Bebelusi de sept- oct 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 5
codruta_grg spune:
Tonnia, pe la 10 acuma mananca 1 mar ras +2 lingurite de branzica+2 biscuiti+1 morcov (dar unori lasa in farfurie si jumatate din cantitate), alteori ii dau doar mar+biscuiti. Iar pranzul incerc sa i-l dau dupa 4 ore. De catva timp nu-i mai dau suc intre mese, dar vad ca tot nu papa.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Ioana75 spune:
Carmi, sa nu te sperii, nu venim. Da' ar fi palpitant sa te "amenintam" citeva familii.
Vreau si eu sa "ma" ofer, fetele care vin in tara si au nevoie de ajutor in Bucuresti, orice, cu cea mai mare placere (daca am si daca pot).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
latrishia spune:
Buna mamici dulci si bebici
Sunt tare in urma cu cititul si am impresia ca n o sa recuperez in veci la viteza cu care scrieti. Am vazut printre picaturi ca roxy si a luat masina :) felicitari concetateanco si s o stapanesti sanatoasa.
Bebica mea e cam mucoasa de cateva zile si ca tot se mai plangea cineva de un bebe care doarme non stop, si a mea a dormit azi de mi a trecut ora de iesit afara.O fii ceva in aer?
Miflore eu am reusit s o conving pe mandra sa faca la oala. Tot de aia cu minge zornaitoare i am luat cand a facut 6 lunite.La inceput am pus o imbracata asa sa se joace si de trei zile o pun in fiecare dimineata si face kk la lala. Sunt tare mandra de ea. Daca o mai pun in cursul zilei sta pana face pipi si dupa aia tipa s o iau de acolo.
Si intrebarea mea...la cate luni ati inceput sa dati a treia masa diversificata? Eu inca ii dau la 10 sucul de fructe si peste juma de ora laptic.
Pupici
Lori&Luanna
Simo74 spune:
L-am admirat si pe Radu al Kristinutzei Este un hlizit si jumatate si un dulce, iar in costumul de marinar este de-a dreptul pur si simplu
Carmi spune:
Ioana, nu ma sperii deloc, si vb. serios, daca ai drum ´prin zona´, nu ne ocoli, spatiu e berechet sa primim oaspeti. M-as bucura mult.
Nu am fost la Phenomenta, dar am auzit ca e f. misto. Tot ne-am propus sa ajungem...
Ahahaha...ca tot ai intrat pe site-ul orasului, ai vazut, probabil, ca e denumit ´orasul luminilor´...si ma minunam eu la inceput, ca nu vezi deloc noaptea feerie pe-aici. Citind mai bine pe site (cand am inceput eu sa pricep limba teutonilor) am aflat ca se numeste asa, deoarece aici e una din cele mai mari fabrici de becuri din Germania. Draguti nemtii, nu?
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
innaa spune:
Carmi adica din ianuarie tu ai slabit 12 Kg??? Cum ai reusit? Zii repede reteta sau le-ai vandut cuiva?
Ioana m-as apuca eu de organizari dar de aici nu prea am cum...si acasa mergem abia in jurul lui 15 sept si stam...o luna doua cat avem pofta..pana ne plicti..
Mari noi de vreo luna avem doar doua mese de lapte dimineata si seara si musai cu cereale la greu(la 240 ml cam 5-6 capacele de cereale)
Hilde pt Stefanut sa se faca repede bine.
Anya noi concediul il facem la Romania...cu drumuri intre Tg-jiu si Craiova(parintii mei -socri) si am vrea sa mergem sa si vizitam ceva ..orice in Ro...mi-ar place o zona de munte...are cineva vreo idee? Poate ne cuplam la un mini-concediu- se inscrie cineva??
Carmi ma inscriu eu cu o vizita la tine in septembrie asa...in trecere spre Ro-trecere cu ocol, normal
Kristinutza cred ca ai dreptate ar trebui facute amandoua odata...voi taierea motzului vreti sa o faceti la restaurant?
kristinutza ti-am vizionat zambaretzul...ce semne de rahitism??? eu nu vad decat un bb zambaret si cat se poate de vioi !!
ioana Castellon e la 400 km distanta de Barcelona si 50 de Valencia...ce zici?
Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!
Irina si Noelia - - 25 sept 2005
nanadana spune:
va multumesc fetelor pt felicitari
miflor draguta ca totdeauna ,ce mai face Anuta ? ii facem multi pupici
Ioana esti bine venita daca vi la Paris ,eu stau linga ,deci....nu ma ocoli
Marilena asa si eu dupa nastere am pus 10 kg pe mine
Hildi facem un puic lui Stefan pt vaccin
Inna nici eu nu am facut nunta religioasa ci doar cununia si de 8 ani tot spunem ca o facem si nu mai ajungem ,poate ne hotaram si noi cind sintem in carje
poze
valen spune:
Inaa, cauta pe net Cheile Gradistei; este un complex turistic situat langa Moeciu de Sus unde ai super confort si unde se mananca extraordinar de bine. Este locul nostru de suflet si sper sa ajungem anul asta sa mancam o fasole cu ciolan afumat.Despre concediu...sper sa vedem Niagara in toamna.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre