Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Mai fetelor,unde sunteti...chiar nu mai e nimeni pe aici?

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura agitatia asta pt party a ajuns peste pod si la mine Am inceput deja sa-mi fac planuri. Dar astept sa treaca ziua mea(9 iunie) si duap asta voi intra in priza. Si eu stiu ca se da cadou la nasi. Cam ce suma te gandesti sa le acorzi?(daca nu sunt cam indiscreta) Ca eu sincer nu prea stiu ce sa le iau. Oricum ma gandeam sa le dau ca si cadou un album cu poze cu Casandra de la 0 luni la un an(ultimele sa fie de la aniversare). Si trebuie sa mai adauga ceva.....ma mai gandesc eu.
Si eu as vrea sa gasesc pe cineva care sa stea cu fata...si tot mai pe la toamna-iarna. Si chiar nu cunosc pe nimeni. Ca veni vb de cresa - nu exista ceva particular in Piatra? Adica eu ma gandesc mai mult la o combinatie de cresa si camina/gradinitza. Sa fie putini copii si sa se ocupe indeaproape de ei(camere colorate, jucarii multe si personal didact) Oare vreau prea multe? Sau am vazut prea multe
sper ca nu v-am omorat cu ideile mele.....

Mergi la inceput

Ana,poate exista la Ursuleti sau o fi doar gradinita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lunna sincer nu stiu am sa mai intreb. Poate oi afla ceva.
{b]Laura[/b] cand mai eisi prin parc la Aurora? Ca de cand mi-am propus sa te intalnesc nu te-am mai vazut. Poate ca nu mai iesim la aceleasi ore.Poate reusim si n vedem si cu Lunna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

salutareeee!
ana iti urez de acum "la multi ani!"
Am parte si sapt. asta de acelasi program nebun... dar mai scap cate un minutel sa intru pe forum... va pup pe toate si ... mai vb!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

Legat de pregatirile mele ... pai eu asa am inteles, ca se da cadou la nasi la taierea de motz. Acu marea mea problema e ca habar n-am ce. Am intrebat cumatrele (eu am 2 perechi de nasi la gazici) si m-au dus cu vorba: ca nu stiu, ca ceva simbolic, ca nu vor nimic .. eu le-as lua ceva in jur la 1 mil, 1 mil si un pic la fiecare. Nu mai mult, ca n-am de unde. Nici la copii nu reusesc sa ma hotarasc ce sa le iau ... offf...

Ana cu vremea asta, am iesit si noi cnad s-a putut. Plus ca mai nou, fii'miu a invatat ca in parc sunt leagane si vrea dat NUMAI el, iar Bianca vrea si ea tinuta de maini sa se plimbe. Asa ca daca sunt singura si nici unul din ei nu doarme, nu prea am cum sa ii impac pe amandoi si prefer sa dau ture cu carutul prin oras. Oricum, de obicei ies cam pe la 12:30-13...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Laura, noi nu le-am luat nimic la botez, in schimb, la petrecerea de mot, le-am facut cadou o lampa cu picior, superba. Au fost f incantati... Mult succes!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Cam slaba miscarea pe aici,pe unde va ascundeti?

Ana daca afli ceva sa-mi zici si mie!.Totusi poate ne vom intalni intr-o zi,deocamdata nu se poate ca il am si pe Paul acasa si nu prea ies cu amandoi.
Laura,Ana cum merg pregatirile?Unde v-ati hotarat sa faceti petrecerea?

Ionela te inteleg,chiar daca eu nu lucrez inca!E bine ca mai poti intra cand si cand,eu daca m-as intoarce la munca nu as putea sa intru pe internet(poate s-au schimbat treburile intre timp),asa ca profit acum cat pot.

Va pup dulce !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La mine deocamdata stagneaza pregatirile. In principiu, marti, cand e ziua lor, o sa vina nasii si o sa facem ritualurile de rigoare (taiat de mot, ales de pe tava ...), urmat de o fripturica, un vin si tortul pe care sper sa reusesc sa il fac la Central (multumesc pt sugestie ). Si sambata o sa ne intalnim mai multi (si familie si prieteni) pe terasa la Mariachi sa dam o bere, un mic, o friptura.. ce vrea fiecare. Nu mergem la restaurant, ca e greu de gasit unul liber in we, aici e aproape de casa si pot fugi una-doua peste pod, ca nu cred sa stea ei prea mult timp cuminti la terasa. Si chiar imi place cum au renovat terasa, e si acoperit, in caz ca ploua, mi se pare ok. Nu ne intindem mult, nu facem mare tam-tam...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Suna bine Laura,terasa asta e pe partea dinspre Aurora,nu?

Mergi la inceput