Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 2

madau spune:
Revin, desi spusesem ca nu va mai stresez pana diseara, azi sunt in verva mare. I-am dat Mirunei spanac azi. Adica spanac cu cartofi, cu carnitza de vita si unt. Buun, a mancat cam 4-5 linguritze dupa care bineinteles ca a inceput sa se strambe zici ca-i dadeam matraguna. Ce-mi vine mie in cap? O piatra o sa ziceti..Ei nu, eu mananc spanacul foarte acru, drept ptr care am zis sa-i dau si ei asa, ca oricum e fan lamaie. Si i-am stors cam un sfert de lamaie in el, a iesit o acritura, cum ar zice tati "monstruoasa", dar surpriza a lins farfuria
Deci vad ca a imprumutat majoritatea gusturilor de la mine. Ii prevad un viitor maretz lui tati, ca si asa e oropsitul casei cand vine vb de salate si alte chestii care se servesc cu otet
Lordra ma bag si eu...poate nu-i place ce-i dai. Incearca sa-i dai marul facut la cuptor, majoritatea bebelusilor l-au papat asa. Eventual poti pune putin unt deasupra. Sau schimba cu alt fruct: para, banana, nectarina, etc. Hai sa ai bafta si Dara pofta!Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

madau spune:
Ancaloredana iti raspund eu
Gasesti aici borcanase de la Hipp de toate felurile, cred ca e cam aceeasi oferta ca si in afara, eu m-am uitat pe site-ul lor si-s majoritatea celor care se gasesc si la noi, Nestle de asemenea, mai gasesti si Bledina dar mai rarutz. Deci eu zic ca ai de unde alege, n-are rost sa te cari cu ele de acolo. Pretul s-ar putea sa fie mai maricel decat la voi, aici sunt undeva intre 40-50 mii lei borcanasul.
Pupicei si..cand veniti?Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

crissy77 spune:
Noki, de sugestii. Apucasem sa fac branzica si nici nu aveam iaurt in casa. Oricum am salvat si in cap si pe hard ideea si data viitoare o aplic.
Sa va zic de branzica: Cum am facut, nu stiu, ca am scapat si laptele in foc si l-am si afumat un pic. Din jumatate de litru mi-a iesit gramada de branza din care am balotat si eu... si acum mai simt gustul calciului in gura... Mda, la vederea linguritei Elise a deschis gura... s-a strambat, a molfait in scarba, a inghitit. A avut curajul sa mai deschida o data gura insa a treia oara nu mi-a mai mers. Am aruncat repejor un varf de banana peste branza, frecat energic, dat la plod, plodul nu s-a plans dar nici bucuros din cale afara nu a fost. In schimb, mamica foarte fericita ca plodul a-nghitit branzica. Data viitoare pun mai putin calciu, si lapte ca a iesit prea mult din jumatate de litru.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Filmulete

roxisialexia spune:
Buna ziua mamici, va doresc o saptamina senina !
Mara95 iti multumesc mult
Ilenutza de acolo vroiam sa cumpar dar s-a epuizat stocul.
Melku conopida constipa?
Madau cum se face budinca?
Gandacel si eu am una bucata kinderitza chelioasa si cu gene dese....tu l-ai arvunit???
Si felicitari pentru primii pasi, cum se descurca bogdanel?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

ancaloredana spune:
madausi mersi de raspuns
noi plecam in 6 august ptr 3 sapt. si nu stiu ce sa iau la mine....adica ar fii multe ..

roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by negaracristina
Noki,de sugestii. Apucasem sa fac branzica si nici nu aveam iaurt in casa. Oricum am salvat si in cap si pe hard ideea si data viitoare o aplic.
Sa va zic de branzica: Cum am facut, nu stiu, ca am scapat si laptele in foc si l-am si afumat un pic. Din jumatate de litru mi-a iesit gramada de branza din care am balotat si eu...si acum mai simt gustul calciului in gura... Mda, la vederea linguritei Elise a deschis gura... s-a strambat, a molfait in scarba, a inghitit. A avut curajul sa mai deschida o data gura insa a treia oara nu mi-a mai mers. Am aruncat repejor un varf de banana peste branza, frecat energic, dat la plod, plodul nu s-a plans dar nici bucuros din cale afara nu a fost. In schimb, mamica foarte fericita ca plodul a-nghitit branzica. Data viitoare pun mai putin calciu, si lapte ca a iesit prea mult din jumatate de litru.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Filmulete
Bine ca am vazut postarea ta, ca uite cum stateam eu linistita si citeam....am uitat ca nu i-am facut branzica!!!
Cred ca toti bb prefera banana.LA 250 ml lapte doua pastile calciu lactic.
Azi i-am dat pentru prima data brocoli in piureul de legume, nu stiu cat de mult i-a placut, cert e ca a mancat ceva ceva.
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

crissy77 spune:
Si acum intrebare de baraj: branza, iaurtul si untul sunt derivate ale laptelui dulce. Le introduc treptat pe fiecare din ele, sau pot sa-i dau direct iaurt cat doreste domnisoara daca am introdus branzica de vreo 4 zile (sa zicem)?
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Filmulete

roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by negaracristina
Si acum intrebare de baraj: branza, iaurtul si untul sunt derivate ale laptelui dulce. Le introduc treptat pe fiecare din ele, sau pot sa-i dau direct iaurt cat doreste domnisoara daca am introdus branzica de vreo 4 zile (sa zicem)?
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Filmulete
Treptat,totul se introduce treptat!

addya spune:
cristina, mie mi-a zis doctora sa-i dau la inceput un pic iaurt (2-3 lingurite) shi dc nu se kk imprastiat sa cresc treptat pana la un borcan. asa am fct, rezultat ok, intr-o sapt papa 1/2 borcan lejerut.
stiu k la altii a tinut cu "cat vrea de la inceput", al meu e mai sensibilos...deh
Adina si BB Razvan

dayssy spune:
Bb al meu papaceste branza facuta din juma kg lapte, dar nu vrea deloc iaurt. Cum sa fac sa accepte iaurtul? Nu-l vrea nici cu fructe puse in el.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)