Nou stil de viatza (105)
Raspunsuri - Pagina 11
Mik spune:
Salutare
de fete frumoase !
Eu sunt in week-end, ceea ce inseamna cumparaturi, curatenie, stat cu puii mei. Si mincat cit un
.
AM facut saptamina trecuta analize si am vazut azi rezultatele. stie cineva cum e cu potasiu scazut , de la ce si cum se corecteaza ?
Pup pe toate.
Mik.
Delidana spune:
Buna dragelor
Zuzilici, ma bucur ca ne mai scrii, am vazut pozele si sint tare frumoase. 
Mik, nu stiu despre potasiu in mod special dar cind ai deficiente din astea cred ca trebuie sa maninci alimente ce contin potasiu sau sa iei niste vitamine. O cautare pe google te-ar ajuta mai mult.
Miha, te voi trece luni cu raportul pe care l-ai dat azi.
An_k, eu sint impotriva pastilelor pentru slabit. Doar in cazul in care ai incercat cu metodele traditionale (sport, mincat sanatos - fara dulciuri) si n-ai vazut nici o schimbare (ceea ce mi-e greu sa cred dar hai, sa zicem), abia atunci sa se recurga la astfel de metode. Eu insa cred ca tu nu mai ai rabdare, asa e? ![]()
Fetelor, ce faceti weekendul asta?
Va pup pe toate.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
Mik multumim frumos.
Parca scriam mai bine cand eram
dar cred ca cine nu practica ....uita. ![]()
Asa cum am mai zis am avut o saptamana tare dificila si cel mai rau a fost faptul ca la un moment dat Isabella nici macar tzatza n-o mai vroia. Si cred ca ajunsese sa planga si de foame. In orice caz acum suntem bine si daca nu avem crampe sau alte dureri suntem chiar cumintica.
Imi pare rau ca nu-ti pot spune nimic despre analizele tale, dar cred ca un doctor iti v-a spune exact ce trebuie facut. 
Delidana pana la urma visul tau se va implini. Ai sa-i vezi pe talentatii de la Depeche Mode! Asa cum am mai zis sunt si favoritii mei asa ca iti urez de pe acum distractie placuta la concert si traire maxima si pentru mine.
Multumim de aprecieri. Nu ti se pare ca Isabella e cam bucalata?
Crystina sper ca sunteti bine acum si Lily nu mai viseaza paienjeni si alte lighioane. Pupici amandouara si un weekend placut!
Tzuni LA MULTI ANI! fericiti, sanatosi si la fel de tineri ca si pana acum. Mea culpa ca n-am reusit sa te felicit la timp. Azi iti urez servici usor si sper sa ai macar putin timp si pentru sufletelul tau.
Carmen cum te mai simti? N-am reusit sa citesc tot dar eu cred ca infectia de care vorbesti ar trebui tratata cu un pic de antibiotic permis in sarcina.
Doina sper sa nu mai fi asa de stresata si sa reusesti sa te rupi de servici, sa te detasezi de casa si sa-ti faci timp si pentru sufletelul tau. Mami tau nu te poate ajuta un pic la menaj si gatit? Eu am avut mare noroc cu mama si inca mai am. 
Cami cum e
? Inca mai miroase a nou, nu? Ai reusit sa te obisnuiesti cu ea? 
CarmenE multumesc ca te-ai interesat de noi.
Din pacate asa cum am mai zis am avut o perioada mai grea caci altfel v-as fi dat binete in fieare zi si-as fi baut
cu voi. 
Fetelor m-a "striga" Isabella asa ca v-am
pe toate si sper sa mai revin pe ziua de azi.
Zuzilici
de Isabella Maria
zisaCami spune:

Eu am fost ieri la Sinaia si m-am intors seara deoarece ploua si era frig.
Tzuni e buna ideea ta, cred ca ar fi mai bine. Gasim noi o locatie, nu asta e problema.
Va trebui sa stabilim in primul rand data intalnirii si sa facem o listuta cu doritoarele.
Pana acum, daca am fost atenta, ar fi:
1. Delia
2. Tzuni
3. Cami
4. Miag
5. Roxana ( daca data de intalnire ar fi 28 iunie )
Veniti si voi cu propuneri referitoare la o data si o locatie.
Zuzilici esti din ce in ce mai talentata si mai inspirata!
Imi era dor de tine! 
Carolina Multi ani fericiti impreuna si petrecere frumoasa la mare! 
Week-end placut tuturor!
Cami
zisaCami spune:
Zuzilici m-am obisnuit cu
si am constatat ca imi place la nebunie sa conduc
... ieri am condus de la Sinaia la Bucuresti si am facut doar cu 15 minute mai mult decat Costin. Am primit felicitari! Am facut deja 600 km si cred ca 90 % am condus eu. 

Cami
miag spune:
zuzi , ma bucur ca ne-ai scris...am vazut si eu pozicile...superbeeeeeeeee!!!
Cami, succes la sofereala....sa-ti spun un secret? eu cel mai mult ma relaxez cand conduc...e ca un drog pt mine...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
roxana1974 spune:
fetele!
Delidana, zici ca e cool 28
esti in zona in timpul ala?
Cami, chiar daca nu e 28 iunie data intalnirii, voi face tot posibilul sa ajung. Asadar astept si eu propuneri, cu toate ca de fapt 29 mi se pare una nemaipomenita
sau macar in 29 sau weekend'ul care urmeaza, ca pot sa-mi prelungesc si eu atunci sederea...In 28 iunie am o intalnire dar undeva pe la ora 16, deci imi cam ciudateste ziua, ca dimineata nu pot sa fac orice, trebuie sa ma pregatesc, iar dupa, nu mai pot face mare lucru, nu? Ziceti si voi...
Zuzi
m-ai innebunit ce frumos ne-ai scris. Pupici mititicii si bafta in continuare. 
Fetelor, va
pe toate si va doresc o seara minunata si o Duminica excelenta!
Roxa
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
Zuzilici spune:
Mia Paca m-ai descris pe mine cand e vorba de condus. Sunt atat de relaxata de parca zici ca am facut asta inca din burta mamei.
Drum bun la Paris si distractie pe cinste.
Cami
si mie mi-a fost dor de tine. Poate reusesc sa ti-o arat maine pe " nepoatica".
Scuze, da azi nu eram acasa cand ne-ai cautat. Am fost sa-i luam Isabellei o crema de galbenele pentru poponet.
Carmen ma bucur ca n-ai luat pana la urma antibiotice si ti-ai revenit. Azi cu ce ochi ne vezi? ![]()
Anca iti urez bafta multa si ambitie maxima sa nu te scarpini daca zici ca te-astepti sa ai varsat de vant.
si tie si lui Marc.
Tzuni muncesti mai rau ca sclavi de pe plantatie. Iubita ascult-o pe Carmen si mai odihnestete. Cat despre spectalolul care-l dai in casa ...asta ar insemna inca un part-time pentru tine...cam multe joburi soro. ![]()
Khristin bine-ai revenit.
Cum merge scoala? Ai terminat?
Sigrid
si
tie si Adelei.
Leeloo sper ca te-ai distrat bine la nunta si ai sa ne-arati niste poze superbe din Barcelona. 
Roxana multumesc.
Tu ce mai zici cu ce te mai lauzi, in afara de faptul ca vii in Buc. pe 28 iunie?
Fetelor v-am
acum pe toate si va urez Noapte Buna!
Zuzilici
de Isabella Maria
khristin spune:
Delidana, super ca mergi la concert si distractie maxima in RO
. Sa faci poze multe
sa ai cu ce te lauda pe aici
...o sa ne lipsesti.
Zuzilici, sa-ti traiasca printesa
ca n-am apucat sa-ti urez pana acum
. E o dulce asa bucalata cum e, sa te bucuri de ea....ala e tot farmecul copilasilor
. Cat are acum? Eu cand ma uit la fiimea, nu-mi vine sa cred cum trec anii
Mi se pare mie sau seamana cu tati? Pe cand al doilea? Eu intre timp am terminat scolile si mi-am gasit si job asa ca din septembrie mi-s profa 
Cami, welcome to the drivers' club
...si io sint o inraita in ale condusului...sa-ti stapanesti masinutza si la cati mai multi kilometri! Btw, however, am citit ca timpul petrecut in masina influenteaza negativ forma fizica
...parca ar avea sens, nu?
Fug si io la culcare
.
Cristina
noi si poze mai noi