Nou stil de viatza (105)
Raspunsuri - Pagina 5
zisaCami spune:
Miag incearca un disociat, ce vrei tu - un singur fel de mancare toata ziua; sau pe mese; evita sa mananci seara dupa ora 18 - 19 si fa mai multa miscare ( macar mers pe jos cativa km/zi ) + nelipsitii 2 l de apa, daca poti cu multa lamaie, fara zahar. In timpul asta poti sa te automasezi la dus cu un burete aspru, pana se inroseste piele, apoi cu creme anticelulitice, la fel. Ai sa vezi ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Iar daca nu reusesti asa cum iti doresti, poti sa-ti iei haine fixe sau cu un nr. mai mic si cu siguranta te vor motiva sa slabesti. Mult succes! 
Cami
miag spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Ma inscriu in club, Sofia racita, nu febra f mare.dar.azi noapte cu plansete inexplicabile si violenta,a dat din picioare etc...ma intreb ce-o fi vazut?
hm........
iar eu am luat raceala de la ea.
Sabina, multa sanatate ...

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Miag incearca un disociat, ce vrei tu - un singur fel de mancare toata ziua; sau pe mese; evita sa mananci seara dupa ora 18 - 19 si fa mai multa miscare ( macar mers pe jos cativa km/zi ) + nelipsitii 2 l de apa, daca poti cu multa lamaie, fara zahar. In timpul asta poti sa te automasezi la dus cu un burete aspru, pana se inroseste piele, apoi cu creme anticelulitice, la fel. Ai sa vezi ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Iar daca nu reusesti asa cum iti doresti, poti sa-ti iei haine fixe sau cu un nr. mai mic si cu siguranta te vor motiva sa slabesti. Mult succes!
Cami
merci Cami, asa voi face...un disociat mai drastic..ceva numai fructe si legume...sper sa reusesc...
Mia, mami de
Tzuni spune:
Fetelor, am treaba de nu-mi vad capul, nu-mi ajung doua maini si 24 de ore de munca. Dar o sa se linisteasca treaba la sfarsitul lui iunie. Sanatate multa bolnavioarelor si bafta la slabit. Cand am timp, mai intru sa va "vad".
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
oLo spune:
Fetele, eu m-am saturat de frig! Ieri am fost sa iau fetele de la gradi, si m-au apucat niste nervi ca era innourat si batea un vant de parca era toamna tarzie. Emma mi-a zis la un moment dat ca in curand o sa ninga (partea pozitiva e ca daca ninge, vine Mos Craciun...- aici am luat-o pe aratura). Cum naiba sa fii motivat sa faci sport si sa tzii diete, cand e frigul naibii si iesi din casa cu 7 cojoace?
Miag: cand vii la Paris, sa nu uitzi sa-ti iei paltonu'
Sambata am serbat cei 3 anisori ai lui Anaïs, ocazie cu care am papat bunatate de tort (beep) facut cu manutza mea. Nu ma urc pe cantar de frica. Asta mai imi trebuie, inca un motiv de deprimare. Ma gandesc sa ma duc si eu la Paris ;) sa ma motivez sa slabesc :D Da' numa' ce-am fost duminica si ne-am plimbat cu poneii in Jardin de Luxembourg.
Meph: sanatate multa! Numai sa fii bolnavica nu mai ai tu nevoie acum.
Ieri, am scos din greseala ghipsul lui Anaïs :o. S-a smucit cand voiam sa-i pun o punga peste mana, ca sa-i fac dus, si... am ramas cu ghipsu-n mana. In primele momente m-am speriat, am crezut ca i-am scos mana de tot :o. Pe uirma am incercat sa-i pun ghipsu, dar n-am reusit. Oricum, maine aveam vizita la spital pt scos ghipsu ;)
miag spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Fetelor, am treaba de nu-mi vad capul, nu-mi ajung doua maini si 24 de ore de munca. Dar o sa se linisteasca treaba la sfarsitul lui iunie. Sanatate multa bolnavioarelor si bafta la slabit. Cand am timp, mai intru sa va "vad".
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni, ne e dor de tine...
Mia, mami de
miag spune:
quote:
Originally posted by oLo
Miag: cand vii la Paris, sa nu uitzi sa-ti iei paltonu'
Olo, cate grade sunt la Paris??/ chiar asa frig este??????? eu veneam cu haine de vara:maieutze, pantaloni 3 sferutri, fustite, rochite, etc...
Mia, mami de
oLo spune:
Mia: azi dim erau 8 grade :( Saracele mele rosii, nu cred ca or sa creasca si sa se coaca vara asta ...
Si cumnata mea a venit de la Lyon la Paris in WE. Ca si tine... cu maiouri, sandale/papuci, fustitze(la ei erau 27°) . A trebuit s-o imbrac din cap pana-n picioare cu pantaloni, pantofi, ciorapi, pulover...
leeloo2004 spune:
Fetele intru acum pentru ca saptamina asta nu mai am cum - miine sunt numai in sedinte, iar vineri plec la Barcelona, ma intorc duminica seara, iar luni stau acasa sa imi revin dupa drum... Asa ca la raport vin marti dimineata si sper sa nu primesc vreun
...![]()
Pina atunci va pup si va urez un weekend de exceptie!
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Mik spune:
Mia, la timpul la care vii ar trebui sa fie cald, da' asta nu-ti garanteaza nimeni. In ajunul plecarii te poti uita aici :
http://www.meteofrance.com/FR/mameteo/prevReg.jsp?LIEUID=REG12
ca sa vezi la ce sa te astepti.
DOina, chiar nu poti sa-ti iei concediu de la serviciu ? Ai mare grija de tine, ia-ti macar un orar mai lejer ca sa poti sufla putin.
Mephala, du-te la doctor sa-ti dea tratament cu antibiotic daca nu-ti trece pina seara asta.
Pupam sefa, caci sigur e ocupata pina peste cap.
Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte. cafea
- boudin si legume variate. O portie mica de bdinca de gris.
- salata verde si cruditati cu ceva. un iaurt
Si la mine e frig, am pus din nou incalzirea in functie.
Mik.