din Botosani????
Raspunsuri - Pagina 19
andora spune:
Ioana mama mia il scalpam daca nu ma lua si pe mine la concert sa fi fost in locul tau Nu sta Mirunica fara tine?
Nanami sanatate multa...a trecut febra?
Hanako chiar asa, cum iti mai e? Esti bine cu sanatatea? Te pupam in grup organizat!
Fetelor avem poze de la tara..si din fata unei biserici din Harlau daca va intereseaza meleagurile acelea..... acilea, primul album.
Va pup si sa auzim numai de bine!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
nanami spune:
andora super
la noi febra a trecut , sa vedem cum o fi maine , ca stam si maine acasa si mami se bucura ca chiulim la serviciu, si o sa plangem cand vine ziua de salariu
G.K.R
Ioana75 spune:
andora, foarte frumoase pozele! Mie nu imi place rock-ul, n-am vrut la concert, ca ma lua durerea de cap. Miruna sta fara mine, ca am bona toata ziua ...
nanami, sanatate multa copilului!
alayna, irina, ina.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
andora spune:
Multumesc mult fetelor!
Nanami, lasa, sa va treaca de tot si uiti de zilele fara plata.... facem noi cinste doar sa fiti saantosi
Ioana eu m-as duce la orice concet daca s-ar intampla minunea sa mearga barbatu-meu ... ca nici in discoteca nu-l urnesc prea usor
Fug afara....pa.....
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
nanami spune:
wow....andora abia astept atunci il bat in cap sa se faca bine cat mai repede
sper sa te tii de promosiune
G.K.R
hanako2004 spune:
andora-nanami-alayna-ina c-ioana75 si restul de fete va
eu am inceput sa ma simt mai binisor..febra a mai trecut si sper ca
totul va fi ok pana data viitoare cand ma duc la nea doctor
andora ..pozicile sunt frumoase
-nanami mama dar numai din astea ai ?ba sotul ba samurasul cel mic....multa sanatate si sa se faca bine repejor
va pup pe toatesi vadoresc o seara buna
pe maine
pozici de la potezul lui finutul nostru gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/album?.dir=/2c5c
irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY comoara noastra poze
ina C spune:
Fetelor, va salut si va doresc sanatate!
Stiti ceva de alayna?Ultima data cind a scris nu se simtea prea bine.
Astept vesti,ina C
PS Nu pot tine ritmul cu voi la scris, dar va citesc si gindesc pozitiv la voi!Pupici!
alayna spune:
Fetelor,ce mai ziceti?
Eu sunt bine,trec printr-o perioada nasoala,am lasat-o mai moale cu netul si tot ceea ce era in jurul meu
Sper sa-mi treaca mai repede ca ma tine de cateva zile bune
Va pup
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
nanami spune:
gagici
alayna ce-ai patit pui ??? si eu sunt la fel, toate problemele se , aduna pe capul meu dar lasa ca totul o sa treaca , fruntea sus
uite o de la noi si
fetelor ce faceti??? iar v-ati ascuns ???
eu am murit iar azi de caldura dar a trecut , am baut o bericica rece si sunt ca nou nascut
va si o seara placuta
G.K.R