tauroaice (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

alexandra sterilizatorul il dau cu100 ron el a fost 200,scoica cu 100 ron ea a fost 200,cadita cu 100 ron ea a fost 160.
carutul e mai stabil si cu trei roti pentru ca sunt din alea mari rotile.

diseara o sa pun si poze ca nu am aparat momentan.
sa stii ca toate sunt in stare buna,eu am zis sa le pastrez pentru fata cea mare a mea din prima casatorie dar cum nu au \de gand sa faca copii inca le dau ca ma incurca in casa.
asa ca daca vrei da o fuguta pana la mine si vezi despre ce e vb ca mai a zis o mamica de pe forum ca vrea sa le vada si sa le ia scoica si sterilizatorul si sa stiu daca le pastrez sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Gaby, ziceam ca sunteti ca si "noi", de la nou/noutate. Adica bine. Prisheput acu ??

Alexandra, sa stii ca noi avem si carut cu 3 si cu 4 roti. Dar cel cu 3 roti e preferatul meu !! Ii zicem "4x4" ca-i ca un jeep.

Din pacate nu am vesti f bune. Cum ma pregateam sa zic si eu "hop" am luat-o de la capat cu sangerarile; de data asta si mai rau.
La eco bebe pare bine ... deocamdata.
In sfarsit, stau si saptamana asta acasa, cu tratamentul de rigoare.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ruxandra, ai grija de tine si multa sanatate.
Andreea, tu pe unde stai? Oricum nu stiu cand as putea ajunge pe la tine, eu termin tarziu serviciul si fac si mult pana acasa. daca ai amatori pentru lucursoare, nu sta dupa mine, ca eu oricum nu am bani momentan. daca nu aveai clienti, te rugam sa mi le pastrezi pana luna viitoare la urmatorul salariu, dar daca mai ai amatori, nu sta dupa mine, oki? Oricum la mine nu e urgent.
Stiu, fetelor, ca sunt super bune carucioarele cu 3 roti, pe mine ma innebunesc rotile, ca-s mari si din cauciuc si sunt sigura ca bebe nici n-ar simti pietrele si gropile si denivelarile. Dar ce sa fac, daca nu reusesc sa-l conving pe sot?
Apropo de vanzari, nu stiti pe cineva care vrea sa cumpere o rochie de mireasa crem, masura 44-46? Desi ma doare sufletul, ma gandesc sa-mi vand rochia de mireasa, ocupa loc si sta degeaba. O dau cu 300 RON (ea a costat 600 RON)
Hai ca, in curand, transformam subiectul in "Mica Publicitate"

25+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Alexandra iubita eu stau in Titan pe langa cinema Gloria.
daca le vrei sigur eu ti le pastrez nu-i problema ca stii ca sunt de la cineva cunoscut si iti spun eu ca sunt in stare foarte buna.
cum vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Stiu, fetelor, ca sunt super bune carucioarele cu 3 roti, pe mine ma innebunesc rotile, ca-s mari si din cauciuc si sunt sigura ca bebe nici n-ar simti pietrele si gropile si denivelarile. Dar ce sa fac, daca nu reusesc sa-l conving pe sot?

Nu stiu daca sotul tau ar trebui sa aiva ultimul cuvant la achizitia caruciorului. Pana la urma tu o sa-l freci toata ziua, si nu el. Asa ca tie trebui sa-ti placa.

Si pe mine au incercat sa ma convinga "binevoitorii" (in special taica-meu) sa-l iau pe X ca-i mai asa si pe dincolo. L-am luat.
Dar dupa 2 zile i-am pus iar pe drumuri sa-l schimbe ca eu il vreau musai pe Y.

Si pe Y l-am avut !!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna fetelor.
Anangel_lexi ia-ti concediu si odihneste-te, plimba-te fa ce vrei tu, fiindca acesta va fi ultimul concediu pe care ti-l vei petrece linistita, pentru mult timp de acum incolo.
Ina78: da, este acelasi mod de calcul si pentru postnatal (prenatalul si postnatalul au aceeasi baza de calcul).Nu este un venit fix lunar fiindca numarul de zile lucratoare din fiecare luna variaza.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Nu stiu daca sotul tau ar trebui sa aiva ultimul cuvant la achizitia caruciorului. Pana la urma tu o sa-l freci toata ziua, si nu el. Asa ca tie trebui sa-ti placa.

_

Pai asta e chestia, ca n-o sa-l prea frec eu toata ziua. Eu n-o sa stau decat cateva luni cu bebe, din pacate. In rest va sta cu tati, pana cand va implini 2 ani. Asta din cauza de bani

25+

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre

Mergi la inceput

Andreea, sterilizatorul chiar il vreau neaparat. Deci daca poti sa mi-l pastrezi ar fi super. Daca nu, asta e situatia. Cat despre celelalte, ti-am zis, nu sta dupa mine. Uite acum am vorbit cu sotul despre scaunel si mi-a zis ca are sora lui unul si ni-l poate da. Pupicei.

25+

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

mamaaa...ce discutii p-aici!
ruxandra - multa sanatate! ai grija de tine! pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cgaby

mamaaa...ce discutii p-aici!
ruxandra - multa sanatate! ai grija de tine! pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

eeeee.... Gabi mai facem si afaceri ca tot stau acasa sa mai produc si eu ceva

ok Alexandra ti-l pastrez.

Mergi la inceput