Ne fac fericite barbatii nostri?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

da, asa e, sa nu uitam sa le "multumim" pentru lucrurile cu care ne fac fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

vaiiiiii, ce subiect frumos, felicitari.
buna fetelor, am optij'pi ani de casnicie, cinci luni si 3 zile, ceea ce va doresc si dumneavoastra, sunt foarte fericita in casnicie, ii multumesc sotului meu ca exista si ca ma face atat de fericita, da' numa' cand imi da bani si dispare de acasa, dar din pacate fetelor e musai sa vina in weekend, aia de la job nu vor sa-l tina permanent acolo, as fi si mai fericita daca i-ar trimite numai fluturasul.
ah, n-am putut sa tin asta numai pt mine, era mare pacat sa nu-mi impartasesc fericirea

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

adusco...ESTI SPUSA!....Ce dai sa nu te spun,a???

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi
-------------------------

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

doo dupa ceafa? tu vrei sa nu mai pup fluturasu?
treaba ta, macar asteapta dupa nunta

fata, cu ce ma'mbrac io? ca nimic n-am gast, si nici masina n-am luat-o, si mi se apleaca de la tren

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Ehhhh...adusco...de abia acum m-ai motivat.Sa dea dracii in tine daca nu vii,ca te aplec io peste tren,sa vezi rotzile de la 2 cmParca ai merge pana la Paris cu personalul,asa te plangi.Eteeeee...curat mosiereasa.Si in pijamale daca vii,e ok.Daaaaaaaaaacaaaaaaaaaa nuuuu viiiiiiii...te spun la mosier ca ii pandesti fluturii si ai sa capeti apoi numai omizi...am zis!(asta ca sa nu-mi aduc aminte ca n-ai trecut pe la mine sa iti dau tzidula)

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Va rugam, va rugam, amenintarile in privat

Adusco, ai incurcat-o dupa cate vaz

Pai da cum bre sa nu ma faca fericita barbatu, n-as mai fi cu el altminteri

Io tin cu adda

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Joce.....in privat n-au farmec amenintarile...si in plus,am facut bataturi de cand tot o amenint pe privat...deci o fac de rusinica pe forumul mare,apoi deschid subiect la ZZ si o pun in discutie deschisa,apoi la gazeta de perete,na!eeeeeeeeee...asa cevaaa....(cum zic scandinavele)

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doremy spune:

Ma tine in brate toata noaptea si dimineata ma trezeste in sarutari si avem 23 de ani de casatorie.Va dorescsi voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Vai cit am ras ,Adusca esti o dulceata , chiar citem mesajele si ma intrebam de cati ani sunt fetele astea casatorite de se multumesc cu asa putin.Toate cele bune si multa fericire fetelor mai vorbim in cativa ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diego spune:

Dragele mele,
De cand il cunosc si de cand s-a indragostit de sufletul meu (nu de fizic), sotul meu ma considera carne din carnea lui si sange din sangele lui! Fetita noastra este tot ceea ce si-a dorit de la mine - o schimba, ii da de papa, stie tot ceea ce un tata si un sot adevarat ar trebui sa stie despre noi doua - printesele lui! Si de fiecare data cand se intampla sa ne certam, iese si se intoarce cu un cadou pentru mine- si nu o floare ci bluzite, cercei....
Serile imi ia picioarele in maini si cu cea mai mare tandrete ma intreaba: "esti obosita? si fara sa mai astepte vreun raspuns ma maseaza cu creme si lotiuni cumparate de el in prealabil.
Ma asteapta cand lucrez mult cu pranzul pregatit si fetita deja in patutul ei, casa curata si disponibil sa imi asculte toate durerile...
Viata noastre se completeaza intr-un mod miraculos pentru ca si momentele de suferinta le depasim tot impreuna, comunicarea dintre noi necunoscand limita orgoliului absurd si al mandriei. Certurile sunt constructive si depasite inainte de "apusul soarelui"- cum zicem noi.
Cris

ioana

Mergi la inceput