Infertilitate inexplicabila???!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Nucut, Normal! si eu m-am oprit in mijlocul unui ex pt abdomen (adica o abdomeana, daca ma intelegi)de cateva luni, si n-am mai dus-o pana la nasul in podea, ca parca m-a intepat ceva, si decat doamne-feri sa se sparga ceva pe dinauntru, mai bine raman asa...suspendata.
Fac si eu ca baba: fac pe lumea ailalta, adica dupa bb.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sheritra scrii super tare, am senzatia ca ar fi bine sa cauti sa scrii pe la vreo revista, esti talentata. Cat despre greutate, iti dau dreptate, pana acum citeam mesaje in care fetele spuneau ca s-au ingrasat din cauza tratamentelor hormonale sau pur si simplu odata cu trecerea anilor, si priveam detasata, gandindu-ma in sinea mea ca inca nu ma confrunt cu situatia asta, iar acum constat ca in 2 saptamani am " luat" 2 kg, care s-au adaugat celor 3 deja in plus, astfel ca sunt intr-un real proces de slabire, mai bine spus un real chin. Si asta pentru ca de obicei mananc "prostioare" ( bomboane, ciocolata, inghetata, etc). M-iam luat acum putin timp o revista care continea un CD cu Florentina ( de la Sport, dieta si o vedeta-PrimaTv) si fac cu ea in fiecare zi ( mai mult din 2 in 2) abdomene-25 minute.
Rezultatul? 0 , dar nu ma descurajez. acum mananc un mar , pentru ca ma mustra constiinta ( numai ce am mancat o inghetata)
Si tot asa..... vine vara si poate reusesc sa scap de picioarele astea grosute ( care de obicei sunt niste aschii).
Bafta la toate, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Draga Sheritra,
ma impresionat mesajul tau,la fel si eu sunt in aceasi situatie de 6 ani buni ne tot rugam sa avem un bebe,dupa un an de la casatorie am inceput sa-mi pun mii de intrebari:oare ce se intimpla cu noi care este explicatia corecta a medicilor pe care i-am schimbat din luna in luna,gindindu-ma ca unul din ei imi spune dianostigul corect,adica ce putem avea pentru ca sperante ne-au tot dat fara nici un rezultat.Am trecut prin perioade triste desi sotul ma incurajat tot timpul chiar daca si el suferea alaturi de mine,ma intreb cu ce-am gresit,de ce numai mie mi se intimpla,imi vedeam colegele cu copilasii de mina,am lucrat si in mediul cu copiii,nu-mi era usor vazindu-i zilnic imi erau ochii plin de lacrimi,parca erau ai mei,imi venea sa-i duc acasa,macar unul sa-mi aline durerea,nu-mi era usor de loc,sufeream ca un ciine si seara plingeam pe ascuns,repetind mereu :cu ce-am gresit doamne asa de mult.Multa lume imi spunea sa nu ma mai gindesc,ca-i un stress dar vrei nu vrei asa cum multe fete au spus de pe forum,in fiecare luna asteptam sa ni se intimple aceasta dorinta fierbinte.
Am facut mii de analize,injectii,asta fiind in Romania,ca vreua sa-ti spun ca de un an sunt in SUA,unde am crezut ca ,,umbla ciinii cu coloaci in coada''si ca aici poate doctorii fac minuni dar de unde am repetat dinou, mii de analize ,toate sunt perfecte si raspunsul a fost ca suntem amindoi sanatosi si ca singura sansa sa facem FIV,eu drept sa-ti spun asi face dar aici te ruineaza financiar.Mai ales ca la 39 de ani nu e asa de usor.Nu stiu tu citi ani ai pentru ca eu inca mai sper sunt acum mai linistita ,adica nu mai sunt asa stresata,ce pot sa fac ,am plins ani de zile si acum am mai lacrimat cind am scris dar vad ca nu-i o rezolvare plinsul face si mai rau trbuie sa ne eliminam stresul din preajma noastra e cel mai mare dusman.De 1 luna si jum.fac tratamentul prescris de Livia,mi-au trimis soacra ceaiurile si sa vedem ce va mai fi poate D-zeu ne va ajuta si pe noi sa avem un copilas.
Iti doresc numai bine si incearca cu ceaiuri fa-ti o schema cu ce ai cumparat si poate auzim de bine.
Le doresc la toate fetele multa liniste sufleteasca si bebelusi citi de multi.
va pup cu drag,MONICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, si eu ma lupt sa fac ceva sport dar am ajuns de rasul sotului pt ca mi-a facut abonament (destul de scump!) la o sala pentru 6 luni (asta incepand din martie!) si pana acum m-am dus: nici macar o data dar asta nu pt ca n-as fi vrut ci din simplul motiv ca nu s-a potrivit: in timpul menstruatiei nu ma pot duce caci nu e indicat, va dati si voi seama la cantitate mare de roshu, cu durere pe masura clar nu e indicat sa faci efort, dupa care trebuie sa te pregatesti de ovulatie caci daca faci prea mult efort decalezi ovulatia, o intarzii sau poate nici nu mai apare asa ca ma abtin de la sport pana dupa ovulatie cand nu-mi vine sa ma duc sa nu stric ceea ce (poate, poate) s-a prins acolo si uite-asa vine urmatoarea Z1 si o iau de la capat

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Sheritra, uneori ma apuca si pe mine cheful de scris dar de cand ai inceput sa scrii tu, chiar nu-mi mai vine pentru ca tu scrii mult prea bine. Si eu, de cand ne-am hotarat pentru bebe am pus vreo 3 kg pe mine si asta in conditiile in care platisem si abonamentul, gasisem si cu cine sa merg, aveam 2 costumase de gimnastica, adidasi asortati. Doar ca intre timp, partenera mea de sala a ramas insarcinata si nu mai poate sa mearga... Acum...m-as duce si singura dar cand? ca in perioada de ciclu nu pot, dupa...ar fi posibil dar am multe alte preocupari, vine ovulatia, stau cuminte iar dupa ovulatie...sa se duca altcineva ca eu nu ma risc sa fac efort. Si eu sunt pacienta dr Niculescu, din fericire nu a facut nici o observatie dezaprobatoare (si pe cuvant ca nu mi-am supt burta si n-am strans din fund ) dar o alta pacienta de-a dansului a avut parte de urmatorul dialog cu el:
- D-na, locuiesti la casa sau la bloc?
- La bloc.
- La ce etaj?
- La 10.
- Aveti lift?
- Avem lift.
- Si...de ce il folosesti? (saracutza, eu am vazut-o. Nu parea sa merite asa ceva, nu mi s-a parut prea "bine facuta", doar cu cateva kg in plus)

Oricum, subtilitatea dr. Niculescu este arhicunoscuta dar mie mi se pare un medic excelent. Eu pot spune ca am reusit sa stabilesc relatia medic-pacient care este atat de importanta in astfel de cazuri. Intr-adevar, nu este foarte comunicativ, nu vorbeste mult dar raspunde absolut la toate intrebarile care ii sunt puse. (si bine)
Am vazut ca voi aveti programare marti, pe 6. Eu am luni, pe 5 pentru monitarizarile de ziua 11. Cu aproximatie de 1 zi am fi putut sa ne cunoastem live

-ici pentru toate fetele si La multi ani! pentru ziua copilului pentru ca, indiferent cat de femei puternice suntem, avem momente cand noi insine suntem tot copii.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

bubuleana, in timp ce scriam eu despre motivele pentru a nu merge la sala, scriai si tu acelasi lucru.
Las' sa vezi tu ce -dutze grase si frumoase o sa fim

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aniast:

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Chivuta ai incercat sa te interesezi la:Stati Uniti
St. Barnabas (Livingston, New Jersey)
American Fertility Services (New York e New Jersey)
Sant doua centre da fama internationala, acum nu stiu de costuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

cicina scumpa,de acele centre nu stiam dar sunt si in Vegas,m-am interesat si de pret,ar costa:22de mii de dolari si nu garanteaza nimic.
iti multumesc tare mult.Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata fetele,

Va pup pe toate si multa bafta in proiectul propus, sa creasca outele, sa se coaca bine la caldurica, si sa explodeze ca artificiile cand vad gigeii!
Bubuleano, parca ziceai de mine, am si eu abonamentul in geanta folosit doar de doua ori, si nici nu ma mai duc, tragea de la geam si mi-e frica de ceva. As putea face acasa dar trebuie sa spal pe jos, si nu pot da cu mopul in timpul invaziei, nici dupa, nici la mijloc, nici inainte. Nu pot sa fac pe murdarie. Nu stiu cum se face dar sotiorul meu drag da cu mopul numai cand nu pot eu face ceva abdomene si fesiere, adica inainte de a veni musafirii, in wk (ma credeti ca pur si simplu nu pot asocia ideea de wk/relaxare cu efortul fizic?). Am in schimb niste muschi la degetele, ceva de speriat. M-am antrenat viguros pe taste, telecomenzi, butoane, manerul de la usa frigiderului, creiane dermatografe. In rest trupul meu este intr-un somaj cumplit.
Toate revistele ne recomanda sa facem cat mai multa miscare inainte de sarcina, sa pregatim corpul. Era el pregatit anul trecut, acum s-a mai blegit. I-am dat si eu teapa. In spital era o proaspata mamica, o pustoaica tare haioasa, se misca ca o ratusca prin salon, o durea in toate partile. Era la cateva zile de la nastere naturala. Mi-a spus ca inainte facuse multa miscare, toata sarcina o scotea sotul la plimbari de cativa km, o stia tot cartierul, sa-i ajute la nastere si recuperare. Ce sa va spun ca si ea a urlat la fel de tare ca si celelalte, si tot atata o taiase jos. Inca spunea ca in unele zile nu ne simtea bine, avea chef de odihna, si-si ura sotul ca o scotea cu forta din casa.
Al meu nu-i asa, nu s-a intamplat nimic si ma trateaza ca pe o delicata. Ceea ce ma ajuta foooooarte mult pt silueta. Acum un an jumate aveam cu 10 kile mai putin, lui trebuie sa-i multumesc pt cum arat acum, eu n-am nici o vina. Mai ales ca al meu este genul de barbat care spune ca-i place oricum arati, si cu toate ca stiu ca este un compliment matur (de tipul nu spui niciodata ca acea femeie este batrana si zbarcita, spui o doamna bine in etate), tot nu ma ambitioneaza destul.
Cred ca noi cele care punem „un pic” de fapt suntem niste femei fericite totusi, pt ca eu una la necaz slabesc, si cum asta nu se intampla nici in ruptul capului....
Ultima data la Giulesti s-a nimerit sa fim in salon majoritate de paciente dr.N, vorbeam toate de dansul, povesteam de „minunile” pe care le facuse cunostintelor, cate cazuri rezolvate. O fata draguta si mai plinuta, pacienta la alt dr, nu mai stiu care, cand ne-a auzit cum il urcam in slavi si ne uitam pioase in ochii d-lui, a vorbit cu Viorica sa o ia si pe ea in evidenta. Este ok, o cauta Viorica dupa jumate de ora: a spus domnu doctor ca pana la vizita urmatoare sa slabesti ca altfel nu te mai ia. Uita-te si tu la tine cum arati!
Saracuta, ii cazuse cerul in cap, avea cred ceva peste 70 kg, dar de unde venea ea ne povestea ca asa trebuie sa arate o femeie maritata la casa ei, inca vecinele ii spuneau ca e prea slaba, n-o duce bine la barbat’su. A avut un soc. Eu care ma consider grasa, ma uitam si nu-mi vea sa cred urechilor. Am luat-o toate fetele la dascalit despre dif intre frumusetea rubensiana si cea niculesciana. Sper sa fi ramas in continuare pacienta d-lui si ca mananca acum rabdari prajite. Dac-o lasa barbat’su si soacra.
Acum am venit de la eco de Z15, nu mai e nika pe acolo, s-au spart cu totii, cica de pe stangul a fost castigatorul, am acolo o „imagine sugestiva pt corp luteal hemoragic-15mm” adicatelea foliculul a eliminat ce avea el pe acolo si de sfortare a sangerat un pic. Sper ca am inteles bine. Endometru 11.1mm, iar pe OD mai am „multiple imagini tip foliculat”, fosta-i lele cat ai fost, acuma stam si asteptam.
Cred ca ieri a avut log big-bangul, am prestat cu succes, dea DD sa fie cu noroc.
Parca-mi vine sa mananc o prajitura, o’i fi la primul semn, pofta?
Aniast, si mie imi place cum scrii tu, o spui din suflet si am observat ca ajuti multe fete cu sfaturile, iti dai interesul pt cauza noastra comuna. Te citesc de cand ai navalit grabita tare si zornica nevoie-mare. Eram si eu curioasa cum o sa fie la tine, am zis ca dai lovitura in timp scurt, o sa vezi c'asa o sa fie.
Sper sa ne intalnim la dr.N. cat mai curand.
Pe 6 insa are sotiorul programare, e ziua barbatilor cu borcanelul la subrat, hihihi!
Chivuta, Cicina, Gabiu, Nucut

Sheritra

Mergi la inceput