Nou stil de viatza (105)
Raspunsuri - Pagina 10
an-k spune:
Carolinah, La multi ani! Distractie placuta
!
M-am apucat de reductil, incredibil cum taie foamea! Aveam mai mult planificat pentru azi dar am mancat asa:
De dimi 2 felii de paine prajita cot la cot cu fi'mea- deci doar 1 cred![]()
P: 1 mar
S: Legume congelate (brocolli, morcov si conopida)- au un gust-brrr, nu mai iau congelate! cu seminte de pin, ulei de masline si sare.
Va pup
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
roxana1974 spune:
io nu va zic decat ca in 28 iunie voi fi in Bucuresti pentru cateva ore ![]()
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
Delidana spune:
Buna
Carolinah, distractie placuta la mare si "La multi ani" cu ocazia aniversarii a 5 ani de casnicie. 
Khristin, voi merge la concertul celor de la Depeche Mode.
Abia astept! ![]()
Miag, am inteles cum sta treaba cu raportul. Fie cum vrei tu. ![]()
Tzuni, muncesti weekendu' asta? Sa ai spor! 
An_k, azi ai mincat putin de tot si foarte ne-consistent ca sa zic asa... Ai mare grija, organismul se razbuna... De ce iei Reductil??
Roxa-boxa, e o veste buna. 
V-am pupat. Weekend placut!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
La mine a-nceput deja we: is la munc apana dimi. iar maine seara o iau de la capat! Un we frumos si plin de dragoste!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
an-k spune:
Delidana, eu sunt carnivora de felul meu dar azi am tinut post, as vrea sa tin in fiecare vineri, si de aceea arata asa meniul meu, am uitat sa spacific ca inainte de legume am mancat si jumatate de mango pe care l-a refuzat Bia, care are conjunctivita
si s-a delectat azi mai mult cu paine prajita si cartof cu morcov, nu a vrut nic carnita nici fructe nici iaurt
, acu o sa-i fac baita si nani sa vad cum va bea lapticul. Mi-am varsat si io oful, ufff....
an-k spune:
m-am luat cu Bia si am uitat sa zic de ce iau reductil. Am fost la dr cu conjunctivita ei si m-am bagat sa-l intreb pe nea' lui ce si cum despre pastile de slabit coktailuri si ce mai sunt. Mi-a recomandat reductil ca fiind cel mai safe si eficient.
miag spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Fetelor, nu ma dati disparuta in urmatoarele multe zile, ca luni plecam pt 2 saptamani la mare. Asa ca ne mai vedem pe 19, cel mai probabil. Sa fiti cuminti si fericite, mai ales!
Nu cred ca mai intru zilele astea pe net, ca am de pregatit o gramada. Si duminica serbam 5 ani de casnicie. Bilantul este super: 2 copii, o casa si pt mine personal 4 Kg in minus de cand m-am maritat
.
Ne vedem pe 19!!!
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
carolinah, in primul rand ' la multi ani' pentru cei 5 ani de casnicie...sa dea Dumnezeu ca si urmatoarele bilanturi sa fie pline de realizari
in al doilea rind, disptractie placuta la mare....
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
La mine a-nceput deja we: is la munc apana dimi. iar maine seara o iau de la capat! Un we frumos si plin de dragoste!
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuna mama , iar te extenuezi....mai termina mama cu atata stat la job..
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
mihaStroescu spune:
CASA DE PIATRA mireselor de astazi si maine

O sa fiu plecata din Buc pt cateva zile asa ca n-o sa pot da raportul luni dim...
Nu-i nimic il dau pe cel din dim asta: 57.3 Kg (as fi avut mai putin daca nu venea sotul cu bunatati cumparate din duty free).
Week end placut si sa aveti o viata minunata!
Zuzilici spune:
Salut gasca cea frumoasa,
Cu
si
de soi
Si venim dinou la voi
Sa va spunem ce-am facut
De cand nu ne-am mai vazut.
Noi suntem asa cum stiti,
Inca mici si sclifositi. 
Stomatita am facut
De bubite ne-am umplut.![]()
Si-am fost foarte maraita
Si-am facut scandal nenica.
Fuga la doctor am dat
Si medicamente am luat
Ne-a trecut acum gurita
Dar facem pe crancanita
Si deja ne-am alintat
Ca acum am invatat,
C-atunci cand plangem un pic
Mami ne va da laptic
Si in brate ne va tine
Unde e asa de BINE!
Si daca n-o face mamica
O va face mamaita
Care alta grija n-are
Decat sa m-alinte tare.
Cam asta ar fi de spus
De cand nu ne-am mai vazut.
Zuzilici
de Isabella Maria 21 aprilie 2006

. Bilantul este super: 2 copii, o casa si pt mine personal 4 Kg in minus de cand m-am maritat
Ne vedem pe 19!!!