Infertilitate inexplicabila???!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

multumim simkatptr. ca ai intrat si ne-ai scris si ne-ai facut ziua mai luminoasa. Fiecare poveste de genul asta ne da aripi si ne face sa mergem mai departe, sa nu disperam.

NanaMotoc, iti doresc sa ai o nunta de vis si sa fiti o familie (2+1)cat mai repede, asa cum va doriti!

goldie si marryan- bine ati venit printre noi, fetele care in curand vor ramane....inexplicabil de !!!!

Sheritra,, te privesc "din umbra", ma gandesc la tine si la toate fetele dragi care vor fii mamici de 2007. nu am nimic nou sa va povestesc dar va transmit pupici virtuali si ...keep in touch!

muahhh

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Buna seara fetele mele dragi

Va pup in primul rand pe toate si citindu-va necazurile, ma simt din ce in ce mai mandra de voi, pt ca nu renuntati la acest vis frumos, oricat de greu si intortocheat este pt fiecare dintre noi.
Cand a fost sotul meu la urolog, o femeie i-a spus ca aceasta infertilitate la multe cupluri apare din graba sau din frustrarea asteptarilor nostre tradate de scurgerea timpului. I-a spus ca majoritatea dintre pacienti se ocupa mai intai de scoala, cariera, gasirea jumatatii, nunta, casa, mobilatul casei, masina, alt job si mai bun si, bineinteles, copil si il vor atunci , pe loc, in ordinea firesca a desfasurarii si pt aceasta merg imediat la doctor, analize, internari, panica, apare stresul destul de repede si se dau rateuri din cauza nerabdarii. Ca natura are un curs al ei pe care nu-l putem forta cand vrem noi, sau fara consecinte si ca trebuie muuulta rabdare.
Apoi aici stam cu toatele cel mai prost, ca si pe mine toata pregatirea conditiilor de venire pe lume a micutului nu s-a realizat decat dupa 30 de ani, in lumea dura de afara nu poti sa razbesti fara sa strangi un capital viguros de cunostinte, diplome, calificari, disciplina, si sunt necesari ceva ani pt toate acestea. Cu toate ca la fiecare generatie se mareste aceasta perioada, natura/corpul uman nu tine pasul cu tehnologia asta, bat-o vina, iar ceasul biologic nu s-a decalat si el cu cativa ani macar, ne trezim ca trebuie sa ne grabim pt a mai apuca ultimul tren, ultimul vagon.
La munca ma simt tanara, la doctor batrana, deja se ridica o spranceana cand imi spun varsta. Rau. Ma simt depasita si parca furata. Cineva mi-a furat niste ani din “ceasul meu” cand mama imi zicea nici sa nu ma gandesc pana nu termin scoala, pana nu am un servici si un acoperis deasupra capului. De ce nu se scad acesti ani? Ani in care mi-am amagit organismul cu hormoni din anticonceptionale pt ca atunci nu se putea, nici nu-mi statea mintea, nici n-aveam cu cine.
Acum i-am gasit mititelului un tatic atat de bun si de rabdator, are o camera mult mai mare decat am avut eu vreodata, i-am luat si balansoar, in care ma dau eu visand la el, i-am pus floricele la geam, bunica asteapta cu iesitul la pensie sa ma ajute sa-l crestem, stiu si din ce carti cu povesti sa-I citesc, vorba unei fete de aici, va avea si caldura, si apa, si lumina, si mancarica in frigider, multe inimi in jurul lui sa-l iubesca, de ce nu vrea sa vina? Poate este dorinta lui Doamne-Doamne aici, merg si la preot si la doctor, ca doar trebuie sa le facem pe toate, nu? Si poate la un moment dat se va indura sa vina si in viata noastra, l-om astepta pana la batranete, si chiar daca o sa fiu atat de batrana incat n-o sa mai vad deloc il voi pune pe sotior sa-mi citeasca temperature bazala de dimineata de pe termometru.
Tot gandind-ma la povesti, va aduceti si voi aminte cateva? Multe basme populare din toate folcloarele incep cu: “A fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi, nu s-ar povesti. A fost odata un imparat si-o imparateasa, si erau tare batrani, si se iubeau tare mult dar aveau o mare suparare, nu aveau copii. Pe unde nu fusese imparateasa, la ce vraci nu fusese, si cate rugi nu inaltase. Ei, si intr-una din zi…..” Uneori este o baba si un mosneag, alta data numai baba, (care gasise un purcel in mocirla si l-a adus acasa si la spalat si-l iubea ca pe copilul ei).
Cumva folclorul sa incerce sa ne spuna ceva? Ca odata si odata o sa avem si noi Fat-Frumosul nostru, ori un Prazlea cel Voinic, ori chiar si o Degetica?
Pana atunci, mi-am luat si eu un purcesul, un catel sa ma joc cu el si sa-l iubesc pana va avea un prichindel mai mic si cu mai multa rabdare sa-l traga de codita.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ca si celelalte fete, Sheritra citesc si eu cu maxima incantare mesajele tale... chiar daca as vrea sa aduag ceva nu am ce, ma simt putin scortoasa in exprimare... desi ma regasesc in fiecare cuvintel din descriere...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

La aceasta ora tarzie din noapte am facut o descoperire. De fapt descoperirea am facut-o mai demult, acum i-am gasit o definitie: Se numeste Sheritra - antiriduri. Cu atata maiestrie si vorbe mestesugite reuseste sa ne descreteasca fruntile, sa ne faca sa devenim din optimiste, mai optimiste. Multumim ca existi, ca ne faci zilele mai luminoase si noptile mai stralucitoare.
Ma rog in sanatatea ta si pentru implinirea dorintelor, pentru ca meriti.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Daca v-as spune ca, in nebunia mea, am fost si la o bioenergeticiana, care pe langa tratamente poate vedea si ... "dincolo", ati zice ca am luat-o razna ?
Ei, da, am fost si mi-a zis f clar cand trebuia sa am copii (pe care nu i-am lasat - acum mi-e sila si sa rostesc cuvantul criminal) si mi-a dat o speranta vaga ca va mai urma un sufletel. Am fost fericita cateva luni, plina de speranta si energie ...

Intr-o criza de misticism, cititnd Acatistul Sf Ioan Rusu, am gasit ceva care mi-a mai alinat sufletul :

Condacul 7:
“Sfinte Ioane, ma urasti?” – a întrebat cuprinsa de deznadejde Arhondula, parându-i-se ca rugaciunile ei pentru a avea urmasi nu au avut nici un folos. Tu însa i-ai aparut nu dupa multa vreme si i-ai spus ca sfintii nu urasc pe nimeni, si ca voia Domnului era ca sa se bucure de copii abia dupa doi ani. Iar ea, dupa ce a vazut împlinirea cuvintelor tale, i-a cântat lui Dumnezeu: Aliluia!

Deci, nu e cand vrem noi, nu e cand incearca doctorii, nu e cand ne spun parintii, e cand vrea EL.

Ati citit despre Anis ?
Dupa o infertilitate inexplicabila (cu genul de motive pe care le gasesc doctorii: usoara astenospermie, trompe lungi sau incolacite,glera proasta, etc) dupa 6 IA , cred, exasperata a facut FIV, a obtinut o fetita superba si iata, acum, la un an, in timp ce alapta, a ramas insarcinata natural .Miracol ???!!!
Aseara, dupa ce am citit, am fost fericita pentru ea. Si pentru mine, caci inca o data s-a dovedit ca se poate.
Va sarut.

Mergi la inceput

Marryan, iubito, am folosit toate retetele naturiste de care am auzit. Nu mi-au folosit la nimic.Am ciclu ceas, ovulatie luna de luna, nu am ce repara. Sau poate ca mi-au folosit la un nivel atat de fin ca nu-l sesisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Goldi, daca ai ramas insarcinata inseamna ca se mai poate... ce varsta ai si in urma cu cat timp ai facut ultima intrerupere de sarcina? Partenerul tau s-a investigat? Sa stii ca la barbati uneori se poate degrada situatia intr-un timp foarte scurt, fara cauze evidente... Al meu nu bea, fumeaza ocazional, nu e obez, analizele genetice sunt ok, infectii nu are, probleme de sanatate nu are si totusi numai in cateva luni am primit indicatie clara de FIV.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Suntem cam batrinei; eu am 36 si el 42. FSH meu este insa beton (4.56) iar el nu are probleme deosebite la . Aparent, totul este OK. Aparent !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Fetele mele dragi si iubite
pe toate
Sheritra esti bestiala!! Am atatea probleme de nu mai stiu de capul meu dar ai fost singura care m-ai scos din starea nenorocita in care ma aflu de cateva luni!! NOTA 10 + de la mine si...tine-o tot asa ca e perfect!!!
Avalon ne luam de manutza!!! Acelasi nr. si aproape acelasi diagnostic!!! Eu tot ma rog sa rezolvam natural caci "artificial" nush daca voi rezista financiar dar mai ales emotional!!!!
Trebuie sa fiu si realista din pacate!!! Eu de disperat inca nu disper dar... in mai putin de 2 luni voi schimba prefixul si ceasul va incepe incet-incet sa bata si la mine!!!
Fetelor...
Nu vreti sa punem de-o intalneala!! Caci vad ca se obisnuieste !! Ne intalnim la o inghetata( una mica nu ne ingrasa...) sau un suculetz....hai n-o fi foc!!!... mai schimbam impresii etc . Eu chiar as vrea sa va cunosc pe viu...asta daca doriti si voi!!!Eu sunt de fel hipervorbareatza nu mai scapati de mine...
Astept un raspuns de la cine e interesata !! Mi-ar face mare placere!!!

Va pup si va urez un sfarsit de saptamana minunat!!!
Ochisorii bebicilor sper sa apara la fiecare cat mai curand!!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

danyalo, daca invitatia pentru inghetata e valabila si pentru provincie, eu subscriu. Sunt din Ploiesti si vin destul de des in Bucuresti, chiar si maine de ex pentru monitorizari de Z11. Stabiliti voi ceva si dati de stire, eu de acum spun prezent.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput