Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 27
lunna27 spune:
Salut!
Noi abia am intrat in casa si sunt si in toane rele ca am meu sot e in delegatie la ...Constanta pt vreo 2-3 zile si cel mai rau e ca a plecat cu masina noastra,nu cu a fabricii si nu-mi convine deloc deloc,chiar m-am luat la cu el din cauza asta .
Ana pt sotiorul tau de ziua numelui!!!! Mai avem sarbatoriti si eu nu stiu???
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
pisicuta si matei spune:
hai lunna nu mai fi suprata,ca nu are rost sa te amarasti pentru atata luncru.uite un sa te simti mai bine
pana la urma mergeti impreuna la mare voi si ana?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Merci Pisicuta oricum nu l-am sunat deloc azi ca m-a enervat la culme
....da mergem impreuna cu Ana la mare,duminica ne vom intalni toti sa mai discutam amanunte
lunna27 spune:
Am uitat...va las ca plec la tara,a zis soacra-mea ca da o sampanie ,vrea sa ma faca sa uit de suparari
mira_m spune:
N-am plecat in vacanta, mai am nitel!
A trecut destul de bine totul, acum astept repartizarea. Plecam putin la socrii si apoi in concediu.
Pupici la toate, sper sa mai intru pe forum si de pe unde m-oi duce!
Concediu placut!
Pisicuta, bafta!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
ionella3003 spune:
bravo, mira_m!
fetelor, mai am un pic si dau licenta! Mai naspa e ca zapacitul asta de sef al meu nu-mi da concediu sa invat, mai ales acum, in preaviz! Tre sa-l pacalesc sa nu mai merg la munca sapt viitore!
Va pup dulce pe toate, si pe voi si pe dragutii de copilasi si fug la invatat!
Sa avem o noapte linistita!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
'seara
ce mai fac fetele mele drage?
imi place ca avem activitate la subicet
lunna cum a fost sampania?mi se pare super,cum am mai spus,ca mergeti impreuna la mare!
mira multam!concediu placut
off ionela ce de probleme.spor la invatat.daca te face sa te simti mai bine iti dezvalui un secret:nici eu nu m-am apucat inca de invatat.si eu stau tot in crangasi
vise placute
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Sampania a fost tare buna ca era cu aroma de capsuni !!
Nici mie nu-mi vine sa cred dar uite ca-i adevarat...e bun la ceva si internetul asta!!!
Ionella capul sus ...gasesti tu ceva sa-l duci de nas!
Mira va doresc concediu placut!!
Noapte buna!!
pisicuta si matei spune:
'neata!
azi vreau sa ma apuc de invatat,ca imi trebuie media de la licenta pentru master(vreau sa fac si master ),dar asa zic de vreo ora de acum si tot pe la calculator imi fac veacul.
voi ce mai faceti??
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ionella3003 spune:
...
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
'seara
ce mai fac fetele mele drage?
imi place ca avem activitate la subicet
lunna cum a fost sampania?mi se pare super,cum am mai spus,ca mergeti impreuna la mare!
mira multam!concediu placut
off ionela ce de probleme.spor la invatat.daca te face sa te simti mai bine iti dezvalui un secret:nici eu nu m-am apucat inca de invatat.si eu stau tot in crangasi
vise placute
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Ce bine ca stam aproape! De cand stai in Crangasi? Cine stie de cate ori am trecut una pe langa cealalta fara sa stim cine suntem
Tre sa ne intalnim dupa examene, neaparat!
Cat despre invatat... am reusit sa-l conving sa-mi dea concediu sapt viitoare, asa ca prind si eu cateva zile... Cu ajutorul lui D-zeu totul va fi bine!
Ce mai face Matei?
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA