul era inca un suflet de copil, si i-a venit cam greu sa devina matur si responsabil (inca este in desfasurare procesul de maturizare).Dar nu toata lumea este ca noi...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
Florina & Alin
Eu sint cea calculata, care fac planificarile in casa 9sotul meu de obicei e cel caruia i se cere sfatul sau i se aduce la cunostiinta).
De aceea acum tatonez posibilitatea de a face un copil, cred eu ca sintem pregatiti, sau aproape pregatiti.
Psihic e ok, familial e ok, material as mai astepta... dar cred ca mereu vrem "altceva" si tot pot amina...
Ca sa nu mai spun ca ma apropii cu pasi repezi de 30 ani..
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
Ok Alexandra iti pastrez sterilizatorul dar sper ca nu te razgandesti pe parcurs sa zici ca nu-l mai iei.pompa nu am ca nu am avut la ce sa folosesc
andreeat & Alex -8 dec.2000
www.ingerifaraaripi.8k.ro
Stai linistita, daca am zis ca-l iau, il iau. Multumesc mult
26
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Stinu spune:
Buna fetelor !
am trecut si eu ca sa va salut ,sa nu fiu disparuta chiar de tot .
Multa sanatate copilasilor cu probleme de sanatate (sau le-o fi trecut de cand nu am mai intrat eu ?) si gravidutelor .
Ruxandra .
Andreea da-mi un buzz pe mess si iti dau eu o barba de mos .
Ina ,parerea mea este sa faci copii atunci cand esti pregatit sufleteste ,material nu prea esti niciodata ca ,deh ,asa e omul .Si sunt muuuuuuuuulte sacrificii ,mai ales din partea mamicilor .
Lexi te pregatesti ?Foarte bine si iti urez numai bine si sa ai grija de tine ca acum vine partea cu GREUTATE .
Va pup pe toate ,Iustina
cgaby spune:
neatza!
ina - da, stef e bine...si-a revenit!
alexandra, ruxandra - multa sanatate si aveti grija de voi!
pupici tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Madamsadamy spune:
Nici eu n-am disparut; sant in zona.
Multa sanatate puiutilor, bafta ptr intrarea in concediul prenatal si la fel te sfatuiesc si eu sa-ti oferi ceva ce-ti doresti, o mica aventura inaintea unei perioade lungi de crestere a bb-ului.
Ruxandra ai multa grija de tine, sanatate.
Despre mine ce sa va spun : am inceput masaj la domiciliu anticelulitic este super fine, dar cu regimul alimentar stau c-am prost. Ma oftic, bineinteles dupa ce mananc , ca nu pot fii mai sarguincioasa in ceea ce priveste regimul alimentar, dar pofta pe moment este mare .Nush ce neuron sa distrug in acest sens ca de ex: poftesc ceva ce nici nu am in casa, necumparat expre, si ma trezesc ca-mi iau bani in buzunar si merg la chioscul de jos si-mi iau de acolo ce-am poftit. Sa distrug magazinul??????????!!!!!!!
Si am si o rugaminte la fetele din Bucuresti: stiti pe unde este amplasat magazinul cu rochii de ocazie aduse din state? parca MIstral se numeste. Si daca ar avea si un site ar fii perfect. Multumesc anticipat.
Va pup pe toti si sa auzim numai de bine.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
ina78 spune:
E un magazin aici:
MAGAZINUL MISTRAL
Confectii de lux, din import (SUA, Italia), pentru femei, barbati si copii
Puncte de lucru / Filiale:
Sos. Stefan cel Mare nr. 58, sector 2 (intre intersectia cu Str. Calistrat Grozovici si Str. Despot Voda) , Tel/Fax 210.41.01 , Orar: L-V: 10-20
Sos. Mihai Bravu nr. 296, bl. 7, sector 3 (localizeaza pe harta) , Tel. 327.37.24 , Orar: L-V: 10-20
Madamsadamy spune:
Multumesc tare mult Ina. De mult vreau sa ajung in aceste magazine.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
cgaby spune:
neatza.
vad ca e cam liniste pe aici. a venit vara si nu mai aveti chef de nimik????...nici eu!
pupici multi. hai ca vine weekendul...
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Nu stiti pe cineva care inchiriaza o garsoniera cu pana la 150 Euro/luna? Nu conteaza daca e mobilata sau nu...
26+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png