Nou stil de viatza (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Doina, .Asa e perioada asta, mai stresanta.Nu-ti fa probleme, va fi bine.La Oana tot asa a fost?Daca da, atunci nu-tti fa probleme din privinta lui tzutzu; daca n-a divortat atunci n-o face nici acum.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

La Oana nu a fost chiar asa, stateam cu ai mei si mama facea toata treaba , nu aveam alt copil pentru care sa-mi tremure sufletul la fiecare partz si am stat mai mult acasa inainte de nastere.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miag

Doina, santate Onitzei...
In legatura cu burtica, offfffffff mama draga, parca imi amintesti de mine acum aproape 2 ani....stiu cum e mama, lasa ca trece si asta...hai capul sus ca noi suntem aici pt tine....

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Ma inscriu in club, Sofia racita, nu febra f mare.dar.azi noapte cu plansete inexplicabile si violenta,a dat din picioare etc...ma intreb ce-o fi vazut?

hm........

iar eu am luat raceala de la ea.

Doina...n-ai pe nimeni sa te ajute? Sanatate Onitzei...trebuie sa ai grija si de tine, nu se poate!!!

Multzumesc mult!
Multa sanatate!
MA ajuta mama si tzutzu, cat de des se poate , dar tot mi se pare greu.

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Nastad sanatate Onitei si tu ai grija de bb din burta !!!!
Delidana pt raport +1kg, tananaaa ma asteapta un mare porc......

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

fetelor..sunt buna de impuscat...azi nu am mancat nimic pentru ca nu am avut timp si seara ce credeti ca am balotat:
-niste paste cu branza ramase de la Roland;
-2 bucati de tochitura;
-pufarine de la Roli;

Nui stiu ce sa ma mai fac..o sa ajung la Paris cat un porc si nu o sa imi iau nici o haina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by miag

Nui stiu ce sa ma mai fac..o sa ajung la Paris cat un porc si nu o sa imi iau nici o haina...

Exact acelasi lucru mi s-a intamplat mie anul trecut, mai aveam o luna la dispozitie si trebuia sa plec la Paris si eram deprimata ca nu o sa-mi iau nimic ... vreau sa-ti spun ca asta m-a mobilizat cel mai tare si am reusit sa dau jos 6 kg intr-o luna, apoi am continuat sa dau jos la Paris ( dupa atata mers pe jos, in doua saptamani am mai dat inca vreo 2 kg ). Dar am baut si 2 l de apa pe zi, incat l-am disperat pe sotul meu cu . Si era o mare problema, deoarece WC publice se inchideau la ora 18,00!
Ca magazine iti recomand "Un jour ailleurs" pentru haine, "Heyraud" pentru incaltaminte, "Sephora" pentru parfumuri si cosmetice.
Cand pleci si cat stai?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Azi ma simt super: un ochi rosu si mic (cred ca de la atata puroi), nasul, gatul, toate infundate cu acelasi p....
Partea buna e ca nu am pofta de mancare si am slabit 2 kg. (am doar 8 in plus)
Mi-am sunat medicul, a zis sa mai stau 2-3 zile cu lamaie, miere si tantum verde, apoi vedem daca e nevoie de antibiotic.

Eftimie, fenobarbital mi-a prescris medicul. Nu i-am dat de capul meu.

Sabina, sanatate Sofiei!

Nastad, ai grija de tine. Asa e, trebuie sa ne ajutam singure. Nici eu n-am ajutor, cand ma gandesc la ce ma asteapta....

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

MEPHALA SI SIGRID

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zisaCami

Cand pleci si cat stai?

Cami

Cami, plec pe 9 iunie si stau doar pana pe 12 seara, deci 3 nopti si 4 zile...cred ca o sa aplic o dieta de urgenta...dar nu o gasesc...astept sugestii, orice in afara de daneza, ca pe aia nu o pot tine sub nici o forma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza!
Azi ma simt super: un ochi rosu si mic (cred ca de la atata puroi), nasul, gatul, toate infundate cu acelasi p....
Partea buna e ca nu am pofta de mancare si am slabit 2 kg. (am doar 8 in plus)
Mi-am sunat medicul, a zis sa mai stau 2-3 zile cu lamaie, miere si tantum verde, apoi vedem daca e nevoie de antibiotic.

mephala...sanatate multa, sper sa scapi fara antibiotic...

Mergi la inceput