Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna si de la noi plajistele!
Am avut un weekend splendid, pana la urma ne-am dus la vila prietenilor nostri, asa ca o petrecere de adio, inainte sa plecam in Olanda.
Am fost o rasfatata, sotiorul meu a stat cu missa ca sa ma lase sa ma bronzez si sa ma balacesc la piscina asa ca actualmente sunt ca un rac fiert . Iar duminica a fost si ziua mamei aici in FR iar baietii din gasca ne-au oferit buchete superbe de flori - am inteles ca a fost ideea sotiorului din dotare. Mey ce mandra sunt!
Missa a fost o bomboana de bebe, cuminte, curioasa, surazatoare, sociabila cu toata lumea si...mancacioasa de m-a speriat. Pai cred si eu, tinuta numai in aer liber si curat. Noroc ca am avut 2 borcanele de rezerva...
Deci, in concluzie, tare bine m-am simtit si tare nu as vrea sa plec din zona...ma imbarbatez ca pot sa vin de cate ori vreau dar parca nu e acelasi lucru...
Voila, voila, am pus cateva poze la semnatura, insa sincer nu ne-a prea ars de fotografiat, am fost ocupati cu gratarelele si cu balacitul!

Sper sa apuc sa va citesc un pic...


Alina si Amalia 17.11.2005


Poze noi de Sanary mai 2006


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

madau...am uitat sa iti spun ca ai o papusa de fetita cu ochi superbi.si daca tot am mai scris hai sa te mai intreb ceva.Cat de des sta fetita ta pe burta zilnic? A mea o tin dar nu prea mult ca se plicti si o mai tin intr-un scaunel ptr. bebei si acoo se plicti ...apoi in pat si asmd.In fund u sta singura.
Despre branzica ce o pregatiti in cas,in lipsa de calciu se poate face cu iaurt? Citeam pe aici la 300ml lapte,cand fierbe se pune jum.pahar iaurt....e ok? as incerca si eu poate poate o invat si eu pe micuta mea sa pape ce face mami su nu numai borcanase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, intru si eu pe fuga sa va spun ca, daca tot ne-am pornit toate la trimis de filmulete cu bebeii, am trimis si eu un link pe adresa din contul comun cu Rianna la baie - am pus acolo filmuletul ca na, suntem la baita, in ... costumul Evei

Am reusit sa citesc din urma si sa vad toate pozicile si filmuletele - superbi toti bebeii!!!

Madau, multam c-ai raspuns la intrebarea pusa de ancaloredana, ca ma intereseaza si pe mine. Acu', daca tot te-ai "oferit" sa raspunzi, te mai intreb si eu ceva: borcanele cu mancarica organica se gasesc in RO? De fapt, nu stiu de ce te intreb, ca oricum la Hateg... nu prea as avea sanse sa gasesc mare lucru. Si-am vrut sa mai zic ca 40-50 de mii borcanasul mi se pare foarte mult!!

Fug ca mi se maraie odrasla, sper sa revin. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mai, hai sa va zic un secret, mai ales lui Cristina Negara. Seboshenia a servit laptic de vaca la punga, 1,8% diluat cam cu 20 ml la 180 ml cu apa, bine fiert si indulcit cu zahar, asa, putin, de gust. Din motive pur financiare, de pe la 5-6 luni incolo. Abia mai tarziu, cand am putut sa ii dau lapte integral ( ce integral, ca Darling are 20% grasime !!!) i-am dat lapte praf Darling, pe care il consuma cu regularitate si acum.
Si n-a avut bietul copil nimic, eu Doamne ajuta ! n-am vazut diaree la copilul asta, e neam de capra, face numai kkreze...

De iaurt nu putea fi vorba, de gustibus as zice, n-a vrut sa puna gura !!! A mancat insa cu placere Danonino ( eu cunosc bine fabrica si diverse "afaceri" de interior m-au convins ca sunt 100% produse pe bune, natural - n-am zis naturale sa nu va ganditi cumva la ecologice !!! - si biosecurizat ) si exista in acea perioada si un produs care se numea Danissimo ( branza dulce cu arome )pe care iarasi il devora, cu tot cu amidonul modificat...
Am vazut ca au aparut acum pe piata niste produse poloneze de la Bakoma, tot gen Danissimo, foarte gustoase. Eu personal as da la copil...Tot de gustibus, ca nu exista expresia "de pareribus"...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Nu ne merg filmuletele de nici un fel, cele dropShots...!!!!Nu le pot vedea decat pe cele din contul comun.

Azi avem un coltisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Iata-ne si pe noi ajunsi la magnifica varsta de 6 luni. Multumim Dordia de urari.
Dimitrie creste mare si frumos, e un copil vesel si cuminte, este la stadiul de mers, nu stiu daca sa il numesc de-a busilea, cu spatele. Isi ridica fundul greu cu pamers si se impinge in maini si da in spate. revenit la vechiul lui hoby, isi da pantalonii jos, de data asta sunt convinsa ca o face constient, isi degusta degetele de la picioare, se pare ca au un gust foarte bun.
Intelege cand ii spun sa ridice fundul sa ii pun pampersul si spre marea mea mirare o si face, imi intinde piciorul atunci cand ii spun " da sa pupe mama piciorusul", e mancacios, nu face nazuri la nimic, acum nu mai scoate limbuta decat deschide gura si tipa daca intarzii cu lingurita. Ne jucam, mergem amandoi de-a busilea prin pat, facem ca un leut cand vedem vacuta ( are o vacuta din plus pe care a primit-o la botez de la niste prieteni si o smotoceste pe aia de nu stiu ce o sa mai ramana din saraca vaca. O musca de urechi, o trage de coada, coarne, picioare, o arunca dintr-o parte in alta e vai si amar de vaca), dansam, ne iubim, etc.

Cam atat deocamdata despre noi, o sa trimitem si noi cand putem nishte poze si datele,(si retroactiv).

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Pisi, sa-ti mai zic ca-s abia la fructe? Stai sa vezi cand io-i face o supa lordriana, ca le am cu gatitu'...
I-am dat nectarina pasata, caisa pasata, nectarina + mar....abia mi-a gustat. Si zau, le-am ales pe cele mai dulci, iar io ma lingeam pe buze cand gustam de bune ce erau. Pai daca ea face mofturi la astea, pai cand o sa ajung sa-i gatesc io - antitalent convins - ce-o sa mai faca?
Super nashpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Am uitat sa spun ca are o placere nebuna sa apuce periutele de dinti si sa le bage in gura, drept pentru care i-am cumparat una si de fiecare data cand ajungem in baie o inhata, ca e cea mai colorata si o baga in gura cu perii si se cam stramba dar continua sa o bage. Asa ca noi suntem baieti mari si ne spalam in fiecare zi pe gingii si pe coltisorul de canin care a inceput sa se iveasca.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Maine-i dau banana....vedem ce zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Pun pariu pe un bax de banane ca o sa ii placa!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput