Contraceptie de urgenta
Spuneti-mi va rog si mie cam ce se ia in cazul unui "accident" (a se citi prezervativ rupt!). Stiu de "pilula de a doua zi" dar nu stiu exact care sint optiunile. Oricum am sa ma duc la farmacie sa intreb dar m-ar interesa mai multe opinii. Aveti vreo idee ?
nicoleta si matei
Raspunsuri
M&M spune:
In afara pilulei de a doua zi, eu nu mai cunosc o alta metoda de contraceptie , asa zisa se urgenta!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd
merry_p_s spune:
Si eu tot de ,,Postinor''stiu ca e ca masura urgenta.Dar fi atenta ca daca a doua pastiluta nu o iei la timp(adica la 12 ore dupa prima)poti sa o incurci.Eu am incurcat-o in februarie si am ajuns colo
Bafta!
Lolly spune:
Idei avem, solutii... mai putin.
Cineva spunea ca poti incepe sa iei AC, dar... nu cred in aceasta metoda. Cel mai sigur pilula de a doua zi...
jesia spune:
Pilula asta "postinor" e foarte sigura dar si foarte periculoasa din cauza concentratiei mare de hormoni.De aceea la precautii (cred) scrie ceva de genu : este recomandat sa se apeleze la aceasta metoda doar de 2 ori pe an, una la 6 luni adica poti repara greseala ta cu aceasta pastiluta doar o data la 6 luni...
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
Raza de soare spune:
Postinor. Dar pe viitor, ai grija! Postinor nu este indicat mai mult de 2-3 ori pe an!
Mai am doar 4 zile pana la nunta !
Foto
belnicol spune:
Mai fetele, multumesc mult. Nu stiu ce s-a intimplat, de obicei nu avem probleme cu prezele. Dar uite ca s-a intimplat. Am plecat la farmacie.
Nicoleta si Matei
nicole221 spune:
mie mi s-a intamplat o alta chestie....dupa ce mi s-a terminat menstruatia...a treb s ma scarpin
intelegeti voi!si am luat pt orice eventualitate norlevo pilula de-a 2zi;ce-i drept la 26h-in fine!tin sa zic k a fost prima data knd am folosit pilule,urma s merg la ginecolog sa mi se prescrie anumite anticonceptionale!ce nu stiu eu acum:este normal sa imi vina din nou menstruatia dupa numai 1saptamana
?sau sa fie vreo hemoragie?dupa ce am luat pilula d urgenta totul a fost ok,insa dupa4zile am sangerari(poate aparea menstruatia atat d rapid-totusi abia mi s-a terminat acum1saptamana)pe prospect scrie k pot aparea sangerari...dar mi-e teama sa nu fie altceva...ce parere aveti?
balkina spune:
Nu stiu daca imi mai raspunde cineva (fiind un subiect mai vechiut) dar am si eu o problema cu aceasta pastila, Prostinor: am luat-o pe prima la max. 12 ore dupa contactul sexual si pe a doua la 12 ore de la prima. Dupa asta mi-a venit ciclul cu 13 zile MAI DEVREME, iar acum sunt in perioada in care trebuia sa-mi vina (adica la 30 de zile de la ultima menstra) ...si nu mai apare.
Nu stiu ce sa mai cred...Chiar asa rau sa ma fi dereglat...Dupa cat timp isi revine ovulatia (adica reintra totul in normal)? Aveti ideee?
Astept un raspuns cat mai curand...ca sunt cam disperata!
redai spune:
Lolly
off topic:AC e aer conditionat?

on topic si eu stiu de pastila de a doua zi.O ceri a la farmacie, numai ca mai stiu ca din punct de vedere hormonal te cam da peste cap
Lore, mamicutza lui David
POZE