Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 7
dordia2000 spune:
Addya sigur e de la cafea.
Deysy dovleceii i-a facut fiertzi sau...copti la microunde. Dar Addya a facut un fel de dovlecei umplutzi care...sper sa ii placa lu' Razvanel. Despre retzeta cea mai indicata e ea sa iti povesteasca. Eu stiu doar intentzia dar ce a pus in definitiv...numai ea stie!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Hai ca eu daca nu am somn....pun poze. Asadar Am pus poze noi in albumul meu din ct. comun. Pozele cuprind si un Razvanel numai ochi si gene!!!
Vizionare placuta!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Gata ma duc ca ma asteapta un pat si un sotz la nani!!! Noapte buna!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
bb_alinus spune:
Ola fetelor,
Nu am somn ca e prea cald si am baut si o cafea cam tarziu, asa ca o sa bantui pe aici....sigur o sa ma apuce somnul cand s-o trezi miss!
Am citit doar o parte din capitolul in curs, ca nu mai am timp sa ma intorc inapoi; vad ca vorbiti de filmulete, unde sunt? Eu le-am vazut pe cele trimise de Cristina pe YM, in rest nimik.
Negara Cristina, la noi fructele pasate de mine nu merg deloc.... zici ca pun sare pe ele asa se stramba! Cu sucurile am renuntat, insa nu reusesc sa o fac sa guste un pic de banana, de ex. Am incercat azi banana pisata cu un pic de para pasata....si mi-a vomitat tot laptele baut cu o seara inainte:)) Exagerez, of course. Si cand te gandesti ca ii dau piure de para cu mandarine de la borcan si il haleste cu mare pofta. O sa incerc sa ii pun mai multa apa ca sa alunece mai bine.
Lordra, din ce am vazut la noi, trebuie sa incepi cu piureuri foarte apoase,adica pastoase si fara "zgrunturi". Ca sa fiu sigura am inceput cu borcanele din comert si abia apoi am inceput sa ii fac eu! Mai am sa ma "specializez" in fructe pasate si in sucuri ![]()
Apropos de intrebarea Cristinei Negara cu introdusul trepata al produselor, eu alaltaieri am facut-o lata, i-am dat missei intregul borcanel cu legume ( de 200g) - mult pt ea, dar cum era infometata am zis sa fac exceptie - doar ca uitasem ca era prima data cand ii dadeam legume cu carne si ar fi trebuit sa o iau mai moale. Vad ca nu a avut nimica!
Meems, vazut Rianna in cadita, e mortala! Si vad ca are aceeasi cadita ca si missladena mea....dupa mine cea mai tare inventie in domeniu....![]()
Pusesem si eu un filmulet cu missa in cada dar vad ca a fost sters sau poate clasat prin alte parti.
Lavi, si mie mi-e dor de un munte de numa'! Curiozitatea mea insa: va ajunge o masina ca sa incarcati lucrusoarele pt 2 copii??? Ca noi am plecat de vineri seara, ne-am intors duminica seara si am fost atat de incarcati de nu mai aveam loc de nimic!! Si vorba aia, nu avem o masina chiar mica, e un Picasso deci masina familiala. Pai dupa ce am pus patul pliant ( o oribilitate mare si grea de la Chicco - sa nu care cumva sa va luati serios), caruciorul, bouncerul, si valiza cu hainele si prosoapele pt 3 pers, plus inca o valijoara cu bibe, borcanase, suzy, pampersi etc, plus alte cateva chestii gen piscinuta pt miss, minge pt apa, etc mai ca stateam ca sardinele; zau!
Noki, apropos, am testat pampersii speciali pt piscina si ....am fost cam dezamagita! Pai se umfla cam ca cei normali, deci trebuie sa ii schimbi imediat! Si ca sa razi, am iesit cu totii la plimbare, miss avea pampersul de apa - ca nu apucasa sa mai intre si deci era uscat - si dupa vreo cateva ore o gasesc pe miss uda pana in gat la propriu!!! Udase tot, body, rochita, carucior, mey zici ca era piscina acolo! Noroc ca aveam haine de schimb - ca nu degeaba car toata casa cu mine cand ies!
Salut si eu fetele noi care au aparut: Dayssy si Addya!
Si gata ca mi-e somn!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Sanary mai 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
dayssy spune:
Buna dimineata,
Bb_alinus cand ne-am apucat noi de introdus fructe facute in casa am inceput cu ele pasate si amestecate cu ceai ca-i era un gust cunoscut si i le dadeam cu bb. A mers destul de bine si nu ramanea nimik. In timp am inceput sa scot ceaiul si acum am ajuns doar la fructe. Si sunt tare buneeeeeeeeeee!
Pupici
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dayssy2003/album?.dir=a82cre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Buluci spune:
Hello! Am pus ceva poze de la Botez, la semnatura.
O mica nota explicativa:
-la noi nasul tre sa fie necasatorit
-iar la biserica tre sa ne imbracam cu acea camasa alba lunga,unisex!
Sper sa va placa de noi!
Acum ma duc sa citesc din urma!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Gandacel spune:
'neata! repede de tot, ca trebuie sa plec la notariat. Ultima strigare!
Mara, ieri a mancat 4 sau 5 lingurite de legume, in care am pisat si conopida!!! Ura! Frcute vreo 90 ml!!! Si mai tare ura!
Roxi, e arvunit la Iris a Cristinei, dar asa e in viata... Si cum el sigur va fi un Don Juan la cat de frumos este, eu declar deschis concursul pentru castigat inima lui Bogdanel! CU cat mai multe fete, cu atat mai bine! Si asa e neobosit baiatul mamei...
Deocamdata atat, ca am citit in diagonala. Dupa ce ne intoarcem de la treaba, daca avem timp, mai raspund. Ah, se descurca super bine in premergator, trecem la faza 2 azi, adica il incalt si il pun cu picioarele pe podea, pentru ca a stat perfect drept si s-a jucat cam 20-30 minute!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
dienutagraviduta spune:
neata !
ca tot doarme piscotul meu, hai sa va spun cum plecam noi cand plecam cateva zile; in primul rand, eu iau maxim caruciorul, fiindca poate dormi in el; cand plecam la mare, cred ca va dormi intr-unul din paturi, dar caruciorul oricum il luam; aa, si mai e scaunelul de masina, asta e, trebuie luat.
ca hainute, nu ma ambalez prea tare, oricum majoritatea timpului sta despuiat, ca e cald, adica cu un maieut, cam asa ceva; haine mai groase pentru seara, un rand, maaaxim 2.
vineri pe 9.06 plecam la mare pentru 2 nopti; o sa iau probabil 2-3 borcanele de rezerva; dar eu oricum am inceput sa ii dau papa asemanator oarecum cu ce mancam noi; adica daca iau 2 ciorbe la restaurant, ii scot si lui cativa cartofiori, un taitel si un morcovel acolo, cu un pic de carnita si ii dau; laptele praf e bun, ca merge si in piureut, si cerealele lui; cu masa de seara se rezolva bine-mersi, ii pun o bananuta si 3-4 biscuiti si e totul in regula. pasator nu car dupa mine, e inutil, lucuta papa si zdrobit cu furculita; probabil o sa iau insa storcatorul de fructe, ala manual, de plastic, care e cat o canuta, sa ii fac suculet de portocala. eu i-l dau amestecat cu banana.
de exemplu, aseara am prajit niste oua si i-am dat niste painica cu galbenus de ou; acum mesteca fara probleme; dupa aia ma tragea de maneca, sa ii mai dau ... (ca fapt divers, eu cred ca alergiile sunt personale, nu legate de alimente neaparat ... :)
deci, oricum am deja experienta in calatorii cu luca, ce imi trebuie si ce nu; in orice caz nu ma trambalez cu juma de casa, doar ca sa fie ...
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Lorda sa-ti traiasca Dariutza si sa fie sanatoasa si la punga groasa!!!
Fetele eu azi am program incarcat ca maine vreau sa plec la BV si...tb sa fac o gramada. Oare cand oi avea timp? Ca vreau sa ies si cu pitic afara!!!
Va pup si vb mai tz!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Buluci spune:
Pisi, esti mortala, “n-am vazut diaree la copilul asta, e neam de capra, face numai kkreze...”Frumoasa capritza mai ai!
Lordra, daca tot insisti cu fructele, incearca un borcanas Hipp, sau lasa fructele si da-i o leaca supa!Poate merge!Simon al meu, slava Domnului, papa orice i-as da si cantitati industriale, v-am tot zis ca n-am reusit sa-I dau un aliment nou doar una doua linguritze, ci direct cite 50-60 ml!
BBAlinush, frumoase poze cu zimbareatza ta!
Meems, vazut Nora
la baitza, mortala!Oare o sa le placa baitza asa si cind or mai creste?I hope so!
Cristinamh, iata datele noastre de 5 luni:
8.500kg si 69 cm!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze