Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ANASEBE, fratelo cred ca putea dupa ora 12, dar e ok asa, ca si eu vreau sa ne vedem dimineata. Sa vedem poate se invoieste Gabi.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

IOANA, of, iar e bolnavior Razvanel? Sa se faca bine repede si sa pape tzitzi! Multi si sanatate!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Cata, sanatate Biei, sper ca sunteti ok!

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

ultimele poze

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana 4 zile?! La noi 2,5 zile. Mai mult..nici o sansa. Pupici sa va faceti bine repede.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Salutare si de la noi!!
Fetelor, noi am pus-o!!!! bolim toate trei de nu-i adevarat, Darai sta lipita de mine ca o lipitoare pe jumatate adormita, maraita cat se poate!!!
eu nu fac nimic! Ieri am fost de dimineata la cumparaturi ca am stiut ca nu voi mai putea merge, l-am dus pe david la gradi cu masina si m-am dus repede sa cumpar cate ceva.
doar ceva de mancare trebuie sa fac dar si aia merge repede. Sa traiasca semipreparatele!!!
Am dureri de cap si sunt ametita ieri am avut febra toata ziua si toata noaptea, azi dimineata ma scos sa-i fac laptele la Daria si pic in bucatarie ca lemnul, David vine langa mine il aus si il vad dar nu pot sa reactionez. noroc ca al meu sot inca nu plecase la lucru. Ma duc in pat si mai pic odata in fata patului.....si nu stiu nimic!!! In viata mea nu am patit asa ceva. De cand ma stiu am mai lesinat o singura data cand mi-a luat sange!! Il aud numai pe al meu sot" Mira ma auzi???" I-a fost frica sa mai plece la servici!
Am sunat la doctor cica trebuie sa ma vada, ma gandeam ca-mi da si mie ceva antialergic si gata.....ca de la farmacie nu primesc nimic.....sa inebunesti nu alta..... decat maratul ala de Fenistil picaturi pentru copii care dupa cate vad nu prea ajuta.
Curios, acum mi-a trecut si ameteala si durerea de cap. Dar in rest eu cu Daria suntem pline, Selin nu are decat cateva bubite, sper ca macar ea sa scape mai usor......e un ingeras....e asa cuminte nici nu-mi vine sa cred.
Pe David l-am trimis cu o prietena la gradi, a plans denuma cand a fost sa plece ca el vrea cu mine.
Cam astea sunt noutatile, Daria a adormit la mine in brate cu capul pe birou!
Va pup sa aveti o zi buna!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Aoleu Mira, ai mama grija! Bine ca nu te-ai lovit prea rau la cap! Si bine ca a ramas si sotiorul acasa. Aveti grija de voi!

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Fetele cu intalneala, m-am uitat acum la vreme si o sa fie naspa pe 1 iunie http://wwwa.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR;RO;-;BUCHAREST;&metric=1. Ce facem?

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Poate vine si Cata la intalnire, daca iese maine din spital si se simte Bia bine.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

MIRA, multa sanatate si tie si copiilor! Nu te poate ajuta nimeni sa stea cu tine pana iti revii?

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Alinush Ce sa zic? Tu va trebui neaparat sa stii daca ne vedem sau nu, ca vorbesti cu Gabi, nu? Caci altfel as spune ca vedem noi pe 1 dimineata cum e si.... stabilim atunci. Nu stiu, Nico, tu ce zici? Bee?

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput