Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Lordra, eu i-am dat piticului meu banana cu branzica si mar copt, si a papat-o tare bine. Azi i-am adaugat si piersica (cu par) si a fost yamiiiii. Numai ca ne-am cam chinuit ca ne iese un dintisor. Dar am fost viteaz si am bobinat tot. Noi am bagat mai intai un aliment si apoi am venit cu altul. Acum bobinam cam tot. Si am ajuns de toata lumea ne zice ca suntem de un an. :))
Pupici

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Addya cred ca le pun in seara asta ca....stau mai mult la calc.

Catutza sry dar habar nu am. Inca nu m-am hotarat dar merg la sor'mea la bv si cumnatul meu e medic si ma sfatuiesc cu el si asa ma hotarasc. Apoi intreb si Dr si vad si parerea lui si....oi mai vedea.Sry ca nu te pot ajuta mai mult. Cand aflu parerea cumnatului meu...ti-o transmit si tzie.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Dordia cum pun si eu un link cu poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

dayssy, ai albumul facut deja?

Adina si BB Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bau-bau, thank you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu ii dau de cateva zile Nataliei piersica obisnuita, din piata, de import - asta e. O curat de coaja iat miezul il zdrobesc cu furculita. Mananca 2 piersici, cam asa. Se da in vant.

Lordra cand introduci un aliment nou, il introduci gradat. Poti sa-l combini cu orice cantitate de alimente deja introduse.
Eu in principiu ii introduc fiecare aliment gradat, in 3 zile, pana ajung la cantitatea "maximala". Dupa 3 zile incep alt aliment. In afara de ou la care am o schema speciala de la drita.

Cu combinatiile - ideea e sa-i ducem cat de cat spre stilul nostru alimentar. Daca vrei. Dar libertatea e mare. Insa de ex galbenusul e bine sa-l amesteci in piureul de cartof ca cica nu stiu ce din cartof favorizeaza absorbtia a nu stiu ce din galbenus.

Noki de mult voiam sa-ti zic: giumbuslucurile la masa 9facute de parinti ca sa pape puiul) par o solutie pe termen scurt dar pe termen lung devin paguboase: pt ca puiul incepe sa faca mofturi tocmai de dragul (ca sa provoace) spectacolul pe care i-l pui in scena. Asta am cetit, nu-i de la mine. Masa tre' sa fie masa, omul cand mananca trebuie sa se concentreze la mancare si nu la cantece, jucarii, etc. Pare f f greu dar risti sa intri intr-un cerc vicios in care tu faci spectacole tot mai grandioase si ea mananca tot mai putin.

Eu se pare ca am rezolvat-o cu piureul de cartofi. Ca nu-i placea nicicum. I l-am amestecat cu un pic de morcov. Azi am inceput sa-i intyroduc galbenusul.

catutza am fost la Moeciu de Sus, la o pensiune gasita la fata locului. Nu a fost prima iesire, am mai fost de Pasti la Alba Iulia si distanta e cam dubla. Ne-am simtit f bine. Desi clar, e mult mai solicitant in concediu cu 2 copii decat doar in cuplu. La intoarcere pe autostrada Natalia s-a trezit pe ultimii 20 km si ii era si foame dar n-am mai vrut sa oprim pana acasa (eh daca se ajungea la scandal opream noi undeva), iar Silvia a fost o surioara tare buna ca a "tinut-o de vorba" pe nati, ii canta, se juca cu catelul ei de plus care venea sa o pape pe Nati, iar Natalia radea in hohote.... asa ca au stat amandoua in spate, fiecare prinsa in scaunelul ei si eu in fata, linistita.

Vaccinul de 7 luni - antirujeolicul - cica nu s-au primit vaccinurile asa ca mai asteptam, ne suna. Asta e situatia la noi. Eu nu iau nici o pozitie: daca ma cheama i-l fac. Daca e de la minister stiu ei ce stiu.

Noki si Dordia multumesc pt urari!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

cand editezi postul ai sus, exact deasupra la "culoare" un buton cu un glob pamantesc cu un lant pe el, apasa pe ala si ti se deschide separat o fereastra. dc im aduc bine aminte, in primul dialog te intreaba ce text vrei sa dai pt linkul tau, apoi iti cere hyperlinkul (http://etc etc)
scuza-ma daca ti se pare ca am explicat ca la copii, defect profesional, deh.
mult succes, astept pozele !

Adina si BB Razvan

Mergi la inceput

Addya multumesc. Sper ca imi reuseste http://pg.photos.yahoo.com/ph/dayssy2003/album?.dir=a82cre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photoss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Vad ca e Addya pe faza.. ca pana ma cacai eu....

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput