Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Neatza si de la putu4breosii de noi!!!
scuzati greselile, dar sunt cu Marco in braye si ii place enorm de mult tastatura mea.
Ne-am trezit la 11.20. a papat la 9 si pe urma somn, ca aici a plouat. de o ora a incetat ploaia.
Sa vedeti ce patesc: il las pe Marco la noi in pat si merg la baie sa ma spal. cum nu mai il aud merg sa vad ce este.El era cu perna pe fata. si-a tras-o sa o bage in gurita binenteles.of,of.
Deci stabiliti o inta;lnire de 1 iunie? fain. si eu vreau sa ies cu nniste prietene de aici, dar sa speram ca tine vremea cu noi.
Ma bucur ca BIUTA e mai bine. doamne ajuta.
Anda sopr la invatat.
Nico spor la stricat bani.
Anabordea cum esti la servici? si bebele?
Denisa odihneste-te mama cat mai poti. lasa-i pe ai tai cu Emma dupa amiezele mai mult.
Alina pai cand va vine cheful de ce faceti cu Ayan? il dati pe margine? tot nu-l puneti in patut? sa vedeti ce suferiti voi mai incolo. eu de abia astept sa ne mutam sa-l bag in camera lui.
Anasebe, Simo, Irinatunza, Bee si celelalte .
sa pap ceva.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
anasebe spune:
Da, da, da. Luam si paturici, papa pt. bebei, pt noi... luam din parc sau aducem noi? Si mie mi-ar conveni mai pe dimineata. Dar oricum gasim si locuri cu umbra in Tineretului.
Ma incumet eu sa propun o ora: 10:00?
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Si pe mine ma bate gandul sa dau la master in toamna. Sa fim sanatosi si oi vedea eu ce fac atunci!
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
nicoleta raducu spune:
Bine mai Gio..asa ma indemni tu..la prostii?Spor la stricat bani...auzi...Zi si tu...spor la strins de bani...HAI IA UN TIE SI UNUL LA MARCOLINO...
ca ai fost dulcik...
Ana..10 e ok...din punctul meu de vedere...
Fetele...am o rugaminte...sa nu rideti daca noi vom fi cea mai mititica....Mica,mica...dar...stiti voi...astea mititele pot face lucruri maaaaaaari...
Hai ..cine se mai inscrie pe lista....????
HAI BUCURESTENCELE!!!!!!!!!!!!!!!!!SARITI!!!!!!!!!!!!!
TARE MI-AR FI PLACUT SA NE VEDEM IN GASCA COMPLETA....DAR...VINE SI MOMENTUL ALA...Nu scapati....
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
alina80 spune:
GIOVA, asa e, prestam cu Ayan in pat cand doarme! Stiu ca pare foarte ciudat, dar nici unul nu vrem sa il punem in patut. Si cred ca nici nu am reusi ca se mai trezeste Ayan noaptea, de multe ori, si se apropie de mine pana ma atinge sa fie sigur ca sunt in pat cu el.
ANASEBE, e ok ora, sa vedem acum cu ce vin, ca la ora 10 nu pot sa-l iau pe frate-miu de la servici si Gabi nu e deacord sa merg cu altcineva cu masina. Asa zic si eu, paturici, mancarica si sa stam mult!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
T_Ioana spune:
Buna fetelor!
Vad ca eu intru mai nou sa plang pe umarul vostru! Si noi suntem iar bolnavi. Avem amigdalele inflamate, aseara am avut febra 39,4 si am ajuns la Urgenta, iar nasul e super infundat si nu reusesc sa-l desfund cu tot serul din lume!
"Batista bebelusului" nu stiu cand imi ajunge, ca am comandat-o duminica si ei zic ca in maxim 3 zile lucratoare, deci maine cel tarziu sper sa o am.....cu pompita nu fac nimik
Mi-e mila de al ca plange in somn si tipa cand se sufoca. De dimineata i-a scazut febra la 37.0 si arata mai bine. Deocamdata nu luam antibiotic, doar biseptol, cate 1/4 de pastila la 8 ore si Nurofen pt febra!
Sa nu va spun ca de 3 zile nu mai vrea sa suga, cand ia tzitzi in gura incepe sa urle, asa ca azi am reusit marea performanta de a scoate 75 ml cu pompa, dupa ce ieri seara abia am scos, dupa o ora de chin,....... .20mlSper sa nu se intarce, speram sa il alaptez macar pana la un an!
Fetele cu laptic praf, cat va ajunge o cutie de Nan de ex.? Ca pe noi ne tine maxim 4 zile!
Sanatate multa la puiutii vostri si pupici de la noi Biei- sa te faci bine puiutza si sa vii acasa cu mami!
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
Alina Dar cand poate fratelo? Mai devreme, mai tarziu?
Nico Las' ca intalnirea mare o facem dupa data de 11. Ai bolunzit! Voi sunteti cele mai mici si noi doi (atat eu cat si Tiberiu) vom fi cei mai . Dar... nu-mi pasa! Chiar nu conteaza asta.
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
alina80 spune:
Deci pana acum eu, NICO, ANASEBE, BEE, plus bebelii, evident! Cine mai vine?
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
nicoleta raducu spune:
Ioana..sugestie...ia beeb...du-te si da 50000 la o asistenta la spitalul de bebe..si roag-o sa ti-l aspire..e cea mai eficienta metoda...noi asa am scapat de mucisori cel mai rapid...
si sa va faceti bine rapidut...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "