Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele,
Buna ideea cu intalnirea de pe 1 iunie dar io am concurs pe 1 iunie dupa amiaza. Asa ca intalnirea asta o ratez! Da' nu o ratez sigur pe cealalta.
SILVI, eu am fost in Grecia la Katerini Paralia (foarte frumos), la Salonic (unde e absolut superb), Meteora (si acolo e foarte frumos). Mie nu mi-a placut Atena, mi s-a parut un oras inghesuit si aglomerat. Am mai fost pe insule Egina, Hydra, Poros, in croaziera si a fost foarte frumos, singura chestie naspa a fost ca nu stiam ca am rau de mare si aveam niste ameteli crunte pe vapor, se invartea totul cu mine. Eu am ramas indragostita de Grecia, abia astept sa ma duc din nou.
Am inteles ca si in Creta e superb, nu am fost dar asa am auzit.
Nici nu stiu ce sa zic, eu cred ca toata Grecia e superba, indiferent de unde te duci. Asta daca iti plac ruinele, mitologia, eu sunt innebunita dupa asta.
Ma apuc si eu de invatat, va doresc o zi minunata, fetele, si intru mai tarziu, cand fac o pauza.
Eu si NICOLE suferim cu invatatul. URSULICA, tu ai terminat de tot examenele?
Gata, fug la invatat.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nico Nu am fost atenta la intrebarea cu culcatul bebeilor. Deci nici macar nu stiu la ce te referi. Cum ii imbracam sau cum ii adormim? Daca e a doua varianta... la mine e simplu: il pun in pat si adoarme. Cateodata mai stam un pic de vorba, eventual ii citesc... si adoarme.
Pe la ce ora ne vedem poimaine?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Fetelor care sunteti cu invatatul, spor la treaba...astazi ma duc si eu la biblioteca sa ma apuc sa citesc pentru master...ca de cand sunt cu bebele - imi place nimic de zis - nu prea am mai pus mana pe o carte. Poate daca intru la master, ma mai destept si eu putin ca m-am cam prostit de cand stau acasa.

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetele!
Am vorbit cu CATA, sunt ok si ea si Bia, maine vin acasa. I-am transmis ca va ganditi la ea si va multumeste.
NICO, daca te referi cum ii culcam imbracati pe bebelini, eu il culc pe Ayan in body cu maneca scurta, invelit cu pilota mea subtire.
Imi convine intalneala pe 1 iunie in Tineretului. La ce ora? O sa ii zic fratelui meu sa ma aduca la intalneala.
MONI, cu cheful de sex si eu stau prost, dar nu stiu daca e de la alaptat sau de la oboseala.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

SIMONA, spor la citit. Si eu am aceeasi senzatie, ca de cand stau acasa m-am tampit de tot. In toamna ma inscriu la doctorat, abia astept, acum ramane sa imi mai aleg proful, dar chestia asta o sa o fac dupa 1 iunie, sa termin cu concursul ala, ca nu imi sta mintea la altceva.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

MARCH, cum se simte Ioana? Tot asa e cu mucisorii?
ANDA, Cleuta e ok la soacra-mea. Ma simt super vinovata ca am dat-o!
IRINUTZA, frumusica zambareata ta!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Anda...spor la invatat puiuta...
Alina... si tie si la Ayenus....
Ana...de ora...daca ar fi dupa mine...as prefera mai devreme..sa nu fie super cald...oricum paap vom lua si in parc...ca doar nu stam o ora,nu?
Nu luam si niste paturici sa facem si un gen de picnic?
Adica cu niste suculet...si pentru mamici...
Eh..?Ce ziceti?Sau ne oprim la Mac Donalds la un suculet?
Hai sa ne organizam...fetelor...please....

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Pisoi, ce concurs ai pe 1 iunie ca sunt curioasa...si la ce doctorat te inscrii, adica pe ce domeniu?? Imi place cand aud ca cineva invata, parca imi vine si mie cheful.

poze Clara

Mergi la inceput

NICO, sigur papam si noi ceva! Si eu zic sa stam mai mult, venim cu papica pentru bebelini, in cazul meu tzitzi.
BEE, vad ca te-ai pus ca educatia pe Ana! Eu nu pot, pur si simplu nu pot! Si chiar imi zicea Gabi aseara ce m-am cocosat de cat il tin in brate. Dar nu sugera nici Gabi nimic, ca si el cum incepe sa planga Ayan fuge sa il ia in brate, chiar daca e la masa. Pupici rasfaticii!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

URSULINA, bafta cu invatatul! Asteptam poze!
NICO, nu mai fi mai suparici si cu depresii! Ai o fetita frumoasa, sanatoasa, un sot care te iubeste, trebuie sa iti revii!
ANABORDEA, bafta cu achizitia!
SILVI, indiferent unde mergeti sa va simtiti bine si sa fie frumos!
MARAKI, pe unde esti?

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput