Contraceptie de urgenta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Voua, care ati luat asa ceva, dupa cat timp v-a venit ciclul a doua oara? Ca prima data, adica dupa ce ati luat pastila, presupun ca v-a venit la 10-15 zile (mie la 16 zile).

Inca nu mi-a venit si e a 5 zi de intarziere....Simptome am, dar nu stiu de ce imi intarzie atat....Incep sa ma ingrijorez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluka.miss spune:

Intarzierile acestea mari de dupa Postinor se datoreaza blocarii ovulatiei? Intarzierile de peste 1 luna asa se justifica? Ce inseamna de fapt acele dereglari hormonale despre care e vb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

Eu am folosit o data pilula de a doua zi. Cu siguranta n-a fost vorba de Postinor (de fapt, nici nu stiu daca se gaseste in Canada).
Farmacista mi-a spus ca s-ar putea sa ma simt putin ametita si sa-mi fie greata, dar n-am avut nicio problema.
Ciclul mi-a venit cam la trei saptamini dupa. Mi-e imposibil sa-ti spun daca o fi fost vreo intirziere, fiindca eu am oricum ciclul neregulat.
Singura schimbare: niste dureri de burta si migrene destul de puternice inainte de ciclul respectiv. (Eu fac parte dintre fericitele care nu stiu ce e aia PMS decit din reviste).
Oricum, chiar daca n-am avut incidente cu pilula de a doua zi, nu m-as grabi sa o folosesc din nou. Are un continut crescut de hormoni, asa ca nu prea e de glumit cu ea.
Ce e important: trebuie sa iei pilula la cit mai scurt timp dupa contactul sexual, altfel efectul ei scade.
Laura

Mergi la inceput