Bebelusi de sept- oct 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hihi, Ioana, cred ca stabilitatea ta emotionala e la locul ei .
Eram in plin proces de mutare, da, dar am constatat ca dupa atata timp de nestat acolo s-au intamplat niste chestii la instalatii asa ca s-a amanat pana a reusit sotul sa repare si cum asta nu s-a intamplat decat ieri din motive de proiecte multe si nasoale la el la munci rezulta ca abia saptamana asta ne vom muta. Fara mama .

Vad eu ca voi va ganditi toate la vacanta tztztz.

Si eu m-am ingrasat dupa ce am nascut si nu am avut cezariana asa ca teoria asta pica. Mie mi se spunea doar sa mananc bine ca sa am lapte si eu ma supuneam

Ma intorc la maraitul de serviciu.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Carmi, esti tare cu gramatica , eu n-am mai vazut scris cuvantul "adverb" de cand am terminat clasa a 8-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by locca

Carmi, esti tare cu gramatica , eu n-am mai vazut scris cuvantul "adverb" de cand am terminat clasa a 8-a.

....pai cand am terminat facultatea ar fi trebuit sa ma fac profa de romana...noroc ca m-am orientat si am scapat de repartitie, cum era in acele vremuri antice...

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

...vorbiti de vacante.
Lansez invitatie: va astept la mine pe toate cele ce vreti sa va odihniti - in adevaratul sens al cuvantului-, adica sa nu vedeti pe nimeni pe strada, sa nu auziti nici cel mai mic zgomot de la vecini, sa nu iesiti afara din casa ca mai mereu, iar cel mai apropiat magazin este la 7 km. de aici.
Cin´se baga? Cin´se baga?

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi pentru zine azi!
Miflore ai IP-right, stiu si o sa-ti platesc la greu ca am folosit patent-ul tau! Si mersi pentru comanda de soare ca azi aici nu a mai plouat si a mai aparut si soarele cite putin!

"La multi ani!" pentru bebeii care mai implinesc azi o lunita! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Marlena eu am dat lui Alberto capsuni si zmeura (in stare naturala) inca de acum doua luni. Pediatrul mi-a spus ca nefiind alegic si tolerindu-le f.bine pot sa continui sa ii dau asa ca "purced" in continuare ca tot ii plac mult si daca nu ii dau eu se serveste singurel de pe masa cind e pe aproape!

Nanadana petrecere frumoasa si tie azi caci Codrutei pentru sot i-am urat de ieri deja!

Sa aveti o zi buna in continuare,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

va ganditzi deja la vacantze, ai? ganditi-va bine, sa iasa perfect!

inaa, dar ce-are daca faceti motzu' cu nunta? tot invitatii aia, tot mancarea aia, tot organizare... numa' ca-ti pui o rochie de mireasa pe tine!

si radu a intrat in greva foamei. mananca cam pe jumate. asta dupa ce am inceput sa-i dau vigantol 6 pic/zi si calciu 10 ml/zi. ca cica are fontanela prea mare, coastele evazate etc. semne de rahitism.

am reorganizat pozele si am album 7-8 luni va invit la vizionat!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra. Nici eu nu cred in teoria cu ingrasatul si cezariana; eu m-am ingrasat ca am stat la mama acasa si imi facea toate poftele (stiu ca si tu ai patit la fel).
Carmi, multumim de invitatie. Sa caut localitatea ta pe harta.

Pina acum avem cazari asigurate (la prieteni) la Brno, Munchen, Graz, Geneva, Marsilia, Nice, plus Malaga in sudul Spaniei (dar sa luam un charter de pe undeva, ca e mult prea departe de mers cu masina). Cazare mai avem linga Amsterdam (dar am fost anul asta de 2 ori la interviuri, ajunge) si linga Londra (dar am inteles ca e scump de trecut canalul minecii cu masina). Io as mai vrea in nordul Germaniei (Carmi, acum caut localitatea ta pe harta), Paris (nu avem cazare, si am inteles ca e f scump) si Barcelona (nu avem cazare). Noi am reusit sa plecam doar o data intr-un concediu, asa ca s-ar putea ca excel-ul cu zile si distante intre localitati sa fie doar de dragul planificarii, dar nu ne lasam pina nu-l terminam.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ioana, caut-o la vest, langa Köln, Dortmund, Düsseldorf, mai spre granita cu Blegia....ca dupa nume, nici bietii profi de geografie cred ca n-au auzit.

Carmi

Mergi la inceput

Kristinutza, ai baiat chipes si elegant, mi-a placut mult costumasul lui de ´marinel´. Sa-ti traiasca !

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am gasit site-ul orasului, Carmi. Auzi, tu ai fost la Phanomenta?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput