Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetelor,
We asta am fost la munte. Am plecat vineri pe la pranz si ne-am intors aseara. Sunt f fericita ca am ajuns la munte ca mi-era un dor... De vreo 2 ani asa.... mi l-am satisfacut asa, pe-o masea!

Azi, dupa 3 iesiri pe afara din care 2 in parc, plus gatit, etc, is franta. Si nici n-am reusit sa termin de despachetat dar nu mai pot.

Intre timp am implinit 7 luni, multumim de urari daca ne-ati urat ceva. n-am citit din urma dar voi citi.

La 7 luni, Natalia are 7890g si 69.5 cm, cam asa. Pune 69. A luat 540g in luna a 7-a, super OK zic eu.

Cred ca ma pun sa citesc din urma ca mor de lene sa fac treaba.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau :)
branzica de casa - eu tai laptele numai cu lamaie - nu bag nici calciu, nici iaurt. si merge. iese buna la gust.
meems, ancaloredana, borcanele sunt peste tot, sunt si la hateg prin farmacii. dar numai hipp am vazut "bio". eu zic ca-s ok, oricum tre sa arunci un oki pe ingrediente, ca io am luat un brei de la hipp care are gluten.
pretul... hmmmmmm... asta este :(
c & andrei-ardei
ma duc la comun ;) sa vad rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara,
Ma ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna cum sa pun niste poze? Ca am un bb tare frumos si poate ii gasesc o gagica pe la voi.
Pupici

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetele dupa lungi tergiversari pe la 18.30 am plecat in IOR unde m-am intalnit cu Addya si ne-am plimbat tot parcul uitandu-ne dupa Madau care stiu ca de obicei e in parc. Dar...nema MAdau. Ne-am oprit de am baut o cafea la terasa si....nema Madau asa ca....am fost doar noi baietzii ca fata frumoasa ne-a tras clapa. Si noi care luasem atitudine de baiat serios...!!!

Ne-am intors pe la 9.30 si acu ne jucam in tzarc. Ne pregatim de baitza. O sa pun poze dar...maine!!!

Cuscraaaa ce mai face nor'mea??? Cand ne mai vedem??? De fapt...cam pe miercuri as vrea sa o tai un pic pe la sora'mea pe la BV fara ca ea sa stie!!! Adica plecam si aparem la usa sa le stea ceasul. Sper sa nu citeasca forumul dar...nu cred. Asa ca o lasam peste vreo 2 saptamani. Daca vrei sa ne vezi ca noi...taaare vrem.
Noki Tarra e superok, multzumesc pentru intrebare. Mai tb sa ia niste antibiotic dupa care scoatem firele si e ca noua. In rest mi se rupe sufletul in sapte ca va tb sa o duc la Sora'mea la curte!!!Offff doamne nici nu vreau sa ma gandesc ca ma umflu de plans!

GAta ca ma duc la baitza!!! Va pup si poate intru mai tz sa pun poze!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am inceput sa citesc din urma un pic.

Melku mie pediatra in care am maxima incredere mi-a zis sa-i dau conopida si broccoli. Eu pana acum am luat doar congelate (o sa iau si proaspete). In apa care fierbe pui 2-3-4 buchetele si le lasi sa fiarba pana se inmoaie. Drita zice ca sa pui sa fiarba si un cartof sau un pic de paine daca vrei sa-i ia mirosul. Cand se inmoaie, zdrobesc cu furculita (mai mult floarea, cotorul e mai tare) si il amestec cu un pic de unt. Si cu cartof eventual. Ii plac Nataliei.

Am in congelator cate o punga din fiecare si scot cat am nevoie si le arunc in apa care fierbe.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dordio cum mama sa nu fiu in parc? Pai eu sa lipsesc? Am bantuit de la 6 pana la 9 prin zona pe la Campia Libertatii, etc
Io n-am telefon ca nu l-am platit din cauza de uituca ce sunt si n-am avut cum sa va sun. Of ce ma oftic!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Intrebari: 1.pot sa incerc orice combinatie de fructe si legume? 2.Daca ii dau banana, ii dau mai intai separat, nu?
3.Pot sa-i dau in aceeashi zi (maine, adica) si banana si dup-aia suc de mar+piersica+caisa+morcov?
4. Pot sa-i dau si piersica d-aia cu pàr (decojita evident) sau doar nectarina?
Aaaaa...ma mai gandesc la intrebari. Deocamdata, astea-s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Madau bravo mama!!! Can eu sunt la Campia Lib. Tu esti la bise la terasa...Cand tu esti laBise la Terasa eu sunt la Campia libe. Suuuper. M-am gandit sa te sun dar...sincer am zis ca poate ai treaba de nu esti la terasa!!! Asa ca...m-am abtzinut. Dar maine daca e frumos...ne vedem, nu?

Lorda iaca raspunsurile mele:
1.Eu zic ca da atata timp cat e comestibil. Eu am amestecat fructe si cu cereale sau cu biscuite sau...cu branzica sau iaurt.Adica azi de ex. i-am dat un mar golden, o para si 5 bisc si 2 masuri de cereale de orez cu mar ca sa le mai ingroase si a basculat fi'miu toata cantitatea!
2.Daca e primul fruct pe care il introduci da...adca nu...eu zic ca nu e necesar sa ii dai separat. Daca e aliment adaugat altor alimente eu zic ca e ok. Eu asa am facut. I-am dat sucurile prin adaugare cate unul iar apoi am ingrosat cu pulpa fructelor, iar fructele noi le adaugam pur si simplu.
3.Bineintzeles. Suculetzul presupun ca il dai intre mese dar banana cu ceva sau simpla reprezinta o masa nu? Oricum eu zic ca se poate!
4.Bineintzeles. Si eu i-am dat si i-au placut rau. Eu i le-am amestecat cu branzica si...yamiiii!!!
Acuma eu iti zic punctul meu de vedere si cum am facut eu dar...eu sunt mai dusa cu diversificarea sial meu copil este un copil suuuperrezistent si a acceptat totul superok fara sa imi faca probleme. Mai asteapta si alte raspunsuri si...ia si tu ce crezi ca se potriveste puiului!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Lorda, sigur k poti sa-i dai copilului in aceeasi zi fructele acelea. Banana nu e neaparata nevoie sa-i dai inainte, poti sa o bagi in combinatie (sau ce ziceai tu acolo e suc, fara pulpa?) merge si nectarina si piersica, gustoase sa fie
Dordiaabia astept pozele cu piticii . Eu am trecut la cratita, fac dovleceii "umpluti" ai piticului, cred k mai am de fiert la cadavrul ala de gaina vreo ora.....
Madau(si cine mai vine prin IOR) tel meu e 0724221169, poate ne intalnim mai multe la o cafea, plimbare si ce o mai fi....

Feciorul meu a descoperit apa fiarta si dormitul pe-o parte (pana acum vreo 2 zile eu il rasuceam, el se punea la loc pe spate, ma dispera chestia asta, k i s-a cam turtit capu' la ceafa), acum am dat in patima dezvelitului...

Adina si BB Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am intrebat si eu de vaccinul antirujeola, dar vad ca nu mi-a raspuns nimeni, mai incerc inca odata, deci : sunteti sau nu de acord cu el la 7 luni? Noua doctorita asa ne-a spus, ca ne va suna cam intr-o luna de la cel de 6 luni ca sa-l facem, ca cica nu are reactii si ca e ok, voi ce stiti?

Lavi , bine ai revenit! Unde a-ti fost la munte? Cum sa-u descurcat fetele? Mai ales Nati ca e prima ei iesire. Si noi vrem sa facem o iesire inainte de concediul din august ca sa vedem cum reactioneaza fata la drum lung.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput