Mamici de mai-iunie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 10
ildyqo spune:
quote:
Originally posted by mai_iun2006quote:
Originally posted by ildyqo
apropos , o mica greseala: nr. de mamicute nu este egala cu cel al bebeilor.
Ildi, scuze am citit prea repede mesajul tau si nu am vazut si negatia. Intr-adevar probabil la ultima modificare realizata, nu s-a reactualizat. Scuze, aveai dreptate!!![]()
![]()
.
Steluta36s+.
Nici o problema. nu m-am exprimat eu foarte clar.
am mii de draci. scriu un mesaj si nu apare, scriu altul apare de 2 ori, ma loghez si imi tot spune ca nu-s logata, imi da eroare, ma trimite la lista principala de forum. tr. sa vad ce fac cu browserul asta si scuze pt. mesaj aparut de doua ori si total la nelocul lor.
Ildy
37+ cu bebitzaky
in burticahttp://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png
p.s. si nici acuma nu l-m facut cum trebe. of
iulyp spune:
Nastad multa multa rabdare si multa sanatate la Onitza iti doresc. te inteleg perfect, mai ales ca azi noapte si eu am stat de planton la cap de d'onsoara mucioasa si tusitoare. Chiar ma gandeam ca daca mai am 2 nopti d'astea nu mai apuc data de 12.
Lacri felicitari si bebe sa fie cumintel si necolicos ca vaz ca asta-i baiu acu p'aici.
Aura(37) mamica Nicoletei
POZE
iulyp spune:
Luana m-am laudat io ieri cu programu da azi dadu-i cu nuca'n perete. Dupa o noapte mai mult nedormita si cu contractii la greu(ca mai bine iti pot zice de cateori pe zi am burtoiu relax decat contractat si intarit) ma pocnit croitoritu' si uite asa toata dimineata buchisii tot felul de prostii si acu ma vait iar de........
Da mi-o facui pe asta cu mana mea.
Si sa-ti mai zic ca nu mi-am facut bagaju nici pana acu' de frica sa nu nasc. Paranoia in floare la mine
. Da tot nu-l fac pana pe 11 iunie seara ca-s sigura ca se intampla momentul imediat ce am bagaju facut
. Eeehhhhhhhhhh ce ti-e si cu paranoia asta
POZE
iulyp spune:
gata acu' ma duk in pat pt. vreo 2 ore sa pot sa conduc dupa aia ca trebe sa imi iau mucioasa de la crese. Nu mai zic ca ieri am luat- muscata de picior si cu nasul jdrelit iar. Explicatia la bulit nasos mucios am primit-o da explicatia la ceasul ala de pe picior abia astept sa o auz acum cand oi lua-o.
POZE
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by nastad
Eu sunt din ce in ce mai mare, am picioarele butuci.Nu reusesc deloc sa pun lucrurile la punct la servici , adica sa mai predau din ele si sa iau calculatorul acasa.
Am fost la control, colul e scurt, trebuie sa stau in pat sa se mai coaca bb ....aiurea , nu pot sta in pat din motive de copil , gospodarie si servici.
Nu mai am timp de nimic, am cumparat o parte din lucrurile care imi trebuie in maternitate dar nu am reusit sa le pun intr-o geanta, am mormanul de rufe de spalat, mormanul de rufe de calcat, tzutzu cred ca o sa divorteze de catzi cartofi prajiti a mancat(bate vantul in frigider), pe aspirator si mobila e praful de 3 degete, sunt cu moralul la pamant .Mi-e sila de casa, mi-e sila de servici si nu ma mai suport!
i-am citit si lu' barbatu-meu, sa vad daca ii ring a bell... si zice el.. da de ce vorbeste la singular?!
Vorba lui, cred ca ne-ai definit pe toate in perioada dinaintea nasterii...

Ioana, Carmina, beats me! Habar n-am de ce, chiar o sa intreb; ce spune Ioana are noima, poate pen'ca dau din tzatza.
iulyp, fa bagajul si ascunde-l, sa uiti de el! (da pune undeva un belet, ca p'orma il cati si nu mai stii unde..)
Luana si
HoraHora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
ildyqo spune:
mamici cu experienta, va rog sa-mi raspundeti si la intrebarea de pe topicul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77048
Ildy
37+ cu bebitzaky
in burtica
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png
cristina1702 spune:
Felicitari Lacramioara pt Samburica!!!!!!!!!
ma bucur ca ai avut parte de o nastere usoara....era si normal pt cata gimnastica ai facut...
iti doresc sa ai si lapte mult, sa fie samburica "ca la carte" cu program (cum e Hora) si n-ai treaba...

gicutza spune:
Buna ziua mamici si burtici,
Stie cineva ceva de Voichita? Ea trebuia sa nasca vineri cu cezariana. Am sunat-o joi seara si am vorbit dar de atunci nu mai stiu nimic de ea.
Noi am fost duminica seara la control la Nayel, la spital de data asta. Recunosc ca am fost f. dezamagita, probabil pentru ca am asteptat cam o ora pana sa intru la ecograf. Nayel a iesit la un moment dat de la el din camera de garda si mi-a spus sa-l chem cand se elibereaza ecograful. Doar ca doamna care era la ecograf tot mai iesea si mai chema inauntru o prietena/pacienta de-a ei. Si eu tot ramaneam cu ochii in soare si ma gandeam cand oare o sa se elibereze ca mai erau 5-6 doamne in fata mea. Noroc ca a venit o urgenta si l-au chemat si pe Nayel si de abia atunci si-a adus aminte de mine si m-a luat inainte. Iar in timpul asta d-na doctor controla o alta tipa pe masa.
In plus, tariful a fost mai mare decat la cabinetul particular, spitalul nu am apucat sa-l vad, asa ca nu stiu de ce am batut atata drum pana acolo cand puteam merge la cabinet care e fix peste drum de mine
.
Bun.. trecand peste asta.. bebelina e bine... dezvoltata fix pentru 36 de saptamani, are 2600 g, deci nici f. dolofana dar nici slabuta
. Pe 10 ma mai duc la un ultim control si apoi stabilim data pentru cezariana.
Mai scriu...
Vlad
Sa traim bine!
arleena spune:
whow
....nu am mai intrat de o saptamana si deja e plin de bebei noi....

felicitari tuturor mamicilor LYLY809, FLORYPOP, SHORICUTZA, ADRIELLA, RAALUCUTZA,NEDA,ELA,DIANAR,GABI25,CATXO si sa aveti parte de bebei cat mai cumintei si mancaciosi

noi am trecut la marimea 3 la scutece Pampers....ALEX are 3 saptamani si deja asa de tare mi se pare ca a crescut....si in ultima vreme il chinuie tare burtica si pe el...atata se stramba si se chinuie sa faca besi si caca dar nu pare constipat, dar totusi....doarme mai mult pe burtica si asta il linisteste cel mai bine.....o dilema am....sunt un pic cam constipata de 2 zile si ma gandesc ca oare trece in lapte ceva si-i dai si la bebe starea care o am eu??nu prea am mancat fructe in ultimele zile si se simte
, prea mare lenea pe mine....dar cu un bebe mancacios ca ALEX deabia mai am timp si de altceva.....ieri trebuia sa merg la banca si parca a simtit ca tre sa plec si numa nu vroia sa adoarma.....in continuu vroia sa pape...si dupa un maraton de 3 ore papat adormit 5 min am reusit cumva sa-l obosesc si sa faca nani sa pot sa-mi rezolv si eu treaba.....ma plangeam acu o saptamana ca ma plictisesc ca doarme prea mult.....adevarul e ca noaptea doarme, nu am treaba(noroc ca poate dormi si tati)...
parca mi-e dor totusi de zilele cu burtica....
dar oricum e o mare bucurie sa-ti tii in brate capodopera....
pupici la toata lumea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/arthemis_79/album?.dir=/bc83re2&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
de
ALEX (3w1d - 8 mai 2006)
Amonar spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! VA DORESC BB-EI FARA COLICI SI FRUMOSI SI MANCACIOASI!!

Inaioana
A citi repede ce ai scris despre vaccinare (am sa recitesc cand sant mai limpede la minte). Aici se recomanda inceperea vaccinatului dela 2 luni. Ceea ce m-au intrebat ei este daca in Ro se face des Hepatita B ca ar trebui sa-l vaccinez pe Kailan pt faptul ca eu sant Romanca. Copiii Olandezi nu au nevoie de acest vacin spun ei. Intrebarea mea este daca este adevarat: se face des Hepatita B in RO, se vaccineaza copiii pt asta in RO?
O alta intrebare este: homeopata mea mi-a zis sa nu incep asa devreme cu vaccintaul, ca toata chestia asta cu vaccinurile este rezultatul lobi-urilor industriei farmaceutice pt a castagia cat mai multi bani. Ea zice ca multe vaccinuri nu sant necesare si mult prea devreme pt bb-i. In afara de polio si eventual meningita ea zice sa nu-i fac nimic deocamdata. Ea zice ca vede copii care vin la ea la consultatie care s-au imbolnavit urat de tot dela tot felul de vacinuri. Ea zice ca este abuz de copii....acum eu nu stiu ce sa zic. Adevarul ca am o prietena care nu si-a vaccinat fetita decat polio si mai ceva si nu a avut probleme nicioadata. Tu ce crezi, e bine fondata aceasta parere a homeopatei?
PAPA
Sant geloasa pe programul tau. Si mie mi-au spus aici sa-l hranesc bine de fiecare data ca sa doarma cat mai mult dar nu reusesc....la un moment dat nu mai curge nimic din san si daca ma uit la ceas a trecut de o ora de cand alaptez. Si el se scoala din 2 sau 3 ore. La colici ce sa mai spun!!! Sant chiar invidioasa! Sa nu aiba colici....ce noroc pe capul tau!!!
Am citit despre Sab Simplex-ul asta...da eu cred ca in Olanda nu se gaseste. O mai fi si alt nume....sau ce este chestia asta? Ceva homeopatic?
Ce sa mai zic de nopti nedormite.....pt mine e un cosmar....
Btw....off topic de fapt, azi am citit pe Internet ca in Olanda se infiinteaza un nou partid....sa nu lesinati !!!
Partidul pedofililor!!!!!
Nu comentez ca-mi creste tensiunea.....
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)