Infertilitate inexplicabila???!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sheritra demential subiect!

Ingeras 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Sheritra esti fantastica. In fiecare zi deschid subiectul sa vad ce ai mai scris. Daca in prima zi am tras un bocet da toata frumusetea citind randurile scrise de tine ieri si azi am ras in hohote.
Are dreptate Ingeras - subiect demential -
De ce nu trimiti unei reviste cateva articole?

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Avalon si Danyalo,oligoastenoteratospermie a fost si diagnosticul meu.Am urmat sfatul medicilor din Baia-Mare si acum il am pe Bogdanel,nu vad cum sotii vostrii nu au totusi sanse de reusita,probabil si medicii vostrii lasa de dorit.va dorim aceeasi mare bucurie care o avem in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Fetele mele, multumesc de acceptare si ca ma cititi, ma simt si eu mai bine pe langa voi decat cand eram singurica, asa ca-mi vin mai usor ideile.
La inceput m-am gandit sa nu va obosesc cu cat si despre ce scriu, pe mine una ma ajuta, mai rasuflu si eu de greutati spunandu-vi-le, asa cum vin ele, mai triste, mai amuzante.
Cred ca am discutat destul despre controlul corporal, care nu este nici un control. Hi-hi-hi.
Concluzia majoritatii fetelor – s-a votat deci - a fost ca nu conteaza greutatea in proiectul bebe, trebuie sa ne menajam si sa ne hranim bine pt a face fata luptei, altfel ne anemiem si ametim. De asemenea, preluand o reteta de facut bebici de la Ingeras, trebuie pe langa mancare sa ne si hidratam bine, c-o berica, un coktail, un spritulet, o sampanie spumoasa pt a ne detensiona si uita de necazuri.
Iar daca dorim sa ne mai miscam un pic, am preluat si o idee buna de la Aniast, daca va amintiti ne povestea despre prima ei internare la Giulesti pt HCG, bietul dr a internat-o peste noapte pt supraveghere sa nu i se faca rau d-feri, si mandruta de ea, dorul de miscare si sport impingand-o, si-a luat bilet de liber s-o stearga in oras sa chefuiasca putin pana hat la miezul noptii.
Asa ca mie una mi se pare o buna recomandare sa ne mai miscam si noi funduletele: iesirea seara in oras, chefuiala strasnica , si sa se duca pe pustiu tensiunea, nervii, stresul. Deci eu cred ca daca barbatii nostri vor sa nu mai aibe probleme cu prea marea dozare hormonala de la ovulatie cand ne vine sa tipam la ei, sa ne scoata afara in lume!
Tot admirand-o pe Aniast, citesc ca merge la coafor sau cosmetica. Aia-i! Mi s-a luminat si mie mintea, pe langa scosul in oras, barbateii sa se ingrijeasca sa beneficiem inainte de un tratament corect si complet la un salon de frumusete, unde noi vom elibera hormonul ACTH (care provoaca starile de agitatie si de nevoie de shoping) si ne vom umple de serotonina, hormonul fericirii, iar de atata fericire vom da in horm. melatoninei (al somnului dulce). Pai dupa asa o zi agitata! Moment in care sotiorii vor avea parte si ei de o seara fericita, fara cicalelala cu berica in mana, si cu tv-ul pe ce post doresc ei. Atunci horm.melatoninic ii va lua si pe ei brate....(adica le dam si asa cave, tot noi, femeile, cele mai bune fiinte!)
Si sa revenim la anteinspiratia mea, Ingeras, ar tb sa fim mai mult rasfatate, duse in vacante exotice, plimbate cu gipul, cu avionul, cu iahtul, daca nu, macar cu camila, canoe-a africana, barcuta egipteana, risca chinezesca, magarul mongol, cainele siberian, pisica albastru de rusia, papagalul kakadu, ma rog asta intra la avioane ca zboara, cu ctenocephalides felis felis (din subordinul Pulicidae), ups, sterge-ti, astia-s purici, sa avem senzatii tari cand vedem tigrul, brrr.
Ne vom transforma in printese ale Saharei, delicate si neputincioase, iar barbatii vor trebui sa ne dea ultima picatura de apa, adapost cu trupul contra nisipului, sa ne faca vant cu frunza impotria mustei tete, sa ne distreze elegant misto, ca suntem fete de nota 10 cu plus!
Aiai, si sa nu uite cumva de un masaj relaxant, un buchet de flori si ceva buni, in fiecare zi! Ca face!
Si de asemenea am observat ca ovulez mai bine daca merg la cumparaturi, si-mi iau si eu ceva sa-mi vina bine. Nu stiu cum se face, dar in haina noua te simti altfel, mai puternica, mai hotarata, mai frumosa si mai destepta. (Hm, si o bratarica, sa se asorteze cu fustita. Oricum exact la aceasta nuanta de fusta nu am incaltaminte, asa ca va trebui sa-mi caut si niste pantofi, nu inseamna ca sunt mana sparta, dar daca nu ma imbrac cu ea, din cauza ca n-am la ce s-o asortez, nu se numeste ca am aruncat banii pe fereastra? Ce sa fac, s-o dau cadou? Ne-ne-ne!).
Si ca seara sa fie completa, ce frumos ar fi ca, ajungand acasa dupa atatia hormoni care mai de care, sa gasim casa curata, rufele pe sarma, sau nu, mai bine gata calcate, curat in baie, aragazul spalat si o mancarica calda pe masa! Eeeeei, numai cand ma gandesc si ma indeasa un hormon in coasta...o fi coasta drakului pe care o avem noi femeile (asa zice Stan Patitu’ nu eu, ca-s de-a voastra!).

Fetele mele dragi, va pup si hai si noi acasa ca avem de batut albusul de ou pana-l facem spuma!
Si sa nu uitam sa ne ingrijim de noi pt ca este important in lupta pe care o ducem!
(ps. Mi-am luat deja si fustita, si rochita. Si n-am sandalute la ele. doar mai vine o ovulatie!).

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Buna fetelor,

Cand am dat de acest subiect si v-am citit mesajele am simtit o emotie puternica. M-am vazut eu acum 5 ani. Eram in situatia voastra. Dupa o luna, doua, trei,... 1 an, m-am decis sa merg la control. Mi s-a pus diagnosticul "infertilitate secundara" (secundara deoarece nu mi-a iesit nimic la analizele hormonale si altele), mi-a facut si histerosalpingografie (desfundare de trompe)- nu era necesar, nici sotului nu i-a gasit ceva... Dupa inca 6 luni de verificari, medicul mi-a spus foarte sincer "nu am nici un tratament pe care sa vi-l prescriu fiindca nu v-am gasit nimic, incercati sa nu va mai stresati, se pare ca totul se intampla din cauza stresului". Cum sa nu te stresezi, cand, dupa ce ca ne doream din tot sufletul un BB mai erau si toti in jurul meu care ma intrebau cand o sa fac si eu BB, iar eu imi muscam buza si spuneam "ca nu este momentul". Insa BB nu se arata. M-am rugat la Dumnezeu si zi si noapte, am ajuns sa ne gandim la FIV sau chiar la adoptie. Intr-o zi am citit in ziar ca se da drumul la depunerea dosarelor pentru cartierul Brancusi (locuinte cu chirie) si a doua zi m-am prezentat la primarie. Doua luni de zile am alergat dupa actele necesare intocmirii acestui dosar, timp in care m-am deconectat de la gandul de a face un BB. Totul a decurs natural si de la sine (fara temperatura bazala, mucus cervical, perioada de fertilitate ...) si ce credeti, dupa o intarziere de o luna (timp in care sangeram din cand in cand, dar nu era o menstruatie normala) am mers la doctor miracolul s-a produs "ERAM INSARCINATA" in 8 saptamani. Mi-a dat un tratament si am dus sarcina foarte bine. Acum am un baietel de 2 ani si 3 luni si sunt cea mai fericita mamica din lume. Atunci nu am crezut cand doctorul mi-a zis ca este din cauza stresului, dar acum imi dau seama ca avea foarte mare dreptate. Nu v-am scris sa va spun ce fericita sunt eu acum, ci sa va spun sa mai aveti o speranta. Sper sa va dea Dumnezeu BBi sanatosi si frumosi!

Mami@Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

simkat, felicitari si sa-ti traiasca Raducul.
Dragelor, eu am intrat acum sa va salut si sa va promit ca saptamana viitoare am sa ma agit sa intru mai des. Zilele aste am avut ingrozitor de mult de munca iar la sfarsitul programului m-am grabit sa plec acasa, asa ca....am aparut mai rarut in ultima vreme.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

BUNA DIMINEATA!Serotonina mea e plina la maxim astazi!M-am chefuit toata noaptea cu,dans si muzica buna.Am fost la o petrecere super misto,am avut haine noi(o bluza cu un decolteu beton),m-am bucurat sa ma simt inca tanara,vesela si atragatoare!Not to mention partidele de sex de dupa!!!!! Asa ca astazi... pana la urechi.Cine stie,poate functioneaza reteta si mi se desfunda si mie trompele!Hi,Hi,Hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Salutare, suflete curate ce sunteti!
Sunt si eu o aspiranta de titlul de mamica, o sa ne apucam de treaba dupa nunta, deocamdata ma documentez.
Sunt alaturi de voi, in incercarile grele prin care treceti.
Am plans cand am citit ce a scris Sheritra, dar si mai tare am plans cand am citit ce a scris Majaginn, totul este atat de real si atat de dureros. O prietena buna a mea dar si viitoarea sotie a fratelui meu, trec prin aceleasi trairi ca si voi, este cumplit. Au absolut tot ce le trebuie, sunt impliniti din toate punctele de vedere, le lipseste aceasta minune,
Ma rog din suflet la bunul Dumnezeu sa va aline aceasta suferinta si sa va daruiasca cat mai curand minunea de a fi M-a busit plansul , ma gandesc ca, asta mi se poate intampla si mie si as fi distrusa. Deja citind ca nu se fac atat de usor m-a pus pe ganduri. Cand ma gandesc ca ne facem atat de multe calcule dinainte, daca e timpul, daca suntem in stare sa devenim parinti, daca vom fi destui de buni, daca vom avea cu ce-l creste, daca .... daca... si sa constatam ca nimic nu e atat de usor, ca numai Dumnezeu poate face astfel de minuni.
Ma opresc aici. Sper sa nu vi se para ciudat ca am scris aceste cateva randuri, desi nu sunt in situatia voastra si este rubrica speciala pentru voi. Chiar daca normal era sa postez subiecte la Super mirese de 2006, pentru ca sunt si eu o miresica de iulie 2006, curios este ca acolo nu ma identific cu nimeni, nu ma atrag discutiile respective, insa sunt tare prinsa de tot ce se intampla la Asteptand un ingersa in viata noastra, Clinica virtuala, si tot ce tine de copilasi.
Va multumesc din suflet si va doresc multa, multa sanatate, cat mai curand si nu disperati. Undeva acolo sus, Dumnezeu este milos si va va darui aceasta minune.
Numai bine.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Sunt Goldi si de 2 ani si jumatate ma chinuie aceasta nenorocita de infertilitate inexplicabila. Scriu f rar pe DC pt ca atunci cand l-am descoperit, deja apuizasem aproape toate metodele medicale si nu prea aveam nimic nou de spus, dar va citesc cu mult drag si va stiu aproape pe toate si imi sunteti taaare aproape de suflet.
Ma regasesc in toate ... si cu sperante si cu plans (ultimul f recent, de acum vreo cateva ore, la intalnirea cu nemernicii de rusi ) si cu ras (si mai recent, dupa ce am citit ultimile postari) si subscriu la ideea ca Doamne-Doamne are pentru fiecare un drum numai de EL stiut.
Am 36 de ani si ceasul meu biologic nu mai ticaie ci bubuie de-a dreptul ! Va dati seama ...!
Ce e de facut ?!
Nimic. Doar sa incercam, iar si iar, sa nu abandonam lupta, poate undeva .. acolo..printre norisori ...un sufletel ne priveste si ne asteapta. Poate ca nu trebuie decat sa avem speranta.
Pana atunci, rabdare ... si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

SAlut Goldi eu sutn marryan tot o nou venita pe acest forum si citind mereu experientele fetelor ma incurajezi si pe mine ca totul o sa fie bine pina la urma DAR CIND O SAFIR!!!!mereu ma chinuie aceste ginduri.
Am facut tratamente destule o singura monitorizare de doua ori stimulare si TOT NIMIC! sunt si eu la pamint mai ales ca parintii ma streseaza mereu HAI CIND!!!eu nu mai stiu cum sa raspund la asa intrebari.
Cintind ce ai scris tu parca ma vad si eu la pamint plina de furie si iar ma ridic in urmatoarea luna cu o noua speranta.
Am citit pe un alt forum despre tra.natural cu niste ceaiuri si am urmarit discutia lor si am vazut ca face minuni cei drept nu pu toti.
Desi astept sa mi vina coletul cu tra.nat din Rom.parca tot nu am speranta ca se va intimpla.
Tu ai folosit ceva natural?

marryan

Mergi la inceput