Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 29
lunna27 spune:
Salut!
Eu una nu am parasit subiectul,dar am avut ceva treaba iar ieri am fost plecati
Sa inteleg ca voi invatati la greu...se apropie examenele Sa stiti ca ma gandesc la voi ,uitati un
Dana
pisicuta si matei spune:
multumesc lunna.da invat de zor
azi este si matei mai bine cu burtica si pot sa ma concentrez mai bine si asta ma bucuta.
stiam eu ca va plimbati...si mie imi e dor de o vacanta,nu mai pot
si de la noi.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mira_m spune:
Noi de cand ne-am instalat usa cu sistem ultrasofisticat de inchidere, uit sa incui.
Inainte o incuiam, dar acum.....
Bafta la invatat fetelor si vreme racoroasa!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
pisicuta si matei spune:
'neata!
mira cum s-a terminat repartizarea? a fost unde ti-au dorit?
ionela cred ca invata de rupe ca nu a mai trecut pe aici.cred ca o sa ia 10.spor ionela!
pentru toate fetele dragi!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ana1980 spune:
Iar vin cu vesti bomba.
Ieri a fost o zi aiurea tare. A venit maicamea pe la mine si cand sa parcheze masina a intrat cu roata din fata intr-un colt de bordura si si-a indoit janta(este de aluminiu) desi a franat. Seara pe la 9 a sunat fratele sotului ca a avut accident ca l-a busit unul cu un jeep.Si cand s-a dus sotul sa vada care-i treaba si sa-l ajute la agatat si pe el o tipa in portiera. Bine este ca la noi e putzin si se rezolva repede. Nasol e ca pe fratele sotului politita vroia sa-l scoata vinovat, desi nu este dar l-a busit unul din neamul Craciun(a vrut sa intre in parcare la Enjoy si Craciun a iesit in depasire - a depasit mai multe masini si urma si intersectia de la muzul de istorie). Si politzistul a zis ca nu era drum marcat si deci este perfect legal sa depaseasca pe acolo si este vinovat fratele sotului ca cica nu s-a asigurat - ha ha ha. Si azi dupa ce au fost la asigurari(ca pana la urma a reusit sotul sa-i determine sa plateasca) am aflat ca trebuie sa facem contestatie la procesul verbal ca este incoerent.
lunna27 spune:
Salut!!
Iar am net cu incetinitorul
Nasoala treaba Ana,e si multa umblatura dar poate se va rezolva totul cu bine!
E o caldura la mine,de-mi vine sa-mi dau jos maieul asta
la fete!
Dana
ana1980 spune:
Mai oameni buni dreptatea asta in Romania este discutabila. Chiar si cand ai dreptate, dupa politie nu ai..asta e tara in care traim momentan. Sper sa se va schimbe cat mai repede lucrurile astea.
lunna27 spune:
Nu fi trista Ana,ti-am spus doar ca asa e sistemul la noi in RO ,cine detine banul castiga de cele mai multe ori,ca sa nu mai vorbim de coruptie!!
Dana