din Botosani????
Raspunsuri - Pagina 17
hanako2004 spune:
buna fetite cu fundite
-nanai dar si la noi a fost o caldura de te lesina...nu vreau nici ploaie dar nici caldura asta ce iti fura respiratia
azi am fost la scoala si apoi am lenevit toata ziua...nici conditionatul nu mai facea fata la caldura care a fost
ioii cica maine va fi mai bine si pot sa imi fac si eu treburile
pe langa casa
va pup si ug la nani
nanami somn pufos
si la fetele din rom la fel insa cred ca este inca devreme de nani
pozici de la potezul lui finutul nostru gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/album?.dir=/2c5c
irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY comoara noastra poze
nanami spune:
cucuietele , vai ce cald a mai fost si azi... cum am venit acasa m-am bagat cu capul sub dus
hanako ce faci draga ? ce-ti pasa , ai aer conditionat eu nu pot sta cu aer conditionat , ca imediat ma apuca raceala , mi se face rau de la el asa ca stau si ma chinui cu ventilatorul cica noi suntem in tsuyu( rain season) , dar ... nimic ploi , numai caldura
a inceput piscina la gradi si teroristul meu vine mort in fiecare zi
va doresc o zi buna
G.K.R
alayna spune:
Ce faceti iubitele?
Eu am fost sa vb cu doctorita,am asteptat vreo 15 min in sala de asteptare ,m-am plictisit si m-am dus acasa Am sa ma duc luni sau marti la un cabinet particular,ca asa tre sa stau dupa fundul altora
Toata noaptea a tunat si a fulgerat,am zis ca vine o ploaie de ne inunda,dar...nika.Adie un pic vantul,oricum e mai bine fatza de ieri si zilele trecute,oricum sunt vreo 33C afara
Eu m-am imbracat si in 10 min ma duc la parinti,acasa.Ma intorc maine,asa ca....aveti grija de topicul nostru si nu-l mai lasati pe pagine a 3 sau a 4a
Azi e Sf.Petru si Pavel, n-am nici un sarbatorit.Eu una abia astept sa vine iarna,sunt cea mai fericita atunci
Va pup iubitele mele si aveti grija de voi cu caldura asta,beti lichide si stati la umbra
Pupici
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
nanami spune:
alayna asta inseamna ca n-ai rezolvat nimic ??? vai saracuta de tine!!!!! uite un pupic de la mine du-te la un cabinet ca lumea
heiiiiiiii ...... gagici unde sunteti??? chiuliti nu gluma a ???
va pup si va doresc o seara placuta eu ma indrept spre patut
G.K.R
hanako2004 spune:
BUNA GAGICI
EU AZI MAM SIMTIT FOARTE RAU SI NU PREA AM AVUT CHEF DE NET
AM HEMORAGIE PUTERNICA ...SI AM AVUT SI FEBRA MARE ..CICA NAM VOIE SA FAC FEBRA ACUM LA HEMORAGIA CE VENIRA CA SE INCHEAGA SI AJUNG LA OPERATIE ZICE NEA DOCTOR ...SPER CA NU CA MA TEM
VA PUP SI VA DORESC O ZI BUNA SI MULTA SANATATE TUTUROR[PUP]
irina &emilica2005.01.06
andora spune:
Am aterizat si io din gaera de la Boston. remember me?
Hanako, tare rau imi pare de ce am citit. Nu am cuvinte, nu stiu cum sa te incurajez insa iti tin pumnii si sper sa treaca hemoragia fara febra si bate peste gurita cu operatia, io sa fie buine si peste un anisor-doi vei uita aceste clipe urate, te pupic dulce dulce de tot!
Noi fuseram la tara deci.... Pup Ina, Alayna si celelalte fete, ma grabesc sa fugh la nani ca nu-mi mai trebuie tren spre Moldova cu copchil dupa mine... caldura mare mon cher si acolo si la Boston, aseara a fost singura oara cand m-am simtit comforabil ep o banca rosie langa gara B pe la 22 seara.... era chiar super fain....
Noaptea aia cu fulgere si trasnete am trait-o din plin si noi Alayna sa stii, sperand la niscai stropi care cred ca mai multi de 30-40 n-au fost... hihi, si acum vaz ca la Bucuresti e dublu de cald Duminica poate plecam la mu8nte o zi, joi la mare...trai pe noi ... daca n-ar trebui sa mergem cu trenul ar fi chiar dragut
Hai ca va pupic dulcic pe toate acum, revimn cand desncarc poze, pup!!!!!!! Haha, cica de azi pana duminica ploi raud e tot doar Moldova va fi ocolita, evident
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
nanami spune:
andora ma bucur ca ai revenit , cum a fost la moldova ??? te-ai distrat? hai mai povesteste-ne cum mai arata oraselul nostru.
fetelor unde-ati disparut?
eu am de lucru se pare sotul meu a facut o febra..... se simte asa de rau , si eu sunt f. obosita , asa ca cer permisiunea de a ma retrage , si fug si eu la somnic
va puparesc si va urez o seara placuta
hanako ce faci? um te simti???
G.K.R
Ioana75 spune:
Salutare fetelor!
andora, bine ai revenit si vacanta placuta in continuare, la mare, la munte ... .
nanami, sanatate sotului!
Irina, sper sa nu fie nici o problema, si sa treaca totul repede si bine.
alayna, sa vina iarna, si mie imi place zapada mult de tot.
Eu o am pe mama la mine, si mai vin si socrii, si soacra soacrei, asa ca pina luni nu cred ca mai prind calculator. Sa aveti un weekend placut!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
alayna spune:
Salutari de la Iasi gagici
In sfarsit acasa...m-am simtit foarte bine aceste 2 zile la parinti,nu-mi venea sa plec.Am mancat bine,am stat la piscina,m-am bronzat un pic,m-am odihnit,m-am jucat cu nepotica....a fost fain ce mai...
La ai mei a fost racoareeee,numai verdeata si copaci,am dormit cu aerul conditionat deschis si m-am trezit inchilozata,cu nasul infundat,cu dureri in gat...ce mai,a dat gerul peste mine.Decat cald....mai bine asa
De maine iar trezirea la 5 diminieata,mmoooorrrrr
Hanako,ce faci?Unde esti?Cum te simti?Nu ne ingrijora....plzzz.Vad ca nu ai scris nimic azi,esti bine?Esti la doctor?Offf Doamne,sa speram ca totul e ok si doar te-ai ohihnit azi.Iti doresc sanatate si sa ne scrii cat de repede...saracuta de tine
Nanami, sanatate sotului ,sper sa-si revina cat mai repede. Te astept si pe tine cu vesti bune.Mersi mult pentru pupici,deja ma simt mai bine
Ioana,ti-au venit socrii?Si mama?Soacra cu soacra ei....am stat vreo 2 min sa fac legatura,cam ce varsta are soacra soacrei tale...wow. ...E bunica sotului ,nu?
Pai ai musufiri la greu,nu gluma Distractie placuta !
Andora,bine-ai revenit !Na ca n-ai prins noroiul cel mare.Asteptam sa vedem pozici,maine le arati?Unde stau socrii?Chiar in Frumusica?Sau intr-un satulet din acolo?Si em stat azi prin Frmusica ,vreo 2 ore .N-a fost chiar asa cald,a picurat un pic de ploaie azi,era mai racoare.Si mergi la mare?Vrem sii nooooiiiiiii....
Ina,mama draga,da' unde-ai plecat?Nu mai dai pe la noi?Stiu ca ne citesti,ia mai scrie si la noi ceva.Te-a suparat cineva?S-a intors Radu de la bunici?
Va pppuuuuppppp pe toateeeeee si somn usoooorrrr
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
hanako2004 spune:
buna
ce mai faceti?
alayna mamii sunt bine iti multumesc ca iti faci griji pt mine
azi dimineata am fost din nou la nea doctorsi mi-a spus ca va fi bine ..mia dat pastilute sa scada febra si a spus ca nu vor fi probleme..(insa daca febra va dura mai mult timp adica o saptamana
va trebui sa .....dar el zice ca nu crede ca va fi cazul
-nanami ce faci?cum te descurci cu caldura?si azi a fost super cald ..daca va fi si maine asa vom merge si noi la un picnic ceva
va pup si va doresc un weekend placut
si pt fetele ce vor merge la munte ..mare va doresc distractie la maxim si sa veniti cu pozici
irina &emilica2005.01.06