Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
dordia2000 spune:
Bulu' superb Simonelul. Sa-ti traiasca!!! Si voi atzi fost niste frumosi!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dienutagraviduta spune:
si noi l-am admirat pe simon, are niste ochisori tare frumosi ... iar tortul era de-a dreptul ... dulce !!!
dordia2000 spune:
Daaa, Tortul.....cred ca dementzial...am salivat toata dar....!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Neatza si de la noi!
Foarte pe scurt deocamdata ca am o groaza de treaba

Buluci super frumusel Simonelul botezat 

Fetele IOR-iste, mai iese careva azi in parc? Ca sa stim pana unde venim, ca daca nu se mai anunta nimeni eu raman pe la Cmapia Libertatii ca-mi place mai mult parcul acolo.
Gata, va pupez si fug la trebi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
dordia2000 spune:
Madaueu cred ca vin pe la 16-17.00. Si mie imi place mai mult partea de la Campie asa ca....daca e vb pe mess mai la pranz.Acu' nu vin ca pana ma ambalez, pana ies si ajung se face 11.30 si la 13.00 Stefan tb sa pape si sa ma intorc. Si mai am si treburi asa ca ies diseara cred. Mai mult ca sigur de fapt doar sa nu ploua!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
bb_alinus spune:
Neata fetelor!
Io sunt si matinala pe langa ca m-am culcat tarziu azi noapte, dar nu mai pot dormi, cred ca de la caldura!
Lordra, la multe luni Dariutei!
Dayssy, noi nu bem ceai -nu i-am dat niciodata- doar apita si lapte, si ma gandesc ca daca pun fructe in lapte il taie... Asa ca il dau piureca asa il accepta.
Gandacel, cu premergatorul mai astept un pic ca cica ar fi prea devreme! Bogdanelul tau e avansat, sta in fundulet bine, pe cand noi mai cadem in nas...
Cred ca o sa il cumpar cand ajungem la casa noua din Nl.
Dienuta, inteleg ca Lucusorul tau mananca deja sarat? Daca zici ca ii dati sa manance din ce mancati voi?
Cat despre dormit in carucior, noaptea no way ca ii trebuie spatiu de facut piruete, insa nici cu patutul pliant nu am facut afacere, ca tot cu noi in pat a dormit. Eu stiam ca asa va face dar ta-su vroia sa foloseasca macar odata hardughia de la Chicco dupa care a decretat ca....veac nu il mai cara cu el! Cat despre carat toalete dupa noi, deh, nu putem sa ne limitam ca suntem fetite cochete si vrem sa va cucerim baieteii ![]()
Corap, Ardeiasului tau o mai place pe missladena mea??
Ca nu prea-i face declaratii!
Buluci si noi am admirat bulucelul junior dar si pe mami!
A, Lavi am uitat sa o felicit pe Nati pt scorul de luna asta! Bravo mancacioasei mici!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Sanary mai 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
melku spune:
neata!
Lavi, noi am mancat conopida, i-a placut foarte mult, pasata la blender cu putin unt si carnita, insa a deranjat-o la burtica, asta s-a vazut, a constipat-o, greu am reusit s-o dreg cu ceai de musetel si suc de mar. Se pare, Roxi, ca a constipat-o. poate din cauza ca a mancat tot dintr-o data. oricum, n-o sa-i mai dau prea curand. poate brocoli...
Noki, nu-i nici o suparare, nici mie nu-mi plac pufuletii de nici o culoare, nici chipsurile sau snaksurile. pufarinele doar:). cu toate ca io zic ca pufuletii si pufarinele nu fac parte de categoria chipsuri, ma refeream la pufuletii simpli, numai apa si malai, cei de pe vremurile lui ceasca...insa au sare si am inteles, NU-S BUNI pentru bebei...i-as fi dat sa rontaie ceva moale fara sa stau cu frica ca se poate ineca cu vreo bucatita...
as incerca cu morcov de rontait...ce ziceti? e risc?
addya (sorry, te-am incurcat cu daysy, tu esti Adina), vrem si noi reteta de dovlecel umplut pt. bebei!
io vin mereu cu intrebari, daca primesc raspunsuri e si mai bine. iat-o pe cea de azi: VOI ATI INCEPUT SA FIERBETI CARNEA ALATURI DE LEGUME??. sau mai asteptam? ca ii da un gust mai bun supitei.
si nu a raspuns nimeni la problema tantarilor? am auzit ca aparatele cu lichid ar fi fara miros. sau toate aveti plase la ferestre?
pupici
poze noi la 6 luni
melku & bebe Daria (2.11.2005)
madau spune:
Dordia eu ma duc acuma de la 12 pana pe la 16, ca dupa aia vine Marius de la scarbici si tre sa stau cu el sa mancam, si apoi el pleaca la fotbal. Deci ar insemna sa vin undeva pe la ora 19 si nu cred ca mai stati pana atunci. In fine, comunicati-mi si programul tau si al Addyei si daca poci ma incadrez sa vin macar o fuga sa va vaz, inainte sa plecati.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
dordia2000 spune:
Madau eu aseara am ajuns la 19.00 in parc si am stat pana la 21.00 asa caaaadaca vrei sa vii eu cred ca stau pana tarziu daca vremea tzine cu noi!Cu Addya inca nu am vb dar....de regula si ea iese dupaamiaza si ne vedem pe la fantani. Cel mai bine iti dau mesaj cand ajung in parc sau cand plec spre parc. k?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dienutagraviduta spune:
melku - eu fierb totul odata, fiindca zeama nu prea ii dau, ii fac piure, deci e tot aia.
alinus- normal ca trebuie sa aveti toalete, noi stam mai la pielea goala sa ni se vada muschii; nu ii dau sarat, adica un cartof din mancare cata sare poate avea ? baza papicii lui este tot facuta separat, dar mie nu-mi place sa ma pierd in detalii, adica daca am zarzavat fiert in supa noastra de ce sa nu-i dau ? la fel si carnita, i-am dat si gratar de pui; de regula cand mancam, sta in carusior si se uita la noi, asa ca ii pun in manuta cate ceva si lui, sau ii bag in gurita sa se obisnuiasca cu gusturi noi.