Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 2
ionella3003 spune:
Buna, dragelor si Hristos s-a inaltat!!!!
Va salut pe toate si va simt lipsa rau de tot... am un program nebun si va mai continua cateva zile...
Alex face f bine, a fost taica-su la el si au petrecut de minune impreuna. Nu mai face febra, a luat antibiotic 5 zile, acum e bine, si-a recapatat si pofta de mancare... A fost foarte incantat de casuta, si-a dus toate jucariile in ea... e o minune copilul meu, clar!
Mana e mai bine, sunt cusuta si asteptam evolutia mai departe. Inca sunt pansata, nu prea pot folosi mana dreapta dar sper ca luni la urmatorul control sa-mi scoata firele.
Va pup pe toate, va urez multa sanatate si spor in tot ce faceti!
Era sa uit - cateva poze noi aici
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
si... La multi ani tuturor copilasilor (si celor mari cu suflete de copii) de 1 Iunie!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
karmen spune:
Sa ne fie sanatosi copilasii si fericiti, La multi ani!
Sunt oarecum preocupata acum de cautarea unei cabane/pensiuni in apropierea orasului unde s-o sarbatorim pe Ancuta noastra care face pe 15 iunie 1 anisor. Poate ma ajutati voi cu vreo sugestie, nu stiu unde sa caut, pe la agentii nu stiu, pe net nu gasesc decat la Izvorul Muntelui sau Durau. Va rog, stie cineva?
Carmen Ghilescu
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by karmen
Sa ne fie sanatosi copilasii si fericiti, La multi ani!
Sunt oarecum preocupata acum de cautarea unei cabane/pensiuni in apropierea orasului unde s-o sarbatorim pe Ancuta noastra care face pe 15 iunie 1 anisor. Poate ma ajutati voi cu vreo sugestie, nu stiu unde sa caut, pe la agentii nu stiu, pe net nu gasesc decat la Izvorul Muntelui sau Durau. Va rog, stie cineva?
Carmen Ghilescu
La multi ani Ancutei tale! Eu sarbatoresc primul anisor al Shtrumphilor pe 13 iunie. Nu stiu exact sa-ti pun o adresa, dar ma gandeam sa incerci la hanurile/restaurantele de pe langa Troian, din zona Ursuleti. Am vazut mai multe locatii interesante cel putin pe afara in zona aia. Sau voi vreti sa plecati un we intreg?
Oricum, ideea e ca mi-a sarit in ochi varsta atat de apropiata a copiilor nostri. Sa-ti traiasca domnisoara!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
ana1980 spune:
Karmen si eu m-am gandit tot la solutia data de Laura.Ar mai fi o pensiune chiar la intrare in Girov(spre Roman)-pensiunea Ana.
Nu stiu de voi, dau eu CHIAR M-AM SATURAT DE VREMEA ASTA.
Azfffbbbbbvr vvcrzxfcvbmmmm m m m m m m m - a scris Casandra mea, care se plictiseste de moarte pe langa mine. Si darama tot. Eu ma tot iut pe dupa ea la monitor, ca nu se poate sa stau eu si ea sa se joace singurica.....
karmen spune:
Multumesc de urari.
Laura,sa-ti traiasca copilasii si sa creasca mari si sanatosi, sunt superbi. Cum te descurci?
Legata de chestiunea cu pensiunea, ma gandeam sa stam o zi si o noapte (sambata) sa facem gratar, sa mancam tort, sa zburde copiii (intr-o curte, sau ceva), in fine ceva asemanator. ADICA SA MAI IESIM SI NOI. Mai ales ca nasii Ancutei sunt din Bucuresti si o iesire la aer le prinde bine. Dar vedeti si voi cum e vremea . Asa ca ma mai gandesc inainte sa inchiriez ceva, daca va ploua...
As vrea sa fie un loc cu peisaj frumos, as prefera spre Bicaz, pe la Pangarati am auzit de ceva sau poate la Almas, oare cum o mai fi pe acolo. O fi amenajat ceva?
Ai vostri copii sunt sanatosi ca eu cu vremea asta numai probleme am cu ei, cand unul cand altul. Ba raceala, ba diaree (la cea mica), nu mananca, etc. Cica este o viroza (cu diaree, febra, varsaturi) asa a zis medicul meu, e plin spitalul de pediatrie cu astfel de cazuri.
Carmen Ghilescu
ionella3003 spune:
karmen, laura, sa va treaiasca puiutii, anticipat! Distractie placuta si sa aveti parte de vreme buna!
karmen, multa sanatate copilasilor! E tare greu cu vremea asta, nu mai apuca organismul sa se obisnuiasca intr-un fel ca iar se schimba... Ne e greu noua sa rezistam, dar ei, mititeii!
Va urez sa aveti parte de un wee minunat, in ciuda vremii de afara!
mira_m spune:
La multi ani si de la noi pentru aniversati.
MOT PLACUT!
Asteptam pozici!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
ana1980 spune:
uram si noi LA MULTI ANI sipentru copilasii Laurei si luiKarmen. Venim si noi in gasca de sarbatoritzi mai pe la sfarsitul lui iunie, adica pe 27.Abia astept sa vina ziua printesei.
pisicuta si matei spune:
pentru prichindeii lu' Karmen si pt strunfii Laurei!
Ana vreu sa ii urez Casandrei bun venit la subiect.mi-a placut ceea ce a scris!.
Ce mai faceti fetelor? eu am cam terminat faculateta,am trecut cu brio peste saptamana asta de cosmar si sunt in "vacanta".
va pup pe toate!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor