din Botosani????
Raspunsuri - Pagina 16
nanami spune:
Buna fetele-cucuietele
Ce faceti??? Slaba miscare
hanako ce frumoasa-ai fost draga!!!!!!!!!!!!! Sa-ti traiasca finutul , sa creasca mare si sa fie sanatos Eu , da , am fost la munca gata cu chiulul
La noi e asa de frig .... La tine cred ca e mai frumos Cum te mai simti , esti bine???
alayna te-ai pregatit serios pt. vara a ?
Teroristul meu e binisor , cu urechile cica e OK, ii merge bine , in schimb tot nu ma lasa sa dorm noaptea ca lumea , cand febra , cand raceala , cand vomita etc...
Dar de azi se simte bine si chiar a si fost la gradi, sper sa-l tina pana vineri , ca nu mai vreau sa-mi iau liber de la serviciu
fetelor , va pup si numai bine
G.K.R
hanako2004 spune:
buna gagicutemultumesc pentru complimente sunteti dragute
-nanami otsukaresama
-alayna si aici avem biserica ortodoxa la fel ca si in romania
preotul este japonez insa mai parleste si putin romana
chiar si crezul il spune...hihihih...este la fel insa slujba o tine in jap
va pupsi va doresc o zi buna
pozici de la potezul lui finutul nostru gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/album?.dir=/2c5c
irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY comoara noastra poze
alayna spune:
Buna seara gagicute
Nanami,e frig la tineeeeeeee?Vin spre Japaaannnnn Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuu
Eu ma coc de caldura aici.Este seara,stau in maieu si pantaloni scurti si mooorr de cald pur si simplu nu mai pot respira,Doamne ca mai urasc varaaaaa,as trai numai pe la Polul Nord Mi-e dor de o ploie,de o vreme racoroasa,off nu mai pot .
Baiatul inca merge la gradi?Acolo nu e vacanta?Aici e gata,a venit vacanta ,bucuria piticutilor .
Chiar daca ai inceput serviciul,sper sa ne vizitezi zilnic,sa ai timp si pentru noi,ok?
Hanako,interesant,n-am stiut ca sunt si ortodoxi acolo,nu stiu de ce aveam impresia ca sunt numai budisti.Sau astia sunt in China?Chiar ce religie au majoritatea acolo?
Ce-ti face fata?Tu cum te simti?Mai bine?
Restul fetelor unde-au disparut?
Eu sunt acasa,mor de cald,as lasa geamul deschis,dar intra vampirii aia mici de tzantari.Trebuie sa-mi iau o plasa de geam ceva.Aveam un aparat Raid de tantari,dar l-am strans asa bine ca-l caut de 2 zile si nu-l gasesc.Pur si simplu ma sufoc,nu-mi arde nici sa mananc
Va pup si va mai scriu maine
Aveti grija de voi
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
nanami spune:
Buna dimineata!!!! Si vise placute romancutelor
Azi e soare si frumos vad ca si la noi a mai rasarit putin o raza pai eu ieri am murit de frig . Anul asta e sucit rau , nici noua nu ne vine sa credem
Aici nu au vacanta la gradi , de fapt e un fel de camin , cum se spune, gradi cu program prelungit . Si nu-mi tre , ca n-are cine sta cu el acasa
alayna bafta in continuare cu caldura , cand nu mai poti hai la noi
o zi buna tuturor, mai vb. diseara
G.K.R
hanako2004 spune:
-nanami buna dimineata
fetele din boston ...SOMN PUFOS
-alayna aici sunt mai multi budisti insa sunt si catolici si din religia noastra ordodoxabiserica asta unde am botezat este destul de veche 36 de ani..deci are ceva vreme
-emilica mea este binevioaie si pusa mereu pe fapte
-eu sunt mai bine ..ma consoleaza mereu famila si prieteni..si mi-am mai revenit putin moral
- azi si la noi sa incalziturrrrraaaa
pot sa ma duc la plimbarica cu emilica ca cu vremea asta urata ce a fost nu ne-am putut duce pe nicaieri
-dar restul fetelor de ce dau cu chiulul???
va asteptam la barfa
-nanami shigotou gambare(spor la munca)
-INA C mami tu chiulesti cam mult ne-ai lasat aici masca pe toate
hai va pup si mai revin
pozici de la potezul lui finutul nostru gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ohashi_irina/album?.dir=/2c5c
irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY comoara noastra poze
alayna spune:
Salutare fetele
E 11am si sunt deja 35C,mooorrrrr,pe cuvantul meu ca mooorrrr,nu suport caldura,Doamne ce mai urasc vara
Mai da' nu fiti zgarcite,trimite-ti oleaca de ploaie si aici,ce tineti numai pentru voi?
Cred ca incepe sa mi se topeasca si creierul,ca sunt in pana de inspiratie
Revin mai acusica,acum ....sunt terminata
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
nanami spune:
alayna daca-as putea ti-as da toata ploaia , ca eu m-am saturat de ea , dar azi a fost o caldura ,,, ca era sa mor si eu , mergeam cracanata prin fabrica
hai ca revin mai tarziu, ca de-abia am venit si am putina treaba
G.K.R
alayna spune:
Aoleeuu fetelor,da' unde-ati disparut?La mare,la plaja,la munte,la piscina...........ia mai veniti pe aici,se poate sa chiuliti asa in masa?
Eu sunt acasa,am somat azi,ma doare stomacul si ficatul.Maine dupa amiaza ma duc la medic,sa vad ce am,ma simt rau de tot
In rest ce sa va zic,cald,cald si iar cald,astept sa vina toamna,anotimpul meu favorit
N-am nici un chef de nimic .Maine e sarbatoare,daca ma simt bine mai tarziu am sa fac o prajiturica sau ceva dulce.Inca n-am nici o reteta stabilita
Voi unde sunteti?
nanami spune:
asa , asa , unde-ati disparut mai ????
si la noi o calduraaaaaaaaaaaaa......... de mori , cred ca suntem toate lesinate de-acu
alayna imi pare rau ca ti-e rau , de fapt si mie , m-a durut azi stomacul , si sunt franta de obosita , am avut si de lucru acasa , asa ca ... iertati-ma dar azi ma retrag la somn si va pup pe toate
G.K.R
Ioana75 spune:
Heeeelooooou! Am disparut, am fost plecata vineri si simbata la un training cu firma pe valea prahovei, duminica musafiri, si de luni incoace am avut cam multa treaba la servici. Dar m-am intors la voi.
alayna, sa-ti fie de bine cumparaturile de la Metro. Ce sarbatoare e miine? Bine ca nu stam in acelasi oras, ca mie nu imi place ploaia, si tu ai face matanii sa vina ploaia, eu sa plece, si ne-am neutraliza vrajile reciproc.
Cu ajutorul vostru, Irina, nanami, invatam si noi oleaca de japoneza.
Irina, m-am uitat la pozele de la botezul lui Gabriel - sa va traiasca finutzul! Ce nashik frumoasa ai fost.
nanami, eu am rezolvat-o cu caldura, ne-am luat aer conditionat, si acum stam cu el deschis non-stop, chiar si noaptea.
Ina, ce surpriza ai pentru alayna?
Va pup, si sa suportati caldura cit mai usor! Ne mai vedem noi si la iarna, cind ne-om plinge ca am ramas inzapezite ici si colo.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)