Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Mai, dar cam slaba activitate pe aici. Poate se face frumos afara. Asa as intzelege sa nu mai dea nimeni pe aici.
Fetele care va pregatitzi sa faceti petrecere de un an, am si eu o intrebare: le facetzi ceva cadou copilutzilor?(ceva care sa dureze si sa le aratatzi cand vor fi mari) Eu ma gandesc sa-i fac un tablouas cu manutza si talpitza ei. Sa-i caut niste acuarele si sa le pictam. As vrea sa-i cumpar niste acuarele pt bb, dar nu cred ca voi gasi pe aici. Asa ca ii voi cumpara ce gasesc si voi avea grija sa nu bage in guritza. Si dupa toata operatiunea asta repede repede la baitza....ca vom fi numai culori....
Acum va las.Am sa mai scriu daca imi mai vine vreo idee.Oricum astept si raspunsuri.
Duminica placuta va uram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Multumesc mult pt urari. Mai avem un picutz, doar cateva zile.

Ana, m-ai pus pe ganduri ... e chiar o idee super sa le faci un cadou care sa il poti arata si peste ani. Am sa ma gandesc si eu, mi se pare f. faina ideea ta cu taboul.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mai, dragelor, e o vreme in Bucuresti, de nu-ti vine sa dai nici catelul afara! Frig si ploua... Sper ca v-ati odihnit wee asta si va doresc o saptamana plina de realizari si bucurii!
MA duc sa beau un ceai fierbinte, poate scap de raguseala!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna fetelor!

Ionela si la noi e o vreme de kk,pana pe la 17 a fost frumos,dupa aia.....

Eu am lipsit o vreme de pe aici,a venit si sotul meu acasa ,azi am iesit pe la tara la un gratar,a fost frumos

Va pup si va urez o seara placuta!Pe maine!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Noua ne-a parut rau ca nu am iesit la gratar. Am zis ca va ploua si a fost frumos!
Asta e, ne-am pacalit!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Stau si nu stiu ce sa fac,as iesi pana afara(trebuie sa iau paine ca nu mai am) dar vad niste nori negri si il mai am si pe Paul acasa,deocamdata am ales sa-mi beau cafeaua ca sa-mi fac curaj,unde mai pun ca nici apa la robinet nu am

Mira nu fi suparata,o sa recuperati data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

mai fetelor dar pe unde umblati? nu mai dati pe aici?
se vede treaba ca nu merge calculatorul lu' Carmen,ca ea ne mai motiva.
nici ellinia nu ne-a mai vizitat,nici andreutza.ce o mai face cu rochia?chiar sunt curioasa,m-am si gandit azi.
cu ellinia m-am intalnit la prichindei si am invitat-o la subiect,dar se vede treaba ca nu vrea sa vina!
va pup si sa anuzim numai de bine!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Imi cer scuze, ca si eu am cam lipsit la apel. Am citi ce ati scris, dar nu am apucat sa scriu. Cei mici ai mei au fot cam solicitanti, ca nu prea am putut iesi pe afara si si-au descarcat energia pe mine. Duminica am stat mai mult pe afara, dar cu vremea asat ... nu stii ce sa mai crezi.
Eu am cam inceput agitatia cu pregatirile pt ziua shtrumphilor. Acum caut cadou pt nasi, loc unde sa fac " the big party", cadou pt copilasi, treburi de astea.

M-am gandit sa va intreb pe voi daca stiti vreo femeie dragutza cu copii, dispusa sa stea vreo 6-7 ore cu 2 agitatatori (adica copii mei) de prin toamna. Cred ca o sa trebuiasca sa ma intorc la servici, cu jumatate de norma la inceput. Aveti idee si cam ce preturi se practica in domeniul asta?

Lunna am vazut pozele, ai 2 copii superbi. Cred ca esti tare mandra de ei. Te si solicita la maxim, dar sunt f. frumosi. Si ce va mai iubiti voi!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by lunna27

Buna dimineata!

Stau si nu stiu ce sa fac,as iesi pana afara(trebuie sa iau paine ca nu mai am) dar vad niste nori negri si il mai am si pe Paul acasa,deocamdata am ales sa-mi beau cafeaua ca sa-mi fac curaj,unde mai pun ca nici apa la robinet nu am

Mira nu fi suparata,o sa recuperati data viitoare!

Da, ce sa-i faci, daca mergeam la gratar sigur ploua. Murphy sa traiasca!
In rest......"sa traiti bine"!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Laura,multumesc ...si eu sunt in cautare de o femeie care sa-mi stea cu fata din toamna,e nasol ca nu stii peste cine dai.Sotul meu nu vrea sa o dam la cresa si ma enerveaza.

De ce trebuie sa faci cadou la nasi?Asa e obiceiul? ca eu nu stiam nimic de asta...mi-aduc aminte ca doar la nunta se practica faza cu datul de cadou la nasi!

Pisicuta,cum e in vacanta?

la toata lumea!!

Mergi la inceput