Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana si insanatosire grabnica lui Razvanel.Mie imi ajunge o punga de Milumil o sapt. si ceva( are acelasi gramaj ca o cutie de Nan0, dar noi pappam doar 4 mese pe zi, dintre care una solida + putin laptic.
Of, of Mira. ai grija de tine. ce bine ca nu ti-ai spart capul si ca a ramas si sotul acasa. doamne fereste.
Alina acum e ok ca e mic, dar cand o mai creste ce faceti?

sunt happy, happy
cu ajutorul centrului de la Chicco, al meu bebe s-a intors si s-a ridicat de pe spate destul de mult in sus.
problema e ca se plictiseste repede de el. l-a tinut jocul 10 min., acum iar trebuie sa-i gasesc altceva de facut.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

offff fetelor ce rau imi pre ca aveti probleme cu bebelasii, Ioana sper sa fie bine Razvanel, Cata ma bucur ca esti bine Bia.
Mira, sa va faceti bine repede, de la mine si Alain.
La Cluj vremea e super nasoala, nu-l scot afara pe Alain, inca are si el probleme cu nasucul si nu vreau sa-l racesc acum cand nici nu i-am afcut inca vaccinul.
pisoi, mersi de informatii, sper sa fie bine, nu am mai fost in nici o vacanta in strainatate cu Jean si vreau sa fie frumos...si pe cat se poate si ieftin ca anul asta am avut la cheltuieli....
Alina, pupici miculai Ayaan, e un scumpic si un cuminte.
Anasebe, Tiberiu e f cuminte si el, ai noroc cu asa bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ana..pai..eu zic ca indiferent de vreme..de 1 iunie..evadez cu galusca....macar pina la Kidex..ca e acoperit..si tot ies..sa vada si ea copii..ca doar e primul 1 iunie..nu?Din viata ei?

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nicoooooooo Ca mare dreptate ai. Daca nu putem iesi in parc, mergem la Kidex. Eu vin sigur, ori acolo...ori dincolo....

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Alina, parerea mea e ca trebuie sa-l obisnuiti pe scumpicul de Ayan in patutul lui, asa cum zicea si fetele cu cat e mai mare cu atat mai greu. Am o cunostinta care doarme si acum cu copilasul de ...6 ani, daca nu doarme cu el nu sta singur, urla toata noaptea. Pune-l in patut dupa ce adoarme, se va obisnui si nu va mai plange ca daca nu, peste vreo cateva luni.....nu-l mai puteti dezvata sa doarma cu voi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Alina Si eu sunt de aceeasi parere. Ar trebui facut un efort (cam mare ce-i drept)si mutat copilul in patul lui.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ana..deci e ok...daca nu e parc..e Kidex...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ioana- sanatate multa lui Rzvanel!
Mira- mare griaj de tien si pupicei la kids si sanatate si tzie si Dariei, sa scape Selin!
Alina- subscriu al ce zic fetele cu dormitul lui Ayan la el in patutz, eventual chiar siinc amera lui, noi nici amcar aici in ro nu facem exceptzii- pe emma la socrii am pus-o sa doarma in carucior saraca, si desi nu avea loc cum ii placea, a bagat 10h de somn!
ANAS-deci punetzi de intalneala-aici joi zic c aploua, in Bucu nu?
Linda si Irina- unde suntetzi?
Nico si Ursulian-bafta cu exameneee!
Giova- bravo lui Marco-= Emma de vreo 2 sapt juamte face din astea si nu prea ii mai place deloc inclinata sau culcata -max 10 min vrea in picioare
Anda- pupicei si sa iasa totul cum vretzi- ce face Mark-iubitzelul meu mic, am mai avut eu un prieten cand eram in lice-iar dc ma mai pacaleste Dragos sa-i fac un baiat asa il va chema sigur!
MONI-am executat ce am promis- sper joi sa ai o surpriza-pupicei lui Di si sa vezi ca-si revien cu lapticu'-doar stii ca si emma a vut faza asta chiar inainte cu 2 zile sa decolam de acasa!
Emma a mai papat acu 20 min 150 ml laptic cu 2 masuri cereale de orez si in sfarsit baga un somnic si ea, ca am iesit alk posta si librarie si pe la 1030 nu reusise sa atipeasca decat 20 min-cand se trezeste o icnerc cu 2 legume ca ieri
Revin-merg sa pap un pic ceva ca si cam nemincata

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Sa nu te superi pe mine Alina, si eu il tineam pe Alain in pat cu mine ziua si dupa o saptamana cand l-am culcat din nou in patut ziua a urlat vreo 3 zile. N-a prea dormit, ma jucam cu el pana se obosea si pana la urma a revenit la dormitul in patut si mie mi-a fost invatatura de minte.

poze

Mergi la inceput

Foarte frumoasa ideea cu intalnitul bebelasilor, noi maine sarbatorim 4 ani de casnicie....cum se duc anii.

poze

Mergi la inceput