Nou stil de viatza (105)
Raspunsuri - Pagina 3
Eftimie C. spune:

Raport: 81kg.Bene!
Khristin, nici eu nu rezist fara lichidul vital (a se citi cafea); dar tu ai ambitie/vointa
mare daca nu ai baut deloc 
Leeloo, am auzit de dieta lui Catalin Crisan, dar nu cunosc detalii.Am sa dau o cautare sa vad ce si cum...Tu, tine-o tot asa!![]()
Crystina, Doamne ce ne mai spui...Oare lui Lilly nu-i prieste vremea din UK, de aia raceste asa des?
Carmen, se poate da fenobarbital fara prescriptia medicului?Nu e periculos?
Sanatate multa iti doresc si ai grija de bb2 (mergi la un dr)
An-K, bravo...Daneza o poti tine din nou, dar modificata (cam ceea ce fac eu acum)
Tzuni, pe unde umbli?Servici-i?Ne lipsesti.Si apoi, ne esti datoare cu detalii despre cum te-ai petrecut (sper ca ai facut-o in week-end).
Mia, pup socrela aia buna care va lasat...
"libera la mare/stau cu tine la soare..."
Daria, daca papi ceva interzis la petrecere, scoatem biciul.PS: Vrei sa dobori un record?In ritmul in care slabesti tu...Vreau si eu 

Gata ca m-am lungit tare mult.Un
pe obrajori la toata gasca 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Mik spune:
Buna dimineata, frumuseti !
Apar si eu ca fiul ratacitor dupa aproape o saptamina.
Crystina, multa sanatate la puicuta ta ! Stiu ca e greu pentru parinti cosmaruri din astea, dar nu prea e mare lucru de facut. (eu faceam asa ceva la cea mai mica febra, nu va povestesc ce cosmaruri aveam ca sa nu va sperii).
Mephala, eu zic sa te duci la doctor daca nu-ti trece. La sarcina poti lua totusi putin paracetamol, dar nu aspirina si nici ibuprofen. Sanatate !
Cum spunea cineva bate un vint teribil pe topic. Eu am avut rosu in git si am fost simbata la doctor, mi-a dat antibiotic modern (in 3 zile mi-a trecut) si m-a pus sa fac analize ca par anemica rau.
Am avut un week-end lung tare si invitati asa ca m-am porcit nitel.
Deci : vreau un porc in freza : +400g (adica 52,2kg). Sa-mi fie rusine !
Grasimea s-a concentrat pe burtica, asa ca am inceput din nou aseara sa fac abdomene si putina bicicleta. Sper sa-mi recuperez repede talia de viespie.
Meniul de azi :
- tartine de piine prajita cu dulceata de capsuni. cafea neagra
- salata verde, rosi si castravete. carne de miel. o para
- salata verde cu ceapa, rosii si cuburi de brinza. un fruct
Va pup pe toate in grup.
Mik.
dani_flor spune:
Buna fetelor!
In primul rind multa sanatate puiutilor bolnaviori!! Si eu am doua puici acasa, mai bolnavicioase decit media, stiu cit de stresant este ![]()
Raportez si eu...
Saptamina trecuta am fost cuminte pina vineri. Iar vineri si simbata mi-am facut de cap rau de tot. Ma rog, am si eu destule probleme pe cap, iar eu la stres fac urit in sensul ca rod in nestire fara discernamint
Asa ca dupa 2 zile eram
rau de tot. Dar duminica si luni am fost foaaaaaaarte cuminte (stiam ca trebuie sa apar in fata voastra
) astfel incit ieri aveam 76.9 iar astazi aveam 76.5.
Delidana, trece-ma cum crezi tu, daca mi-ai pune cele 76.5 m-as mai inveseli si eu, ca altfel ar trebui sa iau porcul! Sunt cam picata din luna momentan, nu reusesc de loc sa ma adun, ma bucur tare mult ca reusesc sa ramin pe linia de plutire, cred ca daca m-as alege si cu kg in plus as lua-o razna de tot.
Va
va urez o saptamina super si spor la slabit.
Mik spune:
Tot eu. uitam de Delidana : aseara am vazut la TV (France2) o multime de reportaje despre Tailanda.
vreau si eu !
Mik.
CristinaT spune:
Buna, imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult, dar nu am deloc timp, va dau raportul: 62.5 kg stagnez.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
szivarvany spune:
Stiu ca nu fac bine, dar acum ma simt in stare sa tin diete. Poate reusesc in viata asta sa-mi ating tinta ...
Succes tuturor !!! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
nastad spune:
Buna dragelor!
Imi este foarte dor de voi!
Multa sanatate puiutzilor bolnaviori!
Stiu ce inseamna ca toata noaptea am pazit-o pe Onitza, a facut febra mare , e maraita, nu mananca si nu doarme.
Eu sunt din ce in ce mai mare, am picioarele butuci.Nu reusesc deloc sa pun lucrurile la punct la servici , adica sa mai predau din ele si sa iau calculatorul acasa.
Am fost la control, colul e scurt, trebuie sa stau in pat sa se mai coaca bb ....aiurea , nu pot sta in pat din motive de copil , gospodarie si servici.
Nu mai am timp de nimic, am cumparat o parte din lucrurile care imi trebuie in maternitate dar nu am reusit sa le pun intr-o geanta, am mormanul de rufe de spalat, mormanul de rufe de calcat, tzutzu cred ca o sa divorteze de catzi cartofi prajiti a mancat(bate vantul in frigider), pe aspirator si mobila e praful de 3 degete, sunt cu moralul la pamant .Mi-e sila de casa, mi-e sila de servici si nu ma mai suport!
Sa ma iertati ca mi-am varsat oful aici....dar unde sa-l vars?
Va pup!
Incerc sa mai intru
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Eftimie C. spune:
Doina,
.Asa e perioada asta, mai stresanta.Nu-ti fa probleme, va fi bine.La Oana tot asa a fost?Daca da, atunci nu-tti fa probleme din privinta lui tzutzu; daca n-a divortat atunci n-o face nici acum.
Daria, eu te sustin si urmez
; sunt momente in care simtim ca "acum sau niciodata" e momentul pentru dieta.
Dani, sanatate si puiutilor tai.Si eu devin o mancacioasa in perioadele de stres 
Zuzilici, ne e dor de tine.Ce face micuta printesa?Mai vrem vesti.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
miag spune:
Doina, santate Onitzei...
In legatura cu burtica, offfffffff mama draga, parca imi amintesti de mine acum aproape 2 ani....stiu cum e mama, lasa ca trece si asta...hai capul sus ca noi suntem aici pt tine....
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Sabina spune:
Ma inscriu in club, Sofia racita, nu febra f mare.dar.azi noapte cu plansete inexplicabile si violenta,a dat din picioare etc...ma intreb ce-o fi vazut?
hm........
iar eu am luat raceala de la ea.
Carmen E, nu voi tine dieta drastica, pt ca nu-mi face bine deloc.
Deja beau mai multa apa(Carolinah
) si m-am mai dezumflat, e clar, mie alimentele semipreparate, incluzand cascaval sau sunca imi fac f f rau.
Doina...n-ai pe nimeni sa te ajute? Sanatate Onitzei...trebuie sa ai grija si de tine, nu se poate!!!
Carmen, paracetamol e sigur permis, ooof, raceala vara e cel mai prost, si mai esti si gravidutza.....
fetele, ma duc sa ma intind nitel....va pup si spor, cred ca avem nevoie de o vacanta cu toatele.....
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.