Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

de vreo cateva saptamani,aproape o luna.chiar poate ne-am intersectat pe la piata .
o facem de pomina dupa examen
super ca ai obtinut concediu.spor la invatat!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, dragele mele!

sunt in concediu!!!!!!!!!! deci... trec la sudiu serios! sper ca nu suferiti chiar asa de rau din cauza caldurii...ca la noi e JALE!!!

o seara minunata sa avem!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Trebuie sa va povestesc ce am patit:
Ieri noapte,dupa ce ne-am adunat pe acasa, pe la 12 - 1 cand stateam de vb cu sotu' auzim amandoi cum cineva incearca usa. Ne-am oprit din povestit sa vedem ce se intampla. Sotul iese repede deschide usa si era un tip inalt, bine imbracat cica el cauta un politist.....al meu s-a luat urat de el(mai ales ca era pilit). Ajung si-l mai iau si eu la intrebari: cum cauti tu politist?intrand direct la el in casa?(cam ciudat, nu?) A mai patit cineva asa ceva? Pe noi sigur ne-a pus pe ganduri(iar acum incuiem bine usa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana dar pana acum nu o incuiati bine? Nu prea e de glumit cu chestiile astea

Ionela spor la invatat ,eu cred ca ai nevoie de un ventilator,cu toate ca nu e mare lucru si cu el ai muri de cald!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana1980

Trebuie sa va povestesc ce am patit:
Ieri noapte,dupa ce ne-am adunat pe acasa, pe la 12 - 1 cand stateam de vb cu sotu' auzim amandoi cum cineva incearca usa. Ne-am oprit din povestit sa vedem ce se intampla. Sotul iese repede deschide usa si era un tip inalt, bine imbracat cica el cauta un politist.....al meu s-a luat urat de el(mai ales ca era pilit). Ajung si-l mai iau si eu la intrebari: cum cauti tu politist?intrand direct la el in casa?(cam ciudat, nu?) A mai patit cineva asa ceva? Pe noi sigur ne-a pus pe ganduri(iar acum incuiem bine usa).

Ana, aveti grija, ca si eu mai stau cu usa descuiata si m-am trezit intr-o seara cu o "dama bine" in mijlocul holului! Ziceam ca e sigur interfonul si...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lunna27

Ana dar pana acum nu o incuiati bine? Nu prea e de glumit cu chestiile astea

Ionela spor la invatat ,eu cred ca ai nevoie de un ventilator,cu toate ca nu e mare lucru si cu el ai muri de cald!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Lunna, e bine acasa ca am aer conditionat... e cumplit cand iesi din casa... m-am suparat eu rau pe al meu sot, cand a pus ac in ambele camere, anul trecut, insa acum... ii zic sar-na! E clar, in Bucuresti nu poti rezista fara AC...

Mergi la inceput

"neata!
scary ce ati patit voi cu oameni care va intra in casa.cred ca eu muream de frica si sotul meu cu mine
ionela spor la invatat.eu am reusit sa citesc numai un capitol

o zi buna si un pt toate fetele!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Pai e super mai Ionela ca ai AC ,asa mai zic si eu sa stai in casa!!

Dana

Mergi la inceput

Salut!
iar va plimbati fetelor? toata ziua va plimabati fara sa va ganditi si la cei in suferinta ca mine

multi pentru toata lumea

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

fetelor nu v-ati intors din plimbare? ati parasit de tot subiectul

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput