Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 15

Giova spune:
Si eu sunt pe aici, mi-am facut abdomenele, marco doarme si in 10 min. o tai sa-i fac branzica. mai dupa amiaza iesim sa iau legume proaspete pt. supica, ca mi-a fost lene de dim.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

nicoleta raducu spune:
Silvi..multi ani fericiti...impreuna..si sa va iubiti muuuuuult si sa va bucurati de bijuteria voastra...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Denisam spune:
Sa va zic o faza tare azi la posta- legat de serviciile de stat din Ro
Merg cu Emma cu carutzu' azi la posta sa trimit ceva- nu mai zic ca era posta de cartier si cum erau trotoarele si scarile- totusi noroc ca era o panta de urcat la intrare si am putut ajunge ok.S-mi deschid acineva usa ca nu exist acu fotoicelula, nici vorba- dar ma descurc ca d eobicei si ma asez cu tupeul la un ghiseu unde gagica se facea ca nu ne vede, ( erau 4 ghise- 2 stateau si 2 lucrau)-dar avand bebee, am zis ca ma baga in seama- greseala, pina nu vorbesc tare si de 2 ori cu emma" gata mami ca poate ne ajuta doamna sa trimitem ce vrem" -ma ignora total. Cand ii spun c evreau, zice c anua r etimbru mare si c atreb sa fie antisoc pt un CD si sa merg al librarie si apoi ianpoi la ea, ca nu merge cu timbru simplu si sa trimit prioripost- eu bomban un pci cu emma, dar ma execut ca treb sa rezolv, ca doar asa e la noi
La librarie rezolv repede is gasesc totusi ceva carticiel cu povetsi in romaneste de dus la nasicile mici acasa( f. scumpe insa cu cat de subtzirele sunt), si ma intorc la posta, la un alt ghiseu ca cele 2 erau busy si cu cozi si mergeau incet.
Pe Doaman de la acest ghiseu o cunoasteam din copilarie, dar e anu am tzien a minte desi eu vorbeam cu emma, si -mi zice ca da am ajuta si ca numai prioripost merge plicul ca sa nu se fure CD(doar aveam plic antisoc-a dica cu bule-asta cred ca atragea atentzia)si sa scriu adresa si dispare le o usa intredeschisa sa stea la palavre cu una despre tzara ei si nu ami stiu ce- credeaca-mi treb 10 min sa scriu o adresa
-in catev asecudne eram gata, si asteptam si dc vedem ca nu vine ii zic lui emma sa cante sa o cheme
( mai vine si doamna mai in varsta si ea bodoganea ca unde e tipa).Se puen Emma pe un vorbit si un cantat, aproape chiote si aia nika, se facea ca nua ude ca avea d eterminat barfa- si am ridicat vocea sii i spun ca is cu bebe sa ma help- vine ma ajuta, ia banii si zice ca ce galagios copil( cucoana de dupa mine o lauda si vorbea cu Emma
- eu ii zic postaresei ca asa vb copii la 4 luni jumate si ca vrea si ea afara la aer- la sfarsit eram prietene a venit sa o pupe pe mana pe Emma si sa o admire ca ce frumoasa e si etc..
AM mai vazut si ieri la spital cat se mucneste pe aici, cum la fiecare ora sunt in pauze instituztiile de stat si ne mai miram ca nu ne ia UE
Asta e!
Giova- bravo pt abdomene= persevereaza si vei scapa de burtica, si eu mai ies dupa amiaza, si in general ma ajuta mama si tata cat pot si ei- cndn nu sunt la job!
ANAS si restul fetelor- eu prefer cu intalneala pe 15 sau 16 iunie, c apina atunci nu o aduc pe emma la bucu ca ii prieste aici!
Denisa
Denisa ');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

nicoleta raducu spune:
Eu am vazut o porcarie de film..Dark Water...cik psihologic...naspa...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Bee spune:
Gata cu plimbarea noastra. 2 ore. A si dormit putin afara.
Acasa, papat legume, putin, dar multumitor. Eu nu sunt foarte insistenta cu mancarea, ca mi-e frica sa nu refuze ceva. Asa ca draga mea papa ce vrea cand vrea, adica laptic in principal si apoi fructe si legume.
Eu la 10.30 sunt la kineto cu Ana, dar vin direct de-acolo.Uffffff, maine e ziua de care mi-e frica. O sa merg prima oara singura cu matza in scaunul ei. Cu shofatul e ok, sunt super obisnuita in nebunia asta, dar cu copilul plangacios e problematic.Sper s-o prind in toane bune.
Nico, eu o culc in body cu maneca scurta. Am senzatia ca Ana e mai rezistenta la frig deact mine. Ieri era in body cu maneca scurta si avea maini piciore calde. Eu eram sloi de gheata intr-o rochita.
Alina, eu zic ca un efort tb facut sa-l mai dezveti pe Ayan de tine. Noi macar atat am reusit din prima ei zi acasa; somn in patutul ei. Oricum in rest sta la greu pe carne de om.
Mira, sanatate la toti. Si grija multa de tine. Nu poti sa iei pe cineva sa te ajute macar perioada astaZ>
Ioana, sanatate Razvanelului. Saracutul!Amigdalita. Boala asta mi-a mancat copilaria. Numai injectii pe capul meu. Brrrrrr. Dupa ce m-a dus mama la mare, pe la 6 ani, am scapat.la toate, ca mi-e greu sa mai scriu cu o mana (in cealalta se lafaie Anuka)

nicoleta raducu spune:
Care dintre tarile lumii seamana cu sexul femeii?De ce?
-Anglia- deoarece este tot timpul umeda!
-Koreea- deoarece este impartita in doua!
-Romania (in vremurile actuale) -deoarece iti vine sa-ti bagi p..a in ea!
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria

sim0 spune:
Fetelor, daca veniti la Kidex atunci sigur o sa ne intalnim ..... In parcul Tineretului as vrea sa vin, dar nu promit nimic, mi-e frica sa nu se isterizeze in taxi.
poze Clara