Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 9
pisi-si-boscu spune:
Melkule mama, nu incerca cu pufuleti, ca nu e bine ! Sarea ca sarea, dar pericolul e sa faca din pufulete un bol alimentar lipicios, care nu stie sa il inghita si ii ramane lipit in gatutz...
Eu foloseam, asa, pentru gustul lui, niste piscoturi din acelea Savoiardi, se topesc in gura si mare lucru nu ramane.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
melku spune:
pisi, buna idee cu piscoturile, sunt moi intr-adevar, da' inca nu...ca au faina de grau, nu?
da' de alea as rontai si eu...
poze noi la 6 luni
melku & bebe Daria (2.11.2005)
dayssy spune:
Buna ziua,
Fetele cum fac si eu sa nu imi mai apara ditamai carnatul la linkul cu poze?
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
joy04 spune:
HOLA OLA SI BUUUUNA DIMINEATA!!!!!!!!!
Mai da scriserati nu gluma....
abia am terminat capitolul trecut de citit, am vazut pozele!!! superbe..si filmuletele...sa va traiasca copilasii!!
LA MULTI MULTI ANI sarbatoritilor de zilele astea sa creasca mari si frumosi

LAVI, zisei ca intri mai rar...dar chiar asa de rarrrr?????
ma duc la spalat si sterilizat biberoane si poate apuc sa mai citesc si sa va mai scriu, ca ne-am apucat si noi de diversificare!!!!!
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
ela27oana spune:
NEATA,
ieri am fost la vaccin,copil cuminte ,nici macar nu a plans ca era ocupata sa o traga pe asistenta de par
raport de la dr:-7,800 si 71 cm,deci luna asta am luat doar 200 gr,mami bucuroasaa tinand cont ca a pierdut 400 gr cu diareea,
-FARA nectarina pana la 8 luni,oupssss si mami i-a dat ,dar nu-i nimic
-peste o sapt o sa incepem cu un sfert de galbenus de ou la 3 zile,si in ziua respectiva nu mai dam carne
Scuze nu am retinut ,parca MELKU, intreba cand putem fierbe carnea cu legumele ,dr mi-a zis ca dupa 2 sapt de cand am introdus-o o putem fierbe cu legumele
-toata vara sa ii pun palariuta pe cap si sosetute subtiri in picioruse sa fie talpitele acoperite,nu ma intrebati de ce ca nu ma intrebat ,poate stiti vreuna din voi
-la 7 luni facem antirujeolicul
IERI m-am trezit cu ea ca zicea A-PAAAA A-PAAAAAAAA
AM vb cu una din fetele cu care am nascut in aceeasi noapte si ea a ramas gravi are 2 luni deja,sa-i traiasca
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
JOYYYYYYYYYYYYYYYYYY- hai mama la plimbareeeeee ca de 3 zile nu v-am mai avzut ochisorii,de fapt daria pe a-i lui vladut
Ela si Oana-Daria
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by melku
pisi, buna idee cu piscoturile, sunt moi intr-adevar, da' inca nu...ca au faina de grau, nu?
da' de alea as rontai si eu...
poze noi la 6 luni
melku & bebe Daria (2.11.2005)
Da' ce au mai, daca au faina de grau?!
In plus, sa nu iti faci iluzii ca bb mananca prea mult din ele... Le vei gasi pe rochita/pantaloni, pe jos, sub forma de balutze consistente....
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
dordia2000 spune:
Nu mai stiu cine a intrebat cu carnea in supa. Eu de prima oara am fiert un piept de aviara in supa (o bucata dintr-un piept) si am pasat tot si i-am dat si nu a patzit nik. Nici alergii si nici diarie!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
tania-z spune:
Bulucel - mama ce frumos s-a facut Simon! 

Sa va traiasca crestinutztul! Iar tu arati beton, ce sa mai vorbim!
Noki sunt perfect de acord cu ce a zis Lavi despre jucatul la masa. La mine, ce sa mai vb, ca nu are Stefan stare o clipita..ultima oara mi-a introdus piciorul in canitza si pe urma se chinuia sa-l linga.
Tania & BB Stefan (17.12.2005)