din Botosani????

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Fetelor, va salut si va doresc un we fericit si linistit!
alayna, la ce ora te-ai intors la Iasi?am claxonat la poarta pe la 18,30 vreo 10 minute.I-am promis mamei tale colectia mea de reviste Practic.
Ma intorc miine seara acasa si mai vb,ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

ce faceti fetelor???? mI traiti? ca eu mai am un pic si mor de cald....
hanako la noi e ffff,,,, cald , acu spre seara s-a racorit putin afara dar in casa e o innaduseala...... de nu poti respira am scos si eu amandoua ventilatoare si mai respir putin
pe fii-miu l-au luat niste prieteni la plimbare , sotul inca se simte rau , iar eu prin casa , ma lupt cu caldura.
fetele cum e vremea la bot.???

va pup
weekend placut si racoros

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

nanami..multa sanatate sotului si sa ai grija de el
acum fug la gatit ca tre sa apara samurashihih
weekend frumos

pozici de la potezul lui finutul nostru gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/album?.dir=/2c5c

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

Multumesc hanako , ma bucur ca te simti mai bine . ai si tu grija de tine , ce-i faci bun la samuras ???

fetelor nu mai veniti cu noutati?

G.K.R

Mergi la inceput

aaaaaaaa,,,,,,,,,,uitesem
mutumesc fetelor de urari (pt. sot)
sper ca pe maine se va simti mai bine , sa pot pleca si eu undeva , sa ma bag cu capul sa ma racoresc
WE. placut si nu uitati sa mai treceti si pe aici

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Helloooo, helllooooo
Fetelor afara plouaaaaaa fara oprire de la 6 dimineata.O ploaie marunta si linistita,parca sunt la munte,stiti voi cum sunt ploile acolo.Imi doream tare mult aceasta ploaie,dar sunt suparici,am vazut la tv ca ploaia a facut prapad prin tara,sunt vreo 6 morti,vreo 20 disparuti si multe case avariate
Am fost dimineata la servici,mi s-a facut rau,m-a luat o criza de stomac,m-am albit la fatza,am inceput sa tremur,s-au speriat fetele de mine si pe la 9 am venit acasa.Am dormit pana la 1,acum astept papica,livrare la domiciliu.Nu sunt in stare sa gatesc,nu ma pot tine pe picioare.trebuie sa merg la medic,nu mai pot sta asa

Ina,am venit ieri spre Iasi pe la pranz,pe la 2-3.Mama nu se simtea bine ieri ,avusese musafiri la greu in ultimele zile.Trebuia sa-i sunati,nu stiu ce sa zic

Hanako,imi pare bine ca esti ok si te simti mai binisor.Febra poate dura si o saptamana?Aoleu maiculita .Stai linistita in pat si odihneste-te.Sa speram ca totul va fi bine.Sa ne tii la curent

Nanami,tot nu si-a revenit sotul?Convinge-l sa mearga la spital.Ii doresc sanatate.Distractie placuta daca mergeti undeva maine.Sa te gandesti si la noi si te asteptam sa ne povestesti cum v-ati distrat

Ioana,Anora,va pup pe toate

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor multumesc mult de tot d primirea calduroasa, vreau sa va uez multa SANATATE tuturor... sa nu mai aud de boli sau de dureri sau de hemoagii si alte belele, pupic duuulce
Poze promit sa pun dar abia am venit de la finut de la petrecere suntem cam buimaci....diserara aflam daca plecam la munte ca ploua si la noi..e mai racoare hihihi si cum nu avem masinuta ne-am trambala cam aiurea cu tren si autobuz si copchil pe ploi.
La tara a fost ok, fff cald, am papat cirese pana ne-am umflat, eu am fost cam scutita de treaba din cauza de pazit copil, Uca era tartota pisicilor, curcutelor si a berbecului Iordache..... Stam langa Frumusica f aproape , am auzit ca a plouat in fine, soacra-mea tre sa fie bucuroasa ca au terminat si prasitul si de vandut ciresele si acum totul e ok..... mama n-am putu crede ca ciresele alea mari si dulci sunt cumparate acolo cu maxim 14 mii kg, daca nu ai certificat de producator sa le vinzi nici un poti merge decat la targul din comuna.....
hai ca am luat-o aiurea cu ciresele, dar pt un bucurestean e un lux sa pape ca mine nesatula pana nu mai poate hihihi.....
In rest socrii muncitori nu stiu cum rezista, soacra are si doua operatii de ficat si sta chiar la p[rasit, toata ziua roboteste, omenii astia au o forta extraordinara...
Hai ca inchei pana nu dati cu rosii in mine, multumesc din nou pt cuvinte si sa auzim numai de bine!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

moldovencelor

unde v-ati ascuns mai ???? dupa un wk aglomerat a-ti cazut ca de pe front??? cum a-ti petrecut? distractie mare ?

la toate si haideti la barfa

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor!!!

nanami, da, ne-a doborit weeekendul.
alayna, si pe mine ma doare capul cind vine soacra si soacra soacrei, dar nu am ce face. Culmea e ca sotul meu s-a dus simbata seara la un concert rock, iar eu a trebuit sa ramin acasa cu "dusmanii".
andora, sa iti fie de bine ciresele.
Irina, l-ai dat gata pe samuras cu mincarea gatita?

Eu sint bine, la servici aproape toata ziuam si seara ma mai joc si eu un pic cu printesa mea. Simbata acum este un concertu cu 2 DJ internationali, dar concertul e noaptea tirziu, iar la mine se impart pijamalele pe la 10-11.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Buna fetitele cucuietele
Unde sunteti ? iar a-ti disparut

aaa... lumea lucreaza , nu ca mine , o trage cu chiulul mereu, azi iar am chiulit , si maine , ca fii-miu a facut febra de data asta si tuseste rau din cauza astmei si tot asa

voi ce faceti?

hanako cum te mai simti?

o sera buna la toata lumea o zi buna

G.K.R

Mergi la inceput