tauroaice (17)
Raspunsuri - Pagina 7
cgaby spune:
alexandra- nu vreau sa te dezamagesc, dar preturile sunt mai mari, eventual gasesti confort 2 sau 3 la banii astia!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
anangel_lexi spune:
Stiu, gaby, am vazut pe net. Oricum sper sa nu mai fie nevoie...Am gasit alta solutie...
26+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
cgaby spune:
alexandra - e bine ca ai gasit!
ce vreme frumoasa...se vede...ca nu prea mai e nimeni pe forum.
si mai am 2 saptamani si plec in concediu.... abia astept! acum numai la asta ma gandesc!
pupici tuturor si sanatate.
anangel_lexi spune:
Neata tuturor!
Eu am fost ieri la o nunta asa ca acum sunt chiauna. Noroc ca mi-am luat o zi libera...
26+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
cgaby spune:
neatza! nu v-ati trezit???? ce se intampla cu voi? sunteti cam scumpe la scris!
pupici.
Madamsadamy spune:
Buna ziua, eu nu am avut net vreo doua zile stiti si voi cum e. Poti sa n-ai apa, lumina dat sa nu ai net ........e dezastru.
Am fost sambata in padure dupa ce am impartit vase de mosi si am stat pana mai tarziu , asa ca acum am o tuse de innebunesc. Ca am stat tarziu nu a fost o problema, dar cand ne-au adus prietenii acasa(mergem cu masina lor la padure, ca a noastra e mai joasa si la drumuri denivelate atinge)baietii ai avut chef de inca o bere asa ca am dat scaunele jos din masina si au mai luat o bere de la chiosc si au baut pe trotoar pe scaunele. Si uite asa am intrat in casa pe la orele 23 moarta de frig iar acum bat toba.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
ruxandra_sb spune:
Aparui si eu.
De azi m-am intors la job si deja sunt moarta de somn si m-as intinde pe mocheta de pe jos...
Ca tot vorbiti (Gaby ) de vacante ... noi ne-am anulat vacanta anul acesta. Si trebuiau sa fie acu la sfarsitul lui iunie 2 sapt la mare, la soare, ...
Asta e, bebe sa fie bine. Daca ne-om simti in stare o sa ne repezim mai incolo, in vara, cateva zile pan la mare, la soare,..
Madamasamy, chef de chef.
Lexi, si noi fuseram sambata la o nunta. Dar eu numai am stat pe scaun si am mancat ... si bateam ritmul cu piciorul... si era muzica tare buna.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
cgaby spune:
lasa ruxandra ca merita efortul!
si eu sambata am nunta de "fitze". nu prea am nici un chef, dar ce sa fac? trebuie sa merg!
madamsadamy - sanatate si pupici.
andreea_tx spune:
salutare si de la mine.
si eu ma tinui de chefuri.ieri fusei la un mot.
astazi am tinut copilu acasa ca iar a racit.offff.....offffff.
mai merge doar joi la serbare si gata pe anu asta cu gradi.
Alexandra cam cand preconizezi sa iei sterilizatorul? asa ca o idee.
Danelutza spune:
... am intrat sa va zic noapte buna si sa salvez onoarea taurilor, ca eram pe pagina trei
Iote asha daca intru rar, macar sa fac ceva folositor
Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre