Ne fac fericite barbatii nostri?
Raspunsuri - Pagina 3

cristina26 spune:
Sotul meu e tot ce mi-am putut dori vreodata si mai mult poate. E un om minunat, o binecuvantare la casa omului. Prin natura lui e un om foarte bun, nu ar insulta pe nimeni, nu ar jigni, nu l-am vazut nervos decat o data in 3 ani.
E atat de atent cu mine imi cumpara flori tot timpul, niciodata apoape nu e sa nu am flori proaspete in casa. Fiecare buchet are cate un bilet de dragoste in el sau o felicitare. E foarte atent cu zilele de nastere, aniversare etc. Ma suna uneori doar sa imi spuna "I love you!", alteori ma suna sa imi cante catecul "you are so beautiful to me". E adevarat ca ne permitem mai multe decat alti, dar felul in care imi face cadouri ma unge la suflet.
Cel mai mult ma impresionat cadoul care mi l-a facut cand l-am nascut pe Paul. Un Rolex de aur cu diamante pentru ca i-am darut un fiu atat de minunat. Am fost atat de impesionata stiind ca copilul nostru e atat de bolnav.
Faptul ca il iubeste pe Paul atat de mult si spune la toata lume cat de mandru e de el si de mine. Faptul ca imi spune ca sunt asa mama buna, ca gatesc la fel de bine ca si mama lui. Cred ca sunt una din cele mai norocoase femei din lume sa il ca sot.
Sunt intradevar binecuvantata, stiu asta, sa il am ca sot.
Cristina mama lui Paul

She spune:
quote:
Originally posted by Lemoni
Vai cit am ras ,Adusca esti o dulceata , chiar citem mesajele si ma intrebam de cati ani sunt fetele astea casatorite de se multumesc cu asa putin.Toate cele bune si multa fericire fetelor mai vorbim in cativa ani!
Sa te multumesti cu putin(lucru de altfel variabil de la om la om) si sa fi fericit pt "nimicuri" reprezinta reala fericire.
daca la inceput esti fericit sau ti se pare ca esti si "dupa citiva ani" nu mai esti pt ca..conform spuselor tale, vrei mai mult, ceva nu e in regula si nu a fost niciodata.
Nu stiu de ce dar tind sa cred asta.

Samurai-lady spune:
DA !!! E un sotz tandru,iubitor si un tata model
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

forte spune:
quote:
Originally posted by She
Sa te multumesti cu putin(lucru de altfel variabil de la om la om) si sa fi fericit pt "nimicuri" reprezinta reala fericire.
daca la inceput esti fericit sau ti se pare ca esti si "dupa citiva ani" nu mai esti pt ca..conform spuselor tale, vrei mai mult, ceva nu e in regula si nu a fost niciodata.
si tot asa...
She, ideea nu este ca la inceputul casniciei te emotiona si daca-ti dadea doar o floare, iar acum ii dai cu biletele de croaziera in cap, ca ce "asta-i cadou?"....Ideea este ca multe se multumesc cu " e baiat bun, nu ma bate, nu ma injura".Si asta denota imensa lipsa de auto-respect. Daca tu nu crezi despre tine ca meriti ce-i mai bun si sa lupti sa-l gasesti si sa-l obtii, nimeni nu ti-l va oferi.
Aici e buba.

Lemoni spune:
Vanatu eu sunt mai pretentioasa din fire , nu ma multumesc cu sotul meu numai sa-mi spele vasele, pt asta am masina de spalat nu barbat...

She spune:
quote:
Originally posted by fortequote:
Originally posted by She
She, ideea nu este ca la inceputul casniciei te emotiona si daca-ti dadea doar o floare, iar acum ii dai cu biletele de croaziera in cap, ca ce "asta-i cadou?"....Ideea este ca multe se multumesc cu " e baiat bun, nu ma bate, nu ma injura".Si asta denota imensa lipsa de auto-respect. Daca tu nu crezi despre tine ca meriti ce-i mai bun si sa lupti sa-l gasesti si sa-l obtii, nimeni nu ti-l va oferi.
Aici e buba.
Da, asta este cu totul altceva.privit din alt punct de vedere.ce am inteles eu din postingul la care am raspuns, este ca totul este roz la inceput iar dupa trecerea anilor devine...rahat.Si repet:daca rozul a devenit rahat in conditiile in care vorbim despre un cuplu"normal" fara abuz de niciun fel si fara alte probleme , atunci ..nu a fost niciodata roz sau femeia e gresita si s-a maritat aiurea.
de unde ajungem la concluzia ta:daca tu nu stii ce vrei, rabda!

Lemoni spune:
buna fetelor...
Ne cunoastem de 5 ani, suntem impreuna de 3 (24 iunie) si facem nunta anul acesta pe 19 august. De 2 ani jumate stam impreuna. Ce sa va zic, noi ne-am obisnuit sa facem totul impreuna, acasa si la munca. Nu se intampla niciodata ca eu sa fac curat sau sa gatesc si el sa stea...ma ajuta intotdeauna. Si...in general, el e responsabil cu spalatul vaselor (e treaba care mie nu-mi place).
A invatat ca pentru mine sunt importante aniversarile, ca imi place sa primesc mici atenti pe neasteptate si se straduieste sa ma surprinda (chiar daca nu reuseste mereu). Pot sa nu-l iubesc? :)
Nu pot decat sa-mi doresc sa fie mereu asa si, atunci cand o sa avem un bebe (tare-mi doresc o fetita) sa fie un tata la fel de bun pe cat e ca sot (ok, viitor sot).
Vanatu ,acum sper ca intelegi la ce m-am referit.Ceea ce pe ea o fericita mie mi se par lucruri normale , poate sotul meu e mult prea dragut......

She spune:
Eu ma crucesc la discutille astea si la ce se degenereaza.Observ cu stupoare ca un sot si spalatul sau nespalatul farfuriei devine etalon de masura intro casnicie.
Subiect la care nu particip ca....ma depaseste:)

cristina26 spune:
quote:
Originally posted by She
Eu ma crucesc la discutille astea si la ce se degenereaza.Observ cu stupoare ca un sot si spalatul sau nespalatul farfuriei devine etalon de masura intro casnicie.
Subiect la care nu particip ca....ma depaseste:)
si tot asa...
Fiecare e diferit prin natura lui. Eu cred ca totul trebuie apreciat chiar si spalatul vaselor sau faptul ca muncesc ore multe pentru a fi siguri ca avem tot ce ne putem dori. Tot ce ne dorim e un lucru relativ, eu cred ca in fiecare dimineata cand ne trezim avem putem opta sa fim fericite sau sa fim mizerablile. Decizia e a fiecaruia dintre noi.
Eu nu asi putea sa stau cu cineva care nu ma apreciaza si nu ma iubeste. Imi place sa aud cand sotul meu imi multumeste ca am gatit, sau cand imi spune ca sunt asa de frumoasa ca ma imbrac frumos sau imi tund/aranjez parul iar eu la randul meu fac la fel cu el il complimentez de cate ori am ocazia (totdeauna sunt sincera).
Cristina mama lui Paul

Guestus spune:
"Cel mai mult ma impresionat cadoul care mi l-a facut cand l-am nascut pe Paul. Un Rolex de aur cu diamante pentru ca i-am darut un fiu atat de minunat."
Intrebare.... cum se misca secundarul la ceas? Se opreste la fiecare secunda sau merge continuu? Cu atitea chinezarii nu poti sa stii niciodata ce cumperi.