Bebelusi de sept- oct 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Salutari "zinelor" !

Aveti un spor la scris , ca abia reusesc sa citesc .Inca mai am de recuperat ...

Puteti sa imi dati si mie niste idei de cadou pentru cununia civila a unor buni prieteni care au de toate in casa ?

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Inaa, nu stiu ce sa-ti spun cu nunta, poate au fetele idei...mie mi-a placut mireasa si cred ca toate fetele vor o asa zi; ia spuneti, fetelor, cum il determinam pe sotul Inei sa faca nunta?
Simona, sanatate multa Maiei, ofofof, cred ca esti tare ingrijorata! Sunt convinsa ca Maia va fi pe maini bune si n-ai de ce sa-ti faci griji, eu zic sa vii in Bucuresti sa-ti intampini sotul! E-adevarat insa ca sufletul tau va fi impartit in doua, aici n-ai de ales!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Anya, fitze, fitze, dar tu ce-i dai daca nu mananca la amiaz? Ii dai lapte? ca eu i-am mai dat si manca 180 ml lejer. dar nu vreau sa ii mai dau lapte la masa de pranz. Ce sa fac? Sa nu-i dau nimik altceva?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Tonnia, mercic, cred ca o sa-l trec pe Nan pana la 1 an apoi ii voi da Dorna sau Mili, ca milumil nu-i place clar.
Da, Inna, m-am ingrasat 13 kg dupa nastere, nascand prin cezariana, si nemaitrecand prin nici o operatie pana la asta, am avut grija sa nu fac efort dar sa mananc normal si sa nu ma abtin de la dulciuri.Asta e stiu ca e naspa sper insa sa-mi revin.Cat despre casatorie eu am stat cu sotul meu 2 ani fara sa fim casatoriti dar ma vedea ca ma consumam mult pt ca era asa si nu altfel, si pana la urma a cedat singur, eu deja eram relaxata.
Miflore nici Iaris nu se ridica singur in picioare, dar daca il tin pe jos face niste pasi de urias de mi-e mai mare dragul.
Apropos de papa ,mai sunt bebei care au 3 mese de lapte?Ca eu, vazand ca bea putin laptic i-am lasat si masa de 17 tot lapte nu l-am trecut pe altceva.La pranz ii dau legume cu carnita si ca desert iaurt cu fructe.
Simona eu zic ca daca ai cu cine s-o lasi pe bebita sa mergi sa-ti astepti sotul.Eu l-as lasa pe Iaris cu sora mea sau cu mama, bineinteles ca as suna la greu acasa dar as face-o.
Capsuni nu i-am dat lui Iaris dar iaurt cu capsuni si alte fructe ca zmeura si fructe de padure, da.Am fost atenta la el sa vad daca ii apar bubite, nu a fost cazul si am continuat, nu in exces .
Iaris doarme in patul lui la noi in dormitor ,cu noi in camera, deci si nu stiu cand voi putea sa-l las singur in camera, cred ca va trebui sa fie marisor, sa nu se mai trezeasca noaptea, sa stie sa bea singur cu sticluta si altele, mai asteptam.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Codruta, spune-mi si mie, cat mananca Petra la 10 si la ce distanta ii dai pranzul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Marinela, si eu m-am ingrasat dupa nastere 8 kg (nu stiu daca are legatura cu cezariana, dar am avut acleasi ´griji´ca tine...mai ales cu dulciurile). Nu eram e slaba deloc nici inainte, insa pe 11 ianuarie am luat decizia sa fac ceva in sensul asta. Azi am ´implinit´ 12 kg mai putin, da mai e drum lung pana unde vreau eu sa ajung...
Nici al meu sotz nu vroia neaparat cununie religioasa, motiv pt. care am facut-o la un an dupa casatoria civila. Cum l-am convins? L-am barait zilnic la cap si nu numai ca am reusit, da l-am convins chiar sa treaca la ortodoxism (desi nu era deloc obligatoriu). Vorba aceea, ´cu rabdarea...treci marea´...

Carmi

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

zino, multumesc de oferta, dar cazarea din Marsilia deja am aranjat-o. Da, ne facem traseul pentru la vara, din cunostinta in cunostinta. Sotul meu isi doreste sa ne fitziim cu masina - eu cred ca mai mult o sa fiu obosita decit odihnita dupa concediu; dar uite cite fac eu pentru el.
Simona, sanatate multa Maiei. Daca nu ti-e greu cind te gindesti la drumul SV-Buc, mergi sa-l astepti pe sotul tau. Daca ti-e greu, repeta dupa mine: "il vad peste doar 8 ore".
Irina spanioloaica, eu zic sa-i spui sotului clar in fatza: vreau sa fiu mireasa, ma apuc sa organizez singura, si iti artat lista de cheltuieli peste o saptamina, sa hotarim ce si cum.

Despre fructele din borcanel vs fructe naturale - dr Calapod sustine ca cele din borcanel nu sint alergene (nu ma intrebati detalii ca nu stiu). Mi-a zis clar asta, referitor la banana (noi am dat banana "vie" dupa 8 luni).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Mary baiatul meu are 3 mese de lapte, plus la cerere daca ii e sete. Inca ma chinui sa-i dau apa sau suc pentru sete, dar nu prea vrea.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna,

Ieri a fost vaccinul de 6 luni: extrem de marait aseara. In plus s-a lasat cu nas care curge, si stranut din cand in cand. Exact asa am patit in ziua urmatoare vaccinului de la 4 luni. Deci aceleasi simtptome. Atunci nu ne-a trecut decat cu Sumetrolim. E clar ca e de la vaccin. Fara febra, doar un pic mai caldut decat altadata.
Inainte de asta n-am fost raciti de loc, nimeni din familie....
Innebunesc. Vaccinurile astea ne distrug copii. Pe deasupra se suprapun si simpomele eruptiei dintilor de sus.
Acum ii dau Panadol pana maine dimineata 3/zi 5 ml + Vibrocil in nas. Asa a zis dr.
Maine s-o sun la 10 sa-i spun cum e Stefan.

Calciu i-am luat ieri , din acela la fiole...ii dau 5 ml/zi po.
Calciu ii taie pofta de papa....doza care am luat-o la 3 luni s-a soldat cu minus la cantar. Cat timp a luat calciu nu a luat in greutate. Dar e musai sa-l luam acum.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Voi pe unde mergeti in concediu in vara asta? Vreau si eu idei...ca mi s-a facut de duca...

Mergi la inceput