Nou stil de viatza (105)
Raspunsuri - Pagina 12
miag spune:
Neatza natiune!!1
fug la coafor sa ma vopsesc si sa ma tund putin...cand ma gandesc ca mai sunt doar 4 zile pana la Paris....nu imi vine sa cred...efectiv nu mai am rabdare...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
mephala30 spune:
Zuzilici, bine ca ai scris, ne era tare dor de tine si de Izabella.
Eu ma simt bine, mi-au trecut toate durerile
, ma pregatesc amu pentru petrecerea lui Ius de saptamana viitoare.
Pupici multi pe obrazul Izabellei
Delia, noi am fost de dimineata si l-am impartasit pe pui, apoi ne-am plimbat pana la pranz.
Acasa am pus-o de un bors si niste racituri de cocosel
, iar mai pe seara iesim la plimbarica in centru (sunt multi porumbei si Iustin e tare incantat).
Tu cum ai petrecut ziua de azi?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Mik spune:
Mephala, iti duci puiul in Piata Unirii ? (s-au terminat reparatiile ? ) Acolo ma ducea si pe mine mami sa hranesc porumbeii. Multa vreme dupa aceea de cite ori treceam prin piata cu pricina, nu ma puteam abtine sa nu fugaresc un zburator.
Cami, te admir ca-ti place sa conduci. Ca mie nu-mi place, dar n-am incotro.
Ce bine imi pare ca o puneti de intilneala la Buc !
Eu am stat ascunsa de rusine : am mincat o portie de tarta cu afine, si mai voiam una, dar am pus frine si m-am abtinut. Sper sa raportez miine chestii corecte.
Va pup pe toate !
Mik.
Delidana spune:
Buna
Roxa-boxa, in principiu e buna data de 28. Deocamdata nu sint sigura de ziua asta, voi sti mai multe mai tirziu si stabilim atunci.
Carmen, azi am petrecut cu treburi pe linga casa. Ieri am fost si mi-am luat bilet.
Am inceput o noua carte de-a lui Stephen King, "Firestarter" se numeste si se anunta a fi o carte interesanta, ca de altfel toate cartile lui pe care le-am citit pina acum.
Khristin, o sa fac poze dar nu la concert ca n-am voie cu aparat. Si voi o sa-mi lipsiti dar macar cu unele din voi ma voi intilni.
Zuzilici, fetita ta e bucalata, exact asa cum ii sta bine unui bebe. 
Mik, vorbesti de beep cu beep. Sa-ti fie de bine. ![]()
Miag, iti urez de pe acum distractie placuta! 
V-am pupat pe toate si va astept miine la raport!
Waiting for The Night! 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Ioana75 spune:
Buna dimineataaaa
! Vin mai vesela ca altadata la raport, pentru ca am slabit un kg!
Adica am 72 kg. N-am facut nimic deosebit, doar ca lui bb i-a mai iesit un dinte saptamina asta, si am facut cite 4-5 ture pe noapte intre dormitoare, sa ung gingia copilului cu gel
.
Bafta la slabit,
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Tzuni spune:
Neata!
Raport: stagnez.
N-am timp de povesti ca... muncesc!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
szivarvany spune:
Raport: 69 de kile, deh, metabolismul meu a asimilat prajiturile si tortul de ciocolata
dar sa nu credeti ca am regretat vreun moment 
De azi sunt pe mere, 3 / zi si 2 l apa, pana rezist. Si am planuri mari de mers la sala, doar sa reusesc organizarea in casa ...
Pupici tuturor !!! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
mephala30 spune:
Neatza!
Ioana75, felicitari pentru kg. pierdut! 
Tzuni, cat tupeu, auzi...cica n-are timp de povesti ca munceste....mey, da ce crezi tu, ca numai tu muncesti? 
Muncesc si eu, stand acasa cu puiul ![]()
O zi usoara!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin