Ne fac fericite barbatii nostri?

Ne fac fericite barbatii nostri? | Autor: axxa

Link direct la acest mesaj

Cu ce ne fac fericite sotii nostri?
Ma gandeam ca pe mine ma fac fericita niste lucruri..."minore". Adica mi-e drag cand are ochi sa ma "vada", cand observa ca nu sunt ok si incearca sa ma faca sa ma simt bine...
mi-e drag cand imi zice: "mami, te ajut cu ceva?" (chiar daca ramane doar la atadiul de intrebare)...sau atunci cand ma vede obosita si il ia pe Alex si ii zice: "noi suntem barbati, haide sa o lasam pe mami sa stea linistita, e obosita", si incearca sa ma protejeze in felul asta...apoi mi-e drag cand imi aduce o floare, oarecare...si mi-e drag cand stiu ca urmeaza o zi speciala pentru noi, si il vad agitandu-se in taina, sa imi faca cine stie ce surpriza...ma face fericita, si cel mai mult conteaza ca o face si atunci sau mai ales atunci cand nu suntem in cele mai bune zile ale noastre...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Axxa, frumos subiect!

Da, sotul meu tot printr-o gramada de gesturi "marunte", ma face fericita. Eu sunt deocamdata somera si are intelegere pt tristetea mea cind primesc cite un refuz. Stie cind sa ma ia in brate si sa nu scoata un cuvint. A invatat sa imi aduca flori de 1 si de 8 Martie (germanii nu au sarbatorile astea). E singurul care isi aduce aminte de ziua mea de nume, desi el ca luteran nu au zile de sfinti (iar sfintul e din acela mic, care la noi nu se serbeaza in mod neaparat).

Lauda intotdeauna ce gatesc (chiar si atunci cind eu nu sunt multzumita). In weekend ma ajuta prin casa, el e responsabil cu gatitul de semipreparate si cu dusul rufelor la uscator. Dupa atitia ani de cind ne cunoastem, dinte care doi de casatorie, inca ne tinem de miine pe strada .

Ma face fericita pt ca imi da atentia si respectul dupa care am tinjit. Si nu pot decit sa sper ca si eu la rindul meu il fac fericit!

--------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Cel mai fericita sunt cand imi spune ca nu a stiut ce inseamna cu adevarat sa fie fericit pana m-a cunoscut pe mine.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Al meu o duce cam prost la capitolul zile de nastere, aniversari de casatorie si restul. Pentru mine conteaza mai mult faptul ca imi arata ca ma iubeste in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by aiska

Al meu o duce cam prost la capitolul zile de nastere, aniversari de casatorie si restul. Pentru mine conteaza mai mult faptul ca imi arata ca ma iubeste in fiecare zi.

Asta se trateaza n-avea grija! Cumpara-i o agenda electronica, si introdu tu datele de aniversare. Cel putin nu va mai avea scuze ca a uitat!

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Buna, fetelor!
Hai sa va pocestesc ceva. De o luna jumate, de cand am aflat ca sunt insarcinata, doctorii nu ma lasa sa ma ridic din pat. Trebuie sa fac repaus total. Asta inseamna ca dragutul meu s-a trezit pe cap cu toate: serviciu, mancare, curatenie, cumparaturi, etc. Mie mi-e cam mila de el, incerc sa mai pun si eu mana pe cate ceva, da credeti ca ma lasa? Si le face pe toate asa de constiincios, fara sa se planga si sa comenteze, ca imi vine sa-l mananc, atata mi-e de drag!
Plus ca toata ziua ne alinta, pe mine si pe bebe, ne cumpara bunatati, nu mai stie cum sa ne faca pe plac.
Sincera sa fiu, nu ma asteptam la asemenea intelegere si suport din partea lui, e un tip care se manifesta mai rezervat, nu cine stie ce romantic, etc. Da de o luna ma tot mir, si ma rog sa ii tina Domnul naravul. Si mi-e mai drag pe zi ce trece, si pot sa spun ca sunt fericita.

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Eu n-o sa va spun lucrurile pe care le face sotul meu si care ma fac fericita. Nu stiu de ce, dar simt ca astea sunt numai pentru sufletul meu.
Am scris aici doar pentru a va reaminti sa nu lasati nerasplatit niciodata vreun gest frumos din partea sotului (cu un zambet, cu un sarut, o imbratisare, un "multumesc" ... cum stiti voi). Sa fie si ei fericiti ca v-au facut fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

ma face fericita simplul fapt ca suntem compatibili, ca ne completam, pt ca ma face sa zambesc, pt ca ma sustine ..........pt ca ma iubeste asa cum sunt cu defectele, cu "piticii" mei si cu calitatile mele!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetelor...

Ne cunoastem de 5 ani, suntem impreuna de 3 (24 iunie) si facem nunta anul acesta pe 19 august. De 2 ani jumate stam impreuna. Ce sa va zic, noi ne-am obisnuit sa facem totul impreuna, acasa si la munca. Nu se intampla niciodata ca eu sa fac curat sau sa gatesc si el sa stea...ma ajuta intotdeauna. Si...in general, el e responsabil cu spalatul vaselor (e treaba care mie nu-mi place).
A invatat ca pentru mine sunt importante aniversarile, ca imi place sa primesc mici atenti pe neasteptate si se straduieste sa ma surprinda (chiar daca nu reuseste mereu). Pot sa nu-l iubesc? :)
Nu pot decat sa-mi doresc sa fie mereu asa si, atunci cand o sa avem un bebe (tare-mi doresc o fetita) sa fie un tata la fel de bun pe cat e ca sot (ok, viitor sot).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by adda

Eu n-o sa va spun lucrurile pe care le face sotul meu si care ma fac fericita. Nu stiu de ce, dar simt ca astea sunt numai pentru sufletul meu.
Am scris aici doar pentru a va reaminti sa nu lasati nerasplatit niciodata vreun gest frumos din partea sotului (cu un zambet, cu un sarut, o imbratisare, un "multumesc" ... cum stiti voi). Sa fie si ei fericiti ca v-au facut fericite

ADDA ... incepand de azi ...

Ce frumos!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Spic de griu da, este o idee buna, are agenda dar nu m-am atins niciodata de ea desi stiu sa o folosesc.

Mergi la inceput